The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 41.415
- Πόντοι
- 25.467
Συγχωρέστε με, αλλά σήμερα είμαι όντως "ντέφι". :-
φερτε το πριονιιιιιιιιιιιιιι ............βαλε και λιγο βια μεσα μαν.....καμια σφαγη,κανενα ξεκοιλιασμα στο σκοτεινο δασος,κανεναν ψυχοπαθη με πριονι και γυναικεια ρουχα να αποκτησει και λιγο σασπενς και καλτιλα......![]()
ρε φίλε άσ'τον να πάρει και μια ανάσα
ρε φίλε άσ'τον να πάρει και μια ανάσααμέσως να τον μπουκώσεις μόλις έχω βγει
έλεος ρε παιδιά άνθρωποι είμαστε
![]()
του χρονου σε βλεπω στο πραιμ ταιμ του μεγαφερτε το πριονιιιιιιιιιιιιιι ............![]()
![]()
βια , ξεκωλιασματα![]()
ακομα δεν αρχισε το νταραβερι οταν θα αρχισει θα τα δουμε στο σειριαλ της υποθεσης αα σκεφτηκα μετα να ενωσω σαν συνεχεια με τον τιτλο που μου ειπες μαν και θα γινει ωχ ωχ
![]()
Αγιε σε συνχωρωΣυγχωρέστε με, αλλά σήμερα είμαι όντως "ντέφι". :-
ρε φίλε άσ'τον να πάρει και μια ανάσααμέσως να τον μπουκώσεις μόλις έχω βγει
έλεος ρε παιδιά άνθρωποι είμαστε
![]()
δεν μπορει κανεις να μας το παρει....Αυτό το χώμα είναι δικό τους και δικό μας.![]()
λες μαν αν και δεν βλεπω μεγα , τωρα μονο Μακεδονια Τιβι ή κανα Σκαι που και που τον Χίο που μας πριζει και αυτος εμεινε στα λογια ...του χρονου σε βλεπω στο πραιμ ταιμ του μεγα
Αγιε σε συνχωρωτο Ναμα καλο ειναι αλλα να το πινεις με μετρο
φιλικη συμβουλη ;)
Φτωχές μανάδες γέννησαν τους τέσσερους μεγάλουςσωπα οπου να ναι θα σημανουν οι καμπανες![]()
τον Γιώργο Παπαδόπουλο , τον Παττακό και άλλουςΑυτό το χώμα είναι δικό τους και δικό μας.![]()
γεια σου Κοσμα ρε φιρφιρι....τον Γιώργο Παπαδόπουλο , τον Παττακό και άλλους![]()
σε ποιούς νομίζεις ότι αναφέρεται;Αυτό το χώμα είναι δικό τους και δικό μας.![]()
εις τους Κομμουνιστάςσε ποιούς νομίζεις ότι αναφέρεται;![]()
τι λες ρε μλκεις τους Κομμουνιστάς![]()