Νέα

Chat room/Έχεις pm/Spam/Άρλεκιν thread

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 549K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 34 άτομα (0 μέλη και 34 επισκέπτες)

Να μπει κανονικό τσατ στο σάιτ ;

• Ο jimy.m. να ποστάρει μετά τα μεσάνυχτα

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο baros να πει καλή κουβέντα και να την εννοεί

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο dimmits να έρθει Αθήνα και να πάει Αγκυρας

Ψήφοι: 10 7,9%
  • Ο the saint να μη ζητήσει κώλο από εκδιδόμενη

Ψήφοι: 21 16,5%
  • Ο Αθηναίος να πουλήσει τη μάσκα

Ψήφοι: 8 6,3%
  • Ο iuakoya να συναντήσει τον jimy.m.

Ψήφοι: 15 11,8%
  • Ο Tassos Karipidis να πάρει πιπίνι

Ψήφοι: 17 13,4%
  • Ο βάτραχος να επιστρέψει

Ψήφοι: 27 21,3%
  • Ολοι να καταλήξουμε στο υπόγειο

Ψήφοι: 36 28,3%
  • Τίποτα από τα παραπάνω

Ψήφοι: 35 27,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    127

kouklakis

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιαν 2011
Κριτικές
72
Like
42
Πόντοι
1.096
γεια σου κουκλάκη πορνοσυγγραφέα :rockon:
Μια καυτη νυχτα στο ξενοδοχειο

Για άλλη μια φορά ήταν μία από εκείνες τις νύχτες όπου έχω πάει με ένα καλό φίλο στο αγαπημένο μας κλαπ .
Είχαμε  πιει  πολύ, χορεύαμε  ακατάπαυστα , αισθανόμασταν τόσο ελκυστικά  όσο ποτέ.
Συνεχώς μας πλησίασαν   διάφοροι  άνθρωποι  τους καλέσαμε   για ποτό .
Με τα αυξανόμενα επίπεδα αλκοόλ και επίσης αυξημένη ευχαρίστηση μου απόψε να μην πάει  η φίλη  μου   μόνη της στο σπίτι . Και όταν ξαφνικά στάθηκε μπροστά μου, ο Θωμάς . Τον είχα ξανά  δει πριν  από μερικούς μήνες, επειδή δεν πέρασε πολύ χρόνος που είχε βγει  με τους φίλους του.

...........

(αυτη ειναι η αρχη για να σας γλυκανω ολιγο  :grin:)
πειτε την γνωμη σας για την αρχη αν ακουγεται καλα  ;)

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906

Για άλλη μια φορά ήταν μία από εκείνες τις νύχτες όπου έχω πάει με ένα καλό φίλο στο αγαπημένο μας κλαπ .
Είχαμε  πιει  πολύ, χορεύαμε  ακατάπαυστα , αισθανόμασταν τόσο ελκυστικά  όσο ποτέ.
Με τα αυξανόμενα επίπεδα αλκοόλ και επίσης αυξημένη ευχαρίστηση μου απόψε να μην πάει  η φίλη  μου   μόνη της στο σπίτι . Και όταν ξαφνικά στάθηκε μπροστά μου, ο Θωμάς . Τον είχα ξανά  δει πριν  από μερικούς μήνες, επειδή δεν πέρασε πολύ χρόνος που είχε βγει  με τους φίλους του.

...........

θα παιξει παρτουζα με τον θωμα μαν παρακατω; :2funny:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.405
Πόντοι
25.467

...........

Μερικές πρόχειρες παρατηρήσεις :

-Τι είναι το κλάπ;

-Πως γίνεται να αισθάνεσαι ελκυστικός;

- "Και όταν ξαφνικά στάθηκε μπροστά μου, ο Θωμάς" κάπως ρηξικέλευθον.

Επίσης προσέξτε λίγο γιατί ή οι χρόνοι που χρησιμοποιείτε δεν συμφωνούν ή υπάρχει σολοικισμός.  
π.χ." Συνεχώς μας πλησίασαν   διάφοροι  άνθρωποι  τους καλέσαμε   για ποτό"
"Για άλλη μια φορά ήταν μία από εκείνες τις νύχτες όπου έχω πάει με ένα καλό φίλο"

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
οχι ρε μαν...τωρα παιζω και μαθαινω με το γκιμπ.....γραφιστας ειναι ο τζο 145 ακα κινιτο ακα νιντζα ακα τζοτζος....... :grin: :grin: ;)
σώπα :birdman:

Όχι, γιατί με τρελαίνει ο τρόπος που φτύνετε τις τρίχες.  :thefinge: (Με πιτυρίδα)
μόλις παρατήρησα ότι στο νικ έχεις θαυμαστικό :huh:

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
Επίσης προσέξτε λίγο γιατί ή οι χρόνοι που χρησιμοποιείτε δεν συμφωνούν ή υπάρχει σολοικισμός.  
π.χ. Συνεχώς μας πλησίασαν   διάφοροι  άνθρωποι  τους καλέσαμε   για ποτό.
το σχόλιό σου είναι σόλοικο :police:

kouklakis

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιαν 2011
Κριτικές
72
Like
42
Πόντοι
1.096
Μερικές πρόχειρες παρατηρήσεις :

-Τι είναι το κλάπ;

-Πως γίνεται να αισθάνεσαι ελκυστικός;

- "Και όταν ξαφνικά στάθηκε μπροστά μου, ο Θωμάς" κάπως ρηξικέλευθον.

π.χ. Συνεχώς μας πλησίασαν   διάφοροι  άνθρωποι  τους καλέσαμε   για ποτό.
- κλαπ = Σβινκερ-κλαπ
-αμα πιεις κατι παραπανω αισθανεσαι και ελκυστικος με τον αλλον
-τυχαια εμφανιστηκε στο κλαπ ο τυπος Θωμας  γνωστος  ηταν
-αφου ηταν σβινκερ τους πλησιαζαν διαφοροι κατι θα θελαν  :fuck2: και αυτοι  ;)
και τους καλεσαν στην παρεα τους κερνοντας ποτο  :)

kouklakis

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιαν 2011
Κριτικές
72
Like
42
Πόντοι
1.096
Θα υπαρξουν σιγουρα σχολια σε αυτη την ιστορια  :)
καλα κανετε και ρωτατε αλλα ακομα δεν τελειωσε η ιστορια εχει δρομο ακομααααααααα  :grin:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.405
Πόντοι
25.467
- κλαπ = Σβινκερ-κλαπ
-αμα πιεις κατι παραπανω αισθανεσαι και ελκυστικος με τον αλλον
-τυχαια εμφανιστηκε στο κλαπ ο τυπος Θωμας  γνωστος  ηταν
-αφου ηταν σβινκερ τους πλησιαζαν διαφοροι κατι θα θελαν  :fuck2: και αυτοι  ;)
και τους καλεσαν στην παρεα τους κερνοντας ποτο  :)

Και εγώ όταν γίνομαι ντέφι από το Νάμα, αισθάνομαι αυτοπεποίθηση. Ελκυστικό βρίσκω τον Λατρεία.

Ακόμα. Άν ο Τόμας ενεφανίσθει όλως τυχαίως γράφουμε: "Αίφνης, ορώ τον Θωμά ιστάμενο..." Ή: "Καθώς κοίταγα τους θαμώνες, πιάνω με την άκρη του ματιού μου και τον μαλάκα το Θωμά. Καθόταν..."

Έντιτ :

Επίσης γράφετε, "Συνεχώς μας πλησίασσαν"  Συνεπώς για να συμφωνεί με το "τους καλέσαμε" ή θα αφαιρέσετε το  "Συνεχώς", ή θα γράψετε "Συνεχώς μας πλησίαζαν....... μερικούς τους καλέσαμε....."

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
Θα υπαρξουν σιγουρα σχολια σε αυτη την ιστορια  :)
καλα κανετε και ρωτατε αλλα ακομα δεν τελειωσε η ιστορια εχει δρομο ακομααααααααα  :grin:
βαλε και λιγο βια μεσα μαν.....καμια σφαγη,κανενα ξεκοιλιασμα στο σκοτεινο δασος,κανεναν ψυχοπαθη με πριονι και γυναικεια ρουχα να αποκτησει και λιγο σασπενς και καλτιλα...... :grin:

kouklakis

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιαν 2011
Κριτικές
72
Like
42
Πόντοι
1.096
Και εγώ όταν γίνομαι ντέφι από το Νάμα, αισθάνομαι αυτοπεποίθηση. Ελκυστικό βρίσκω τον Λατρεία.

Ακόμα. Άν ο Τόμας ενεφανίσθει όλως τυχαίως γράφουμε: "Αίφνης, ορώ τον Θωμά ιστάμενο..." Ή: "Καθώς κοίταγα τους θαμώνες, πιάνω με την άκρη του ματιού μου και τον μαλάκα το Θωμά. Καθόταν..."
Νάμα πινεις Αγιε , εγω αρχαια ελληνικα  " Αιφνης..ισταμενο " δεν θα γραψω ερωτικη  ιστορια  :fuck2:
Ο Θωμας τον καναμε και Τόμας μπερδεψαμε τους Γερμανους με τους Αρχαιους Ελληνες   :grin:

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
Νάμα πινεις Αγιε , εγω αρχαια ελληνικα  " Αιφνης..ισταμενο " δεν θα γραψω ερωτικη  ιστορια  :fuck2:
Ο Θωμας τον καναμε και Τόμας μπερδεψαμε τους Γερμανους με τους Αρχαιους Ελληνες   :grin:
τον ξεκώλιασες μαν :rockon: άσε που έγραψε και το ενεφανίσθη με -ει :2on1:

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
γλ ξεκολλα με τις μαλακιες τις εικονιτσες που φτιαχνεις ρε φιλε...ελεος :jerking:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.405
Πόντοι
25.467

Όταν αρχίσει την κρεβατομουρμούρα ο Λατρείας, πίνω ότι βρω πρόχειρο.

εγω αρχαια ελληνικα  " Αιφνης..ισταμενο " δεν θα γραψω ερωτικη  ιστορια  :fuck2:

Πρόκειται περί καθαρεύουσας.

Σας παραθέτω απόσπασμα από κριτική μου :

Όταν αυτή επανήλθε εις την κάμαρη, την εναγγάλισε και την ασπάστηκε εις το μέτωπον. Οι χείρες του ήρχισαν να διατρέχουν το ισχνόν καλλίγραμον κορμί της, διέτρεχον την πλούσιαν αμαυράν  κόμην της, διέτρεχον τους λευκότατους ώμους της, διέτρεχον τα εύμορφα, μικρά στήθη της και εκείνος ησθάνετο δια  των ακροδάκτυλων του, την  βελούδινον, σχεδόν βρεφικήν, υφήν της επιδερμίδος της και εθαύμαζε. Αίφνης, την ανασήκωσε ως οι νυμφίοι  ανασηκώνουν τις  νυμφίες των  και την εξήπλωσε επί της κλίνης. Εκεί, ήρχισε να λείχει  δαγκάνωντας ελαφρώς τα ώτα της, τον λαιμόν της, της θηλές της, να ασπάζεται και να θωπεύει την κοιλία της, την βουβωνικήν της χώραν, τους γλουτούς της, τας κνήμας της. Δεν χόρταινε να  εγγίζει την τρυφερότατην επιδερμίδα της, ενόσω οι ρώθωνες του γέμιζαν από το διακριτικό της μύρο. Η οσμή καθαρότητος που ανέδιδε η ήβη της, τον σαγήνευε, οι πνιχτοί ήχοι που αναπηδώντες εγκατέλειπον το στόμα της τον εξερέθιζαν τα μάλα. Η κόρη,  έκλεισε τους οθφαλμούς της, καθιστώντας αυτοβούλως εαυτόν, έρμαιο εις τας λάγνας ορέξεις του. Ομοίαζε να απολαμβάνει την φροντίδα του, η ανάσα της εγένετο ολόνεν βαρυτέρα και το σώμα της  εκλονίζετο υπ΄αμυδρών σπασμών. Ο Templar, ένοιωθε το πέος του να κυριεύεται από μιάν άγριαν στύσιν. Στύσιν τεραστία, που όμοια της είχε να νιώσει από των χρόνων που ήτο νεαρός ανήρ. Η κόρη ήνοιξε τους οθαλμούς της και με χάριν έλαβε γονυπετή θέσιν πλησίον του. Ήρχισε να του ανταποδίδει μανιωδώς ασπασμούς και λειχίες. Τα χείλη της διέτρεχαν το στήθος του, οι όνυχες της ένυκταν ελαφρώς την βουβωνικήν του χώραν. Η ζεστή της χείρ έσφιξε την σιδηράν στύσιν του και ήρχισε να την θωπεύει με  γλυκύτητα. Ανέλαβε  την προφύλαξιν, την εναπόθεσε διά στόματος είς το μόριον του  ηρχίζωντας μίαν περιπαθήν λειχείαν. Ο στοματικός της έρως  ήτο αργός και βασανιστικός, ωσάν να είχε μαντέψει τις πρότερες κακεντρεχείς σκέψεις του γέροντος και να ήθελε να τον εκδικηθεί. Αυτός ησθάνετο το πέος του  να συνταράσεται  σπαράζωντας εντός της καυτής στοματικής κοιλότητος της κορασίδος. Η αίσθησις που του προσέφερε ήτο εξαίσια. Την ανέτρεψε. Ήθελε να εισέλθει μέσα της ίνα  λάβει την θαλπωρή του ροδαλού της κόλπου. Να αισθανθεί τους χυμούς της  να κατακλύζουν την φύσιν του. Η κόρη τον υποδέχθηκε εις τις αγγάλες της και ένα ηδύ μειδίαμα εσχηματίσθει εις τα αλικόχρωα της χείλη. Ο γέρων προσεπάθει να διεισδύσει βραδέως. Ήθελε όπως απολαύσει σπιθαμή προς σπιθαμή την είσοδο του εις το άνθος της.  Η κόρη ανέλαβε την κεφαλήν του και την οδηγούσε μεθ' ορμής  πρώτα στον κύκνειο λαιμό της, είτα στούς πάλευκους ώμους της, είτα στα εύοσμα στήθη της και τούμπαλιν,  βιάζωντάς τον να τα ασπασθεί, ενόσω το άνθος της  συσπάτω συφίγγων την στύσιν του. Εντοσούτω η καταιγίς ενδυνάμωνε και οι σταγόνες του βρόχινου ύδατος ράπιζαν βιαίως την στέγην. Κι ενώ η φύσις εφρίκια από τους κρότους  των κεραυνών, και τα πέριξ οικήματα αντιλαλούσαν τας τρομεράς των οιμωγάς, η Λάουρα, μειδιώσα, εφαίνετο να ηδονίζεται ολόνεν περισσότερον, και ούτως, οι πέριξ του νοώς του γέροντος ιστάμεναι Ερινύαι, περίλυποι, σιωπούσαν, ηρχίζοντας επιτέλους να τον εγκαταλείπουν. Αυτός, λυτρωμένος πλέον από το μαρτύριον του, και μη ημπορόντας πλέον να βαστάξει την έξαψη της φλογός που τον κατελάμβανε, ρωθώνιζε ως ρωθωνίζουν ταύροι μαινώμενοι,  ιστάμενοι έμπροσθεν  του πορφυρού των ταυρομάχων ράκους. Το τέλος κατέφθασε αμείλικτον. Η κόρη τον σύσφιγγε σθεναρώς, αμμύσωντας  δια των ονύχων της την ράχην του, ωσάν να ήθελε να αποστραγγίσει μέχρι τελευταίας ρανίδος τα ζέοντα υγρά  που εκτόξευε η φύσις του. Ο γέρων , εκλονήθει εσαρρίσθει, έκλινε και έπεσεν εις το πλάϊν της, ως πίπτουν επί της αρένας οι ταύροι, οι από του ξίφους του ταυρομάχου θανατούμενοι. Έμειναν ώρα εκεί κοιταζόμενοι ασκαρδαμυκτί, χωρίς να αρθρώσουν λέξη.

Είχα κρεβατομουρμούρα από τον Λατρεία εψές και όπως αντιλαμβάνεστε είμαι ντίρλα. Συγγνώμην πάντως, για το μπέρδεμα.

TAFTAAR

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
13
Like
202
Πόντοι
6.125
σωπα οπου να ναι θα σημανουν οι καμπανες   :birdman:

Stories