gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 505
- Πόντοι
- 4.906
ρε μαν αμα ανοιξω θρεντ που μπορω να βρω εναν καλο μπαφο την σημερον ημερα και σε καλη τιμη λες να φαω κανα γουορν;μπες με τον κλωνο σου την ρυθμ![]()
ρε μαν αμα ανοιξω θρεντ που μπορω να βρω εναν καλο μπαφο την σημερον ημερα και σε καλη τιμη λες να φαω κανα γουορν;μπες με τον κλωνο σου την ρυθμ![]()
στειλε πμ στον κοσμα μαν ;)ρε μαν αμα ανοιξω θρεντ που μπορω να βρω εναν καλο μπαφο την σημερον ημερα και σε καλη τιμη λες να φαω κανα γουορν;![]()
ναι ρε μαλακα και θα σε πιστεψουμερε μαν αμα ανοιξω θρεντ που μπορω να βρω εναν καλο μπαφο την σημερον ημερα και σε καλη τιμη λες να φαω κανα γουορν;![]()
ρε μαν αμα ανοιξω θρεντ που μπορω να βρω εναν καλο μπαφο την σημερον ημερα και σε καλη τιμη λες να φαω κανα γουορν;![]()
ελα στην ασοεε να σε ξεναγησω σε σωστα δρομακιαρε μαν αμα ανοιξω θρεντ που μπορω να βρω εναν καλο μπαφο την σημερον ημερα και σε καλη τιμη λες να φαω κανα γουορν;![]()
εγώ ούτε κανονικό τσιγάρο δεν έχω καπνίσει ποτέ μου 0στειλε πμ στον κοσμα μαν ;)
Τυπε, αυτο το μεγα thread "Κινεζα Τρανς στον Βολο" τι απεγινε;κατσε να σας στειλω τον κοσμα να παιξετε και σεις λιγο ειναι παιχνιδι παντως του σαιτ και οχι του σπαμμοθρεντ
να ανοιξει ενα θεμα πχ ψαχνω στρειτ να πιω το μαρτινι μου απο το πεος του
ρε μαν αμα ανοιξω θρεντ που μπορω να βρω εναν καλο μπαφο την σημερον ημερα και σε καλη τιμη λες να φαω κανα γουορν;![]()
Αυτο ειναι το νοημα ρε μαλεα....θα μου απαντησει δευτερο ποστ ο θεσσαλος,θα κανω και διαφημιση,.....θα μπει και ο απολυτος ,ο λαγουδακης και ο σφε θα πεσει και καμια φωτο λιλα,θα βγει και ο μαρης να μας μιλησει για τις ευεργετικες ιδιοτητες των κανναβινοειδων στην εγκεφαλικη λειτουργια και θα παει καλα το θρεντακι......ναι ρε μαλακα και θα σε πιστεψουμεαφου εισαι μεγαλο καλλιεργητης στη θεσσαλια
![]()
Εχεις κανει πιπες ομως ;)εγώ ούτε κανονικό τσιγάρο δεν έχω καπνίσει ποτέ μου 0![]()
πιπες ομως πολλεςεγώ ούτε κανονικό τσιγάρο δεν έχω καπνίσει ποτέ μου 0![]()
δε ξερω ρε μαν ρωτα το γλιτσα που ειναι κοσντα στη περιοχηΤυπε, αυτο το μεγα thread "Κινεζα Τρανς στον Βολο" τι απεγινε;
Καυτο θεμα...
Αυτο ειναι το νοημα ρε μαλεα....θα μου απαντησει δευτερο ποστ ο θεσσαλος,θα κανω και διαφημιση,.....θα μπει και ο απολυτος ,ο λαγουδακης και ο σφε θα πεσει και καμια φωτο λιλα,θα βγει και ο μαρης να μας μιλησει για τις ευεργετικες ιδιοτητες των κανναβινοειδων στην εγκεφαλικη λειτουργια και θα παει καλα το θρεντακι......![]()
Εχεις κανει πιπες ομωςεγώ ούτε κανονικό τσιγάρο δεν έχω καπνίσει ποτέ μου 0![]()
θες να σου τον ακουμπήσω κυριακάτικα μανΕχεις κανει πιπες ομως ;)![]()
κλανιες μεν βροντερες δεθες να σου τον ακουμπήσω κυριακάτικα μαν
*με τις υπόλοιπες κλανιές που ακούστηκαν δεν θα ασχοληθώ![]()
Μαν,ο αορατος μητσος μας την ειπε >θες να σου τον ακουμπήσω κυριακάτικα μαν
*με τις υπόλοιπες κλανιές που ακούστηκαν δεν θα ασχοληθώ![]()
εσύ είσαι κομπολογάτηκλανιες μεν βροντερες δεκανανε ενα παταγο νααααααααααααααααααααααααααααα
παλιο ρουφηχτρα
![]()
Ρε μαλάκα καθυστερημένο είσαι; Η καμιά αδερφή;Μαν,ο αορατος μητσος μας την ειπε >![]()
Ρε μαλάκα καθυστερημένο είσαι; Η καμιά αδερφή;![]()