kosnik26
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2009
- Like
- 20
- Πόντοι
- 366
η κλανιάαρα εισαi ενας συνηδητοποιημένος πουστης![]()
και η κλανίτσασυνηδητοποιημένος αλλα πουστης κυριως πουστης και προμοτορας προεκυψε τελευταια![]()
η κλανιάαρα εισαi ενας συνηδητοποιημένος πουστης![]()
και η κλανίτσασυνηδητοποιημένος αλλα πουστης κυριως πουστης και προμοτορας προεκυψε τελευταια![]()
save Kosmasοποιος βριζει τον κοσνικ θα το εγαμησω![]()
θα τους εγαμήσομεν εις την καθαρεύουσανοποιος βριζει τον κοσνικ θα το εγαμησω![]()
κοσμουλη ελα να σε χυσω λιγο μανθα τους εγαμήσομεν εις την καθαρεύουσαν![]()
δεν είμαι το παιχνιδάκι κανενός :'(κοσμουλη ελα να σε χυσω λιγο μαν![]()
Ίνα πέρδεις επί τοις όρχεσίν μουθα τους εγαμήσομεν εις την καθαρεύουσαν![]()
Ύπαγε γαμηθείναιθα τους εγαμήσομεν εις την καθαρεύουσαν![]()
μαν αμα θες θα αφηκω τον φιδε-λε και θα παιζω μονο με σενα....δεν είμαι το παιχνιδάκι κανενός :'(
αναρρόφησόν μοι τα φλόκιαΊνα πέρδεις επί τοις όρχεσίν μου![]()
άπαν ένδονΎπαγε γαμηθείναι![]()
εισαι παιχνιδακι των παντωςδεν είμαι το παιχνιδάκι κανενός :'(
Ευμεγέθους σωματικής διάπλασης ατομικός εραστήςαναρρόφησόν μοι τα φλόκια
άπαν ένδον![]()
σε άνθρωπο απευθύνεσαι ρε φίλε :'(μαν αμα θες θα αφηκω τον φιδε-λε και θα παιζω μονο με σενα....![]()
ομοίως ως άνω :'(εισαι παιχνιδακι των παντωςκοροιδο παιζουμε μαζι σου και εσυ εισαι στη μεση
![]()
μην ξεχνας μαν οτι μιλας με χαρντφακερ που γαμαει συνανθρωπους του για 10 και 20 ευρωσε άνθρωπο απευθύνεσαι ρε φίλε :'(
ομοίως ως άνω :'(
σορρυ φιλε αν σε πληγωσα δεν το θελα :-να σε κερασω ενα βερμουτακι φλωρικοσε άνθρωπο απευθύνεσαι ρε φίλε :'(
ομοίως ως άνω :'(
για μενα λες δικε μουμην ξεχνας μαν οτι μιλας με χαρντφακερ που γαμαει συνανθρωπους του για 10 και 20 ευρω![]()
μην ξεχνας μαν οτι μιλας με χαρντφακερ που γαμαει συνανθρωπους του για 10 και 20 ευρω![]()
Η παλινδρομική κίνηση ισχύως επί καθέτου αξόνως, βαίνουσα συνεχώς αυξανόμενης εντάσεως και εκπέμπουσα υδάτινα βλήματα επί φανταστικού στόχου![]()
![]()
![]()
γελάτε μουνάκιαάλλο ο εκμαυλισμός των ηθών και άλλο ο πλήρης αμοραλισμός
το πρώτο παράγει πουτάνες το δεύτερο εξαλείφει κοινωνίες
![]()
![]()
τι ειπε ο ποιητης ρε![]()
![]()
![]()
γελάτε μουνάκιαάλλο ο εκμαυλισμός των ηθών και άλλο ο πλήρης αμοραλισμός
το πρώτο παράγει πουτάνες το δεύτερο εξαλείφει κοινωνίες
![]()
![]()
γαμαει τωρα για δεκα ολακερα ευρωπουλα
το μαλακισατε το θεμα
Παω να ψαξω το φιλο Σερετη![]()
μλκ ο αρχιμηδης εισαιΗ παλινδρομική κίνηση ισχύως επί καθέτου αξόνως, βαίνουσα συνεχώς αυξανόμενης εντάσεως και εκπέμπουσα υδάτινα βλήματα επί φανταστικού στόχου
ανορθόγραφο κόπυ-πέιστΗ παλινδρομική κίνηση ισχύ[size=20pt]ω[/size]ς επί καθέτου αξόν[size=20pt]ω[/size]ς, βαίνουσα συνεχώς αυξανόμενης εντάσεως και εκπέμπουσα υδάτινα βλήματα επί φανταστικού στόχου
νομιζω καποιος με ξεκωλιασεανορθόγραφο κόπυ-πέιστ![]()