lustforlife
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 82
- Like
- 43
- Πόντοι
- 1.246
το φανταστηκα...
δεν υπάρχει
το φανταστηκα...
δεν υπάρχει
ναι ,δεν ηξερα να γαμαω για σας
α ρε λαμογια μονο θιστορια και αρχιδια εισαστε καποιοι θα επρεπε να ειναι οι δοκιμαστες του σαιτ τουλαχιστον για τις εμφανισημες πουτανες εγω γιατι ρε μλκ τη δοκιμασα και απ'οτι φαινετατι ειμαι ο πρωτος μαλακας που τη πηρε
ρε μλκ χονδρε εχθες απογευμα περασα απο λεωνιδιου 6 ηταν μια ξανθια μεσα σε μαυρτα εσωρουχα με ζαρτιερες ηταν ψιλοαξιογαμητο ξερεις κατι γιατι με ψιλοκαυλωσε
ελα ρε μλκ ο νωντας ειναι φιλος δε δινω σημασιαρε τον βαρουλη ειρωνευσαι ρε
ρε
σου ελειψα βαρουλη? :-* :-* :-*ρε μλκ χονδρε εχθες απογευμα περασα απο λεωνιδιου 6 ηταν μια ξανθια μεσα σε μαυρτα εσωρουχα με ζαρτιερες ηταν ψιλοαξιογαμητο ξερεις κατι γιατι με ψιλοκαυλωσε ελα ρε μλκ ο νωντας ειναι φιλος δε δινω σημασια
που ησουν ρε θηλαζες το μωροσου ελειψα βαρουλη? :-* :-* :-*
η μαρια?λιγο τσουπωτη και ασπρη?με ελαφρυ προγναθισμο?σε καυλαντιζε στο σαλονι?ρε μλκ χονδρε εχθες απογευμα περασα απο λεωνιδιου 6 ηταν μια ξανθια μεσα σε μαυρτα εσωρουχα με ζαρτιερες ηταν ψιλοαξιογαμητο ξερεις κατι γιατι με ψιλοκαυλωσε
εφυγε ρε αλλα εχω μελαγχολια τωραπου ησουν ρε θηλαζες το μωρο
ειναι λιγο τσουπωτη οπως λες και ασπρουλιαρα με λιγο ψιλη φωνη να σε βοηθησω και μεγαλη πουτσοπιαστρα στο σαλονιη μαρια?λιγο τσουπωτη και ασπρη?με ελαφρυ προγναθισμο?
εφυγε ρε αλλα εχω μελαγχολια τωρα
νυμφομανης!εμπα!ειναι λιγο τσουπωτη οπως λες και ασπρουλιαρα με λιγο ψιλη φωνη να σε βοηθησω και μεγαλη πουτσοπιαστρα στο σαλονι
για πες τι ξερεις
για την κελλυ λετεεφυγε ρε αλλα εχω μελαγχολια τωρα
δλδ καληνυμφομανης!εμπα!
ελα σταματακη βρηκαμε πουτανακι καλο στο 10ευρογια την κελλυ λετε
για την ανηψια μου λεω ρε μαπαγια την κελλυ λετε
δλδ καλη ελα σταματακη βρηκαμε πουτανακι καλο στο 10ευρο
λυσσαει για πουτσο λεμε η τυπισσα!!δλδ καλη ελα σταματακη βρηκαμε πουτανακι καλο στο 10ευρο
τι θα κατεβεις να τη πηδηξεις
χθες ηταν μαζι με μελαχροινη πιθηκομουρα απο πισω φαινοταν καλη οταν την ειδα μετα απο μπροστα :oλυσσαει για πουτσο λεμε η τυπισσα!!
την παιρνουν συχνα χυστες απ την παρεα...εμενα δε μου πολυαρεσει και δεν την εχω παρει...
μαρια τη λενε,εχει και κριτικες απο βμςποςερ και δθσκολιεγγραφι
τη μαυρομαλλα με το καμμενο προσωπο?τι θα κατεβεις να τη πηδηξεις χθες ηταν μαζι με μελαχροινη πιθηκομουρα απο πισω φαινοταν καλη οταν την ειδα μετα απο μπροστα :o
η μαρια ψιλοκαλη ειναι δεν ειναι τοπ αλλα εχει κατι το καυλιαρικο