lustforlife
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 82
- Like
- 43
- Πόντοι
- 1.246
τον ξεκωλιασες λιγο
τον ξεκωλιασες λιγο
ε ρε φιλε καπου πρεπει να ριξω και εγω τις ευθυνεςη μαιρουλα σου φταιγε μωρη ηλιθια που δε σου κανει κουκου?
μου κλασε τον μπουτσο καθως αν ηταν ετσι θα το εγραφα οπως το εχω ξαναγραψειτον ξεκωλιασες λιγο
μας φερθηκες με επιεικια σημεραε ρε φιλε καπου πρεπει να ριξω και εγω τις ευθυνες μου κλασε τον μπουτσο καθως αν ηταν ετσι θα το εγραφα οπως το εχω ξαναγραψει
λεγε μωρη ηλιθιαε ρε φιλε καπου πρεπει να ριξω και εγω τις ευθυνες μου κλασε τον μπουτσο καθως αν ηταν ετσι θα το εγραφα οπως το εχω ξαναγραψει
ναι ρε φιλε σημερα σηκωθηκα οκ νωντα μαλακιες λεω ρε πηγαινε να δοκιμασεις και συ μακαρι σε σενα να ειναι καλυτερη αλλα να ξερεις δεν αντεχει δυνατα χτυπηματαμας φερθηκες με επιεικια σημερα
σου απαντησα απο πανω α τουλαχιστον δε βαζει κρεμαλεγε μωρη ηλιθια
ειναι τοσο ξεπετα ή εσυ εισαι μαλακοκαυλης ?
πιστευω το δευτερο
μλκιες λες φιλε εγω το ειδα το κοριτσι και ειναι ζαχαρη δεν ξερεις τι σου γινεταιναι ρε φιλε σημερα σηκωθηκα οκ νωντα μαλακιες λεω ρε πηγαινε να δοκιμασεις και συ μακαρι σε σενα να ειναι καλυτερη αλλα να ξερεις δεν αντεχει δυνατα χτυπηματα σου απαντησα απο πανω α τουλαχιστον δε βαζει κρεμα
11 στα 11 μαν γαμησεςναι ρε φιλε σημερα σηκωθηκα οκ νωντα μαλακιες λεω ρε πηγαινε να δοκιμασεις και συ μακαρι σε σενα να ειναι καλυτερη αλλα να ξερεις δεν αντεχει δυνατα χτυπηματα σου απαντησα απο πανω α τουλαχιστον δε βαζει κρεμα
ρε παπαρα σου λεω με μενα τι συνεβει με σενα μπορει να ειναι ζαχαρη μπορει να με σιχαινοταν τι να κανουμε επισης τη ρωταω απο που ειναι και μου απανταει η μαλακω με ενα στυλ ξεφυσωνταςμλκιες λες φιλε εγω το ειδα το κοριτσι και ειναι ζαχαρη δεν ξερεις τι σου γινεται
βρεθηκαν 12...καλα ρε πουστη δεν εχει βρεθει ουτε ενας απ'ολο το σαιτ που να την πηρε χθες να δουμε τι συμπεριφορα ειχε μαζι του
ρε μλκ χθες ησουν φυλης,μηπως 11 μιση εισασταν εξω απο το φυλης 84 η μηπως ησασταν το τσουρμο που ερχοταν απο το δρομο του 104βρεθηκαν 12...
κατσε ρε μαν γιατι αν μπει ο γλιτσης βλεπω ισοφαρισει στο 90ολοι θετικη ψηφος στον βαρουλη να σπασει ολα τα ρεκορ
[move]ΜΟΝΟ ΒΑΡΟΣ [/move]
παιζει...ρε μλκ χθες ησουν φυλης,μηπως 11 μιση εισασταν εξω απο το φυλης 84 η μηπως ησασταν το τσουρμο που ερχοταν απο το δρομο του 104
ρε μλκ χθες ησουν φυλης,μηπως 11 μιση εισασταν εξω απο το φυλης 84 η μηπως ησασταν το τσουρμο που ερχοταν απο το δρομο του 104
καμια σχεση,περπαταγα απο φωκαιας προς δεριγνυ κατα μηκος της φυληςμήπως ήσουν εσύ που έβγαινες από το 104 εκείνη την ώρα?????
μήπως φόραγες και μαύρο σακκάκι?????
α σε ειδα!καμια σχεση,περπαταγα απο φωκαιας προς δεριγνυ κατα μηκος της φυλης
Αυτος που περπαταγε σαν συγκαμμενος;καμια σχεση,περπαταγα απο φωκαιας προς δεριγνυ κατα μηκος της φυλης
Και δε του φωναξες "στασου μυγδαλα";α σε ειδα!
οχι.βιαζομουν γιατι θα κλειναν τα φαλαφελΚαι δε του φωναξες "στασου μυγδαλα";