theodo
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Ιουλ 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Ορισμό έχεις ή θα συνεχίσεις να γράφεις πιπούλες;;;
Άν διάβαζες αγραματοανάρχι θα ήξερες!
Όχι μόνο Μπακούνιν και Κροπότκιν!
Ορισμό έχεις ή θα συνεχίσεις να γράφεις πιπούλες;;;
Δώσε γνώση μπρε,μην ντρέπεσαι.Άν διάβαζες αγραματοανάρχι θα ήξερες!
Όχι μόνο Μπακούνιν και Κροπότκιν!
δεν είμαι νταβάς της ρε μανκαλα για βασικο καλα ειναι 100 εγραψε καποιος αλλα να μη παρεις και λιγο κωλο κριμα ειναι τετοια κωλαρα αρα +30
+ξενοδοχειο το γαμησαμε 15 γαμησια μεταξωτα ριχνω
η δικια σου ποσα παιρνει
αν παω εγω στη περιοχη της θα πεσει στα 50δεν είμαι νταβάς της ρε μαν
80 με 100 ανάλογα την περιοχή που μένεις, με εξτραμπαλίδιο μέσα
Παντως αν ψαξεις,θα βρεις αματουρια μιλφακια με 50 ευρω ;)δεν είμαι νταβάς της ρε μαν
80 με 100 ανάλογα την περιοχή που μένεις, με εξτραμπαλίδιο μέσα
για βρες μας εσυ κανα καλο οχι τιποτα σαυροειδεςΠαντως αν ψαξεις,θα βρεις αματουρια μιλφακια με 50 ευρω ;)
Ρε μουνι, ουτε εθνικι ειμαι, ουτε θελω να την βρω με κανεναν.....Ρε μαλάκα αν είσαι εθνίκι δεν γίνεσαι κ 12θεϊστής να την βρείτε με τον theodo;;;
νομίζω κάπου από πειραιά ξεκινάει οπότε εγώ που μένω κέντρο έφαγα το σφόλι του 100ευρουαν παω εγω στη περιοχη της θα πεσει στα 50
εχει αρχισει και φαινεται μουναρα με αυτη τη τιμη
καλα εγω εδω που ειμαι θα παρει 100 οποτε αν ανεβω κεντρο εγω θα πεσει στα 80
ωραια θα τη κλεισω εγω με 50 ειμαι και ομορφαντραςνομίζω κάπου από πειραιά ξεκινάει οπότε εγώ που μένω κέντρο έφαγα το σφόλι του 100ευρου
αλλά ξέρεις πώς είναι αυτά με τις ανεξάρτητες...σε μένα λέει σήμερα 80 στον άλλον αύριο 100, δεν βγάζεις άκρη.
Εγω ξερεις,ειμαι προγκιλφακιας.Πχ θα δοκιμαζα την Αναστασια,εσυ δεν παιζεις σε αυτη τη κατηγοριαγια βρες μας εσυ κανα καλο οχι τιποτα σαυροειδες
τρομαρα σου.....ωραια θα τη κλεισω εγω με 50 ειμαι και ομορφαντρας
Ούτε στις χρύσες σου τις λυρίτσες δεν πιστεύεις;;;Ρε μουνι, ουτε εθνικι ειμαι, ουτε θελω να την βρω με κανεναν.....
Στην τελικη, δεν πιστευω σε τιποτα αλλο, εκτος απο οσα νιωθω, βλεπω και ακουω (οσα ακουω τελος παντων )
Επισης το δωδεκαθεο το εχω καραγραμενο.... εκει που δεν πιανει μελανι....
Απλα σεβομαι αυτους που πιστευουν καπου, χωρις να με πρηζουν και να προσπαθουν να με προσυλητισουν προς το μερος τους
βάλτην να σου σιδερώσει και τα πουκάμισαωραια θα τη κλεισω εγω με 50 ειμαι και ομορφαντρας
Εγω ξερεις,ειμαι προγκιλφακιας.Πχ θα δοκιμαζα την Αναστασια,εσυ δεν παιζεις σε αυτη τη κατηγορια
εχεις προβλημα μητσε με μενα θα ερθει και τσαμπατρομαρα σου.....
όταν εσύ πήγαινες εγώ γύριζαΚοσμα παμε να ριξουμε ενα πουτσο στο Μεταξι,να δεις τι παει να πει κασκαντεριλικι;
Το χρημα μιας και αναφερεσαι στις λιρες ....Ούτε στις χρύσες σου τις λυρίτσες δεν πιστεύεις;;;
(σου βρήκα καινούργιο αβατάρι πλάκα-πλάκα)
Τη τριτη πηγαόταν εσύ πήγαινες εγώ γύριζα
μόνο ταφτααρΔεν ειμαι ταρτούφης περα απο την πλακα που κανω .....
ήμουν στην απέναντι αποβάθρα μαν αφού γύριζαΤη τριτη πηγα
Θα με πετυχες στο μετρο