theodo
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Ιουλ 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Γουστάρεις αρχαία Ελλάδα, συμπόσια, αγοράκια κ χρήση της όπισθεν;;;
Γουστάρω λέει!
ΔΕν βλέπεις πόσοι μαζεύτηκαν εκλιπαρώντας για την εύνοιά μου;
γαλλικο μπιλιαρδο μαν ?
κοσμα καλο το πουτανακι ε,θα παρεις τηλεφωνο να μου το κλεισεις με 80 εγω δεν ειμαι να κανω παζαρια
80 με τα παντα ολα μεσα 3 μπαλακια να φαει το ενα απο το κωλο
Εεε ο καψερός που να κάνει κύρηγμα,την κλείσαν την θρησκεία του..οπότε προσπαθεί εδώ μέσα να βρει κανέναν πελάτη.Οι αρχες του δωδεκαθεου ποιες ειναι που κανεις και κυρηγμα ?
Ο προσυλητισμος ξερεις φανταζομαι, οτι δεν επιτρεπεται .......
Ξεχασες τον προπονητη μαν, 12 ειναι !!!!!!!Μαν εγω πιστεω στους 11 θεους
Ντρέπομαι να πω, πως συμφωνώ μαζί σου.
Ρε τρόμπα άφησε τον Χριστιανισμό.
Εκεί πατρίδα δεν θα βρείς!
Το 12θεο σε περιμένει.
ελα μητσο αστο δε συμφαιρει κανεναν,οι πρωτοι προσυλιτιστες ηταν οι χριστιανοι στην αρχη με βιαιο τροπο μετα με ειρηνικοΟι αρχες του δωδεκαθεου ποιες ειναι που κανεις και κυρηγμα ?
πουλαει κατι δηλαδη ?Εεε ο καψερός που να κάνει κύρηγμα,την κλείσαν την θρησκεία του..οπότε προσπαθεί εδώ μέσα να βρει κανέναν πελάτη.
Οι αρχες του δωδεκαθεου ποιες ειναι που κανεις και κυρηγμα ?
Εεε ο καψερός που να κάνει κύρηγμα,την κλείσαν την θρησκεία του..οπότε προσπαθεί εδώ μέσα να βρει κανέναν πελάτη.
Ιδέες!!!!πουλαει κατι δηλαδη ?
Πέρα από την πλάκα η αγάπη για την πατρίδα δεν συνδέεται με οποιαδήποτε θρησκεία, οπότε είναι μάλλον αδιάφορο για το κοινό καλό αν και σε ποιόν θεό πιστεύει ο καθένας.
Μαν δεν ξερω αν εισαι παγανιστης,εγω και 2-3 ακομα εδω μεσα πιστευουμε στο ΘΕΟ ΝΩΝΤΑΓουστάρεις αρχαία Ελλάδα, συμπόσια, αγοράκια κ χρήση της όπισθεν;;;
Γουστάρω λέει!
ΔΕν βλέπεις πόσοι μαζεύτηκαν εκλιπαρώντας για την εύνοιά μου;
ουτε καν φασιστες δεν τους παιρνει κανενας στα σοβαρα
Τί είναι πατρίδα οεο;;;
Πέρα από την πλάκα η αγάπη για την πατρίδα δεν συνδέεται με οποιαδήποτε θρησκεία, οπότε είναι μάλλον αδιάφορο για το κοινό καλό αν και σε ποιόν θεό πιστεύει ο καθένας.
,
Μπααααααα παρτους και κανε οτι θελειςΦοβάσαι μην τους πάρω μαζί μου στα Προμήθεια και δεν έλθουν στον Γοργοπόταμο;
την έχω μπανίσει αλλά κάτι δεν μου κολλάει
κοσμα καλο το πουτανακι ε,θα παρεις τηλεφωνο να μου το κλεισεις με 80 εγω δεν ειμαι να κανω παζαρια
80 με τα παντα ολα μεσα 3 μπαλακια να φαει το ενα απο το κωλο
αερα κοπανιστο δηλαδηΙδέες!!!!