TAFTAAR
Μέγας
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 202
- Πόντοι
- 4.525
και αν το εβλεπες θα καταλαβαινες?τι ήταν δεν πρόλαβα να δω
και αν το εβλεπες θα καταλαβαινες?τι ήταν δεν πρόλαβα να δω
εσύ θα μου πειςκαι αν το εβλεπες θα καταλαβαινες?
τυπε γιαυτο την πηρα.....γουσταρω κουβεντα στο γαμησι......βρομολογα βρισιες και ετσ......ο μειλ τσουλι ειχε ανοιξει σχετικο θρεντ θυμασαι;Πω πω παρλα.
Ετσι μιλας και στο κρεβατι στο
Εκνευριστικο πολυ... Συνεχεια στο θα πρεπει να σ'εχουν.
ιος του gl ειναιεσύ θα μου πεις
σκασε μωρη καποτατυπε γιαυτο την πηρα.....γουσταρω κουβεντα στο γαμησι......βρομολογα βρισιες και ετσ......ο μειλ τσουλι ειχε ανοιξει σχετικο θρεντ θυμασαι;
μια πουτσα ηταν μαν.....μαλλον του γαμησακια13.......13 ποντουςτι ήταν δεν πρόλαβα να δω
οχιΠω πω παρλα.
Ετσι μιλας και στο κρεβατι στο
Εκνευριστικο πολυ... Συνεχεια στο θα πρεπει να σ'εχουν.
ο ταφτααρ λέει ότι ήταν ο γιος σου να σου ζήσει ρε μανμια πουτσα ηταν μαν.....μαλλον του γαμησακια13.......13 ποντους
Διχασμος κλωνων θα ελεγαΔιχασμοs προσωπικοτητοs?????
Μου εστειλαν ενα ιο Εχουν βαλει στο ματι το προφιλ μουτι ήταν δεν πρόλαβα να δω
τον έσφαξες με το βαμβάκι μανσκασε μωρη καποτα
που να δεις η ντιβα τι επαθε εμφανιζεται πλεον με καλλιτεχνικο ονομα γκαμπριελλαΔιχασμος κλωνων θα ελεγα Μου εστειλαν ενα ιο Εχουν βαλει στο ματι το προφιλ μου
τι χρωμα ειναι το κομπολοι σου να ουμε?Διχασμος κλωνων θα ελεγα Μου εστειλαν ενα ιο Εχουν βαλει στο ματι το προφιλ μου
τι κανεις καυτο αγορι ελεγεπου να δεις η ντιβα τι επαθε εμφανιζεται πλεον με καλλιτεχνικο ονομα γκαμπριελλα
χαχα ναι τον κωλόγερατι χρωμα ειναι το κομπολοι σου να ουμε?
που να δεις η ντιβα τι επαθε εμφανιζεται πλεον με καλλιτεχνικο ονομα γκαμπριελλα
σιγα μην ειναι και λαδοκορηιος του gl ειναι
Τυπε, μετα "Το Νοικι" καταλαβα ποσο φτωχο λεξιλογιο εχω στο κρεβατι.τυπε γιαυτο την πηρα.....γουσταρω κουβεντα στο γαμησι......βρομολογα βρισιες και ετσ......ο μειλ τσουλι ειχε ανοιξει σχετικο θρεντ θυμασαι;
Εχει σημασιατι χρωμα ειναι το κομπολοι σου να ουμε?
αν ειναι λαδοκορη θα μας το επιβεβαιωσει ο κοσμας και ο λαιφσιγα μην ειναι και λαδοκορη
βαρε γαμιεσαι μαν
ρε παλιοπαιδο.....ρε......Τυπε, μετα "Το Νοικι" καταλαβα ποσο φτωχο λεξιλογιο εχω στο κρεβατι.
Must Read για καθε Ελλεηνιδα αυτην η ιστορια...