baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.308
- Πόντοι
- 5.097
εχει διπλα ολοκληρη συζητηση λες ο μουσακας να τον φερει,η μυρωδια του μουσακα ειναι δυναταη φτιαχνει ωραιο μουσακαΝααααα μαλακα.
Φατον τωρα στη μαπα...
εχει διπλα ολοκληρη συζητηση λες ο μουσακας να τον φερει,η μυρωδια του μουσακα ειναι δυναταη φτιαχνει ωραιο μουσακαΝααααα μαλακα.
Φατον τωρα στη μαπα...
εσυ φευγεις για να πας να μαγηρεψεις....
αστα τα μπουρδελα...δεν εχει πελατια για σενα
εγω λεω αυριο να κανεις σπανακοπιταΔοξα τω θεω εχω βγαλει λεφτα και απο σας. Παραπονο δεν εχω. Εσυ καλε δεν ειπες τσαο; Για πες ιδεα για μαγειρικη
εγω λεω αυριο να κανεις σπανακοπιτα
Συνεχιζεις μπαχαλακια να προ(σ)καλεις το troll.εχει διπλα ολοκληρη συζητηση λες ο μουσακας να τον φερει,η μυρωδια του μουσακα ειναι δυναταη φτιαχνει ωραιο μουσακα
αυτο πρεπει να ειναι κρεμοπιπα να βαλεις λιγη σταντιγη και να τον γλειψεις μεχρι να καθαρισειχμ... σπανακοπιπα;;πιπα με σπανακι; αχαχχααχχαχαχαχαχαχαχαχααχχα
Και φυσικα δεν πρεπει να σε ενδιαφερουν.
Αυτο που αρχικα ποσταρα, θα πρεπει να ενδιαφερει τους αρχοντες του site.
Μην τσιτωνεις. Μην συνδεεις την χθεσινη μας κοντρα με το σημερινο. Δεν κατηγορησα εσενα.
Oυτε ενα φαι δεν μπορουνε λεμε.....Aστα να πανεαυτο πρεπει να ειναι κρεμοπιπα να βαλεις λιγη σταντιγη και να τον γλειψεις μεχρι να καθαρισει
δεν ξερω τυπε εμεις δουλευουμε για να καλοπερνανε αυτες δεν υπαρχει σωστος καταμερισμος εργασιωνOυτε ενα φαι δεν μπορουνε λεμε.....Aστα να πανε
Εξω γαμαμε, εξω τρωμε....γιατι κολαμε ενσημα σ αυτεs?
η αληθεια ειναι οτι νομιζει οτι ξερει περισσοτερα απο μενα στο σεξ ωρες ωρες αυτο το κοριτσικελακι ειναι κατι που θα θελες να γινει θρεντ,που θα χει ενδιαφερον κατι που σε απασχολει κατι που εχεις ζησει που θα μπορουσες να κανεις θεμα;Εσυ εχεις εμπειρια σε θεματα που εμεις δεν ξερουμε ισως θα μπορουσες να συνεισφερεις.
Και φυσικα δεν πρεπει να σε ενδιαφερουν.
Αυτο που αρχικα ποσταρα, θα πρεπει να ενδιαφερει τους αρχοντες του site.
Μην τσιτωνεις. Μην συνδεεις την χθεσινη μας κοντρα με το σημερινο. Δεν κατηγορησα εσενα.
σβηστο μαν και εμενα μου ειχαν στείλει...Μαγκες αν εχετε τη καλοσυνη,πηγαινετε στα σχολια μου στο προφιλ μου,καποιος αγνωστος μου εχει στειλει κατι,μπορειτε να μου πειτε τι ειναι;πιθανον ιος
Καποιος προφανως εχει στειλει σε ολους ιοσβηστο μαν και εμενα μου ειχαν στείλει...
Ευχαγιστω. Απλα εκγανα το καθγηκον μου...μη το αποκλειεις και τελειως. σωστα τον τσιμπησες παντως τον τυπο. ;)
εγω σου το στειλα μαν για δωροΜαγκες αν εχετε τη καλοσυνη,πηγαινετε στα σχολια μου στο προφιλ μου,καποιος αγνωστος μου εχει στειλει κατι,μπορειτε να μου πειτε τι ειναι;πιθανον ιος
Που εισαι μορφαραεκτωρα γαμιεσαι εμαθα
δεν ξερω τυπε εμεις δουλευουμε για να καλοπερνανε αυτες δεν υπαρχει σωστος καταμερισμος εργασιων