Αδιαφορω.τελικά η ρυθμ έχει πουλάκι,τσεκαρισμένο;;;;
Το semicolon που κολλαει στο τελος της προτασης?
Αδιαφορω.τελικά η ρυθμ έχει πουλάκι,τσεκαρισμένο;;;;
οχι γιατι την γαμουσε μονο απο τον κωλο
α οκ..γιατι καταλαβα οτι δουλευες μονο πισω πορταΕ όχι.... Την γάμαγα και απο το μουνί...
με τοσες χαρες τυπε λογικο ειναι να στην κανει σουροτηρι ο αλλοςΕ όχι.... Την γάμαγα και απο το μουνί...
Ευτυχώς όχι...
αγαπη μου...αστερι μου...μωρο μου....φως μου....να με χτυπησεις...με την γλωσσαλαγουδακη θα σε χτυπησω. Εισαι πολυ πεταχτουλις σημερις..
Ευτυχως. Εσυ δεν ηθελες η αυτη;και ποσο καιρο ο γαμος;
αγαπη μου...αστερι μου...μωρο μου....φως μου....να με χτυπησεις...με την γλωσσα
σας βαλανε αλλοι με το ζορι ε;Συγκατοίκηση 4 χρόνια. γάμος 2. δεν ήθελε κανείς μας, και ειδικά εγω λόγω καταστάσεων...
για αυτο με παλαβωνεις πουτανακιΛαγουδισιους μην πας να φερεις την συζητηση σε σενα. Ειπαμε, εγω δεν ειμαι στο χαρεμι σου.
και αφου δεν ηθελες τυπε γτ το εκανες?Συγκατοίκηση 4 χρόνια. γάμος 2. δεν ήθελε κανείς μας, και ειδικά εγω λόγω καταστάσεων...
Συγκατοίκηση 4 χρόνια. γάμος 2. δεν ήθελε κανείς μας, και ειδικά εγω λόγω καταστάσεων...
Ποσα παιρνουν;μαν την είχα εντοπίσει πριν καιρό την αγγελία με άλλη φώτο που έκρυβε περισσότερα και σκεφτόμουν να ρισκάρω φτηνή παρτούζα κάτσε να δω αν έχω την φώτο
σας βαλανε αλλοι με το ζορι ε;
στα κακαλα σου δικε μου,εσυ την χωρισες και τρωει αλλος το πακετο τωραΓια το baby εννοώ δεν ήθελε κανείς μας... Στα υπόλοιπα θέλαμε και τα παθαμε....
εχω μπερδευτει ρε φιλε ποιος το εσπειρε το κουτσουβελο? μηπως σε παρτουζα γκαστρωθηκε?Για το baby εννοώ δεν ήθελε κανείς μας... Στα υπόλοιπα θέλαμε και τα παθαμε....
τον ειχε μεγαλο και την πονουσεκαι απο οτι καταλαβα παντρευτηκατε και χωρισατε γιατι ηθελε αυτη; Ποια ηταν η αιτια και ποια η δικαιολογια χωρισμου;