HARD19
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 11
- Like
- 70
- Πόντοι
- 246
τελικά η ρυθμ έχει πουλάκι,τσεκαρισμένο;;;;
Νάτος και ο σσυμφεροντολόγος ιδεολόγος...
τελικά η ρυθμ έχει πουλάκι,τσεκαρισμένο;;;;
το ξερουμε ρε φασισταεγώ είμαι η δεξιά όχι η αριστερή η χοντρέλα
ενω η δεξια ειναι κορμαρα μ'ενα κωλο σαν αεροδρομιοεγώ είμαι η δεξιά όχι η αριστερή η χοντρέλα
το ξερουμε ρε φασισταεγώ είμαι η δεξιά όχι η αριστερή η χοντρέλα
θέλει ο φασίστας να κρυφτείτο ξερουμε ρε φασιστα
Χαρντ αυτη την στιγμη καταρχας πινεις κανα ποτακι ;
Μια κουβέντα είπαμε κ την έδεσες κόμπο...αλλά για πες μου εσύ αν η άλλη είναι πυροβολημένο θα κάτσεις να τσακωθείς;;;;Νάτος και ο σσυμφεροντολόγος ιδεολόγος...
Του παίρνεις πίπες και όπου ακούει rythm έρχετε μήπως χύσει ο μαλακοκαύλης????
μαν την είχα εντοπίσει πριν καιρό την αγγελία με άλλη φώτο που έκρυβε περισσότερα και σκεφτόμουν να ρισκάρω φτηνή παρτούζα κάτσε να δω αν έχω την φώτοενω η δεξια ειναι κορμαρα μ'ενα κωλο σαν αεροδρομιο
kosnik26 σε ψαχνουμε....θέλει ο φασίστας να κρυφτεί
μπαιρακταρη η σαββα δουλευες;στο ντονερ εισουνα;Όχι....όταν ερχόταν στο σουβλατζίδικο που δούλευα και έτρωγε....έπρεπε μετά να ανοίγουμε όλα τα παράθυρα....
Μια κουβέντα είπαμε κ την έδεσες κόμπο...αλλά για πες μου εσύ αν η άλλη είναι πυροβολημένο θα κάτσεις να τσακωθείς;;;;
μου κλάνετεkosnik26 σε ψαχνουμε....
Vodka Quantrau με ένα παγάκι και μία φέτα λεμόνι....
μου κλάνετε
την βρήκα
http://[URL unfurl="true"]www.freelist.gr/pics/6/GATOYLES-0117074518-3410.jpg[/img[/URL]]
βασικά η δεξιά εδώ φαίνεται ότι είναι χοντρή αλλά έλεγα να την παραμερίσω και να παίζω μόνο με την άλλη :2funny: η οποια φαίνεται απλώς γεμάτη :tits:
[/quote]που να δεις και προσωπο :2funny: :2funny: :2funny:
οχι γιατι την γαμουσε μονο απο τον κωλοΠαιδι να υποθεσω δεν καματε με την πρωην;
μπαιρακταρη η σαββα δουλευες;στο ντονερ εισουνα;
Παιδι να υποθεσω δεν καματε με την πρωην;
οκΌχι ρε.....ρώτα τον gl ;)
οχι γιατι την γαμουσε μονο απο τον κωλο