gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
οκ νομισα ειχες παντρευτει μικρος......
κανονικα γαμιεται...παλιοτερες εποχες μιλαμε υστερια ΄΄λαιφσταιλ΄΄,κ για πολλους,οχι μονο πιτσιρικια...
Ενταξει τυπε μικρος εισαι. Η ζωη συνεχίζεται!
Έλα ντε... Αφήστε με να βγάλω τα απωθημένα μουυυυυυυυυυυυ.... Velvy είσαι καλό μουνί να σε ξεκωλιάσω???
Συμφωνώ μόνο αυτοί γιορτάζουν σήμερα άν καί με την κατάσταση που υπάρχει αμφιβάλλω καί για αυτούς !Να μην γιορτασει δλδ ο ανθοπωληs/ζαχαροπλαστηs/κοσμηματοπωληs???
Κακοι ανθρωποι :S
κατσε ρε καταρχας ποιανου ειναι ξερουμε;τυπε αν δεν εχει ολοκληρωθει το διαζυγιο τοτε ο τζουνιορ γραφεται στα χαρτια σου και στο ονομα σου και δε πα να βαραει τον κωλο του κατω ο πατερουλης. μπλεξιμο.
ετσι τυπε,γιαυτο εγραψα παλιοτερα,πανε τωρα οι...σπαταλες...με λουλουδια απο τα Πακια στα φαναρια τους κοβω τους απανταχου μαλακεςλαιφσταιλ ειναι ακομα, απλα τωρα λεφτα γιοκ οποτε....
Ντάξει δεν είμαι τόσο καλόψυχη.
Βρίσε άμα θέλεις, δε θα ανταποδώσω.
Έλα ντε... Αφήστε με να βγάλω τα απωθημένα μουυυυυυυυυυυυ.... Velvy είσαι καλό μουνί να σε ξεκωλιάσω???
Ντάξει δεν είμαι τόσο καλόψυχη.
Velvy είσαι καλό μουνί να σε ξεκωλιάσω???
η χρήσιμη πληροφορία της ημέρας...Τιτίκα ίσον αδερφή που αποφεύγει την πραγματικότητα και ζει στον κόσμο της.. Τον κόσμο της πίπας και του γαμισιού απο την κωλοτρυπίδα... Την δική της///
Τυπε εισαι φραγκατος?Μπα, πριν 3 χρόνια παντρευτικα και σεχδον αρχίσαμε τις διαδικασίες διαζυγίου... Καριόλες, με το που παντρευεσται λες και μπ΄κε ο διάβολος μέσα σας και αρχίζεται τις μαλακίες... Γαμιέστε όλες παριοκαριόλες!!!!!!!!
Δεν θέλω να ανταποδώσεις, την κωλοτρυπίδα σου θέλω να μου δώσεις....
Δικό μου πάντως όχι διότι έχω να της δώσω την καραπουτσακλάρα μου πάνω απο ενάμισι χρόνο... Τώρα για τον μαλάκα που είναι μαζί της δεν ξέρωκατσε ρε καταρχας ποιανου ειναι ξερουμε;
θελω να πιστευω το σαλιο να ειναι στη κωλοτρυπιδαδικε μου σημερα ειναι η μερα των σαλιαρηδων...πουτανες και γκομενες θα φανε πολυ σαλιο
σκασε μωρη ηλιθια
ρε βαρε σε τρεις ωρες ληγει η γιορτη ρε μαν.......επρεπε να μου πεις να το ανοιξεις εσυ χθες το θεμα μου....πιστευετε οτι σημερα θα υπαρξουν πολλοι αγαπουληδες που θα πανε με λουλουδια,σοκολατακια,λουτρινα αρκουδακια με καρδουλες και λοιπα γλυκαναλατα δωρακια στις πουτανες να γαμησουν.
οι ρεαλιστες θα εξω απο τα μπουρδελα για να επιβαλλουν την ενομη ταξη στους πορνο δρομους,αραγε ειναι κακο αν καποιος αγαπουλης παει δωρακια στη πουτανα?απαντηστε γρηγορα πριν σβηστει το θεμα