HARD19
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 11
- Like
- 70
- Πόντοι
- 246
Και συ που το ξερεις ρε φιλε, τον εχεις παρει ματι ?
Το έπαιρνα μάτι όταν γαμίοταν με όλες τις καργίολες του κόσμου...
Και συ που το ξερεις ρε φιλε, τον εχεις παρει ματι ?
Δε σου έδωσαν λουλούδια σήμερα και τα πήρες?
Ο Αγιος Βαλεντινος ειναι ο αγιος των αγαπουληδων και των καληνυχτακιδων...οποτε σιγα μην γαμιεται κιολας...κανα φαναρι μπορει να κραταει στους πουτανιαρηδες.....
Άντε γαμίσου καργιόλα... Σήμερα έμαθα ότι η πρώην μου (μετα στεφάνου και ακόμα νωπό το μελάνι απο το διαζύγιο ) είναι γκαστρωμένη...
Τυπε την αγαπας ακομα?Άντε γαμίσου καργιόλα... Σήμερα έμαθα ότι η πρώην μου (μετα στεφάνου και ακόμα νωπό το μελάνι απο το διαζύγιο ) είναι γκαστρωμένη...
κιολας ρε τυπε?ποτε προλαβεΆντε γαμίσου καργιόλα... Σήμερα έμαθα ότι η πρώην μου (μετα στεφάνου και ακόμα νωπό το μελάνι απο το διαζύγιο ) είναι γκαστρωμένη...
Το έπαιρνα μάτι όταν γαμίοταν με όλες τις καργίολες του κόσμου...
μπλεξιμοΆντε γαμίσου καργιόλα... Σήμερα έμαθα ότι η πρώην μου (μετα στεφάνου και ακόμα νωπό το μελάνι απο το διαζύγιο ) είναι γκαστρωμένη...
Άντε γαμίσου καργιόλα... Σήμερα έμαθα ότι η πρώην μου (μετα στεφάνου και ακόμα νωπό το μελάνι απο το διαζύγιο ) είναι γκαστρωμένη...
Βάρα τότε, αντέχω.
δωσε τυπεΕγώ πάλι όχι..... Όπως είπα είμαι κρανιοπαρμένος.... Είσαστε όλες καργιόλες και σας αξίζει το φτύσιμο και το σκληρό γαμήσι... Να κλαίτε και να παρακαλάτε να σταματάμε και εμείς να συνεχίζουμε να σας ξεφτιλίζουμε και να σας ξασκίζουμε....
Εγώ πάλι όχι..... Όπως είπα είμαι κρανιοπαρμένος.... Είσαστε όλες καργιόλες και σας αξίζει το φτύσιμο και το σκληρό γαμήσι... Να κλαίτε και να παρακαλάτε να σταματάμε και εμείς να συνεχίζουμε να σας ξεφτιλίζουμε και να σας ξασκίζουμε....
κολαει με την περισταση
Τυπε την αγαπας ακομα?
Καλο κουραγιο τοτε!!!!!!!!!Μάλλον, αλλιώς δεν θα άνοιγα την μαλακία thread
Μάλλον, αλλιώς δεν θα άνοιγα την μαλακία thread
ο χρονος ολα τα γιατρευει ευτυχωςΚαλο κουραγιο τοτε!!!!!!!!!
εχεις πολυ δρομο μπροστα σου μεχρι να την ξεχασεις!