Νέα

Chat room/Έχεις pm/Spam/Άρλεκιν thread

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 549K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 31 άτομα (0 μέλη και 31 επισκέπτες)

Να μπει κανονικό τσατ στο σάιτ ;

• Ο jimy.m. να ποστάρει μετά τα μεσάνυχτα

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο baros να πει καλή κουβέντα και να την εννοεί

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο dimmits να έρθει Αθήνα και να πάει Αγκυρας

Ψήφοι: 10 7,9%
  • Ο the saint να μη ζητήσει κώλο από εκδιδόμενη

Ψήφοι: 21 16,5%
  • Ο Αθηναίος να πουλήσει τη μάσκα

Ψήφοι: 8 6,3%
  • Ο iuakoya να συναντήσει τον jimy.m.

Ψήφοι: 15 11,8%
  • Ο Tassos Karipidis να πάρει πιπίνι

Ψήφοι: 17 13,4%
  • Ο βάτραχος να επιστρέψει

Ψήφοι: 27 21,3%
  • Ολοι να καταλήξουμε στο υπόγειο

Ψήφοι: 36 28,3%
  • Τίποτα από τα παραπάνω

Ψήφοι: 35 27,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    127

Vagos The Pimp

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2009
Like
1
Πόντοι
16
Έχω σοβαρό πρόβλημα.
Μια συνάδελφος που με μισεί, με είδε στη Φυλής! Έστριβα, πεζός, στο σημείο εκείνο που είναι το πάρκινγκ για να κατέβω προς την Αχαρνών. Εκεινή ανέβαινε με το αμάξι της προς την Πατησίων. Την είδα με είδε κι αυτή και δυστυχώς από την έκπληξη κράτησα το βλέμμα μου εκεί και έτσι σιγουρεύτηκε ότι ήμουν εγώ!
Από τότε, και επειδή με είχε στη μπούκα από παλιά, με έχει ξεφτιλίσει σε όλο το τμήμα και πολύ φοβάμαι ότι σύντομα θα με συζητάει όλη η εταιρεία. Γυρνάει στα φωτοτυπικά, στο κουζινάκι και όπου αλλού βλέπει κόσμο εύκαιρο και με λέει ξετσίπωτο, περιθωριακό και αλήτη. Οι γυναίκες έχουν αρχίσει να με αποφεύγουν και μερικοί άντρες ψιλοφλώροι έχουν αρχίσει να χαχανίζουν πίσω από την πλάτη μου. Ακόμα και η προισταμένη που με συμπαθούσε, μου κάνει πλέον παρατηρήσεις σε οξύ τόνο.
Τι να κάνω για να ξεφύγω από αυτή τη δύσκολη κατάσταση;

Έπρεπε να πεις ότι συναντηθήκατε μέσα στο σπιτάκι ενώ αυτή έκανε παζάρια στην τσατσά προσπαθώντας να κλείσει λεσβιακό.

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
30
Πόντοι
66
δεν το προσεξα αυτο.....

εχεις δικιο ....

τεσπα θα μπορουσε να το εβαζε καποιος ολιγον παλιος ....
Η μπορει να εκανε κλωνο για να θεσει εναν προβληματισμο .....
Ολα παιζουν γιαυτο και λεω μια στις χιλιες
μα καλα καποιος που εχει σωας τα φρενας και εχει καποιο προβλημα ας πουμε θα μπει να το κανει ποστ εδω;και τι περιμενει δηλαδη να ακουσει και να του πουνε;σε τετοιες περιπτωσεις το κανεις γαργαρα η το συζητας με τους κολλητους

pantremenos(1)

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Like
12
Πόντοι
66
μα καλα καποιος που εχει σωας τα φρενας και εχει καποιο προβλημα ας πουμε θα μπει να το κανει ποστ εδω;και τι περιμενει δηλαδη να ακουσει και να του πουνε;σε τετοιες περιπτωσεις το κανεις γαργαρα η το συζητας με τους κολλητους
Ρε αλητη πες την αλήθεια. Εσυ το άνοιξες για να δει αντιδρασεις?
:2funny: :2funny:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.296
Πόντοι
8.006
Δηλαδη τύπε, κάποιος που μπαινει εδω για να πει οτι τον ληστεψαν το προηγουμενο βραδυ, δεν εχει κατα τη γνωμη σου σώας τας φρενας? :rolleyes:

HARD19

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2009
Κριτικές
11
Like
72
Πόντοι
246

Η εμάς τους ειδικούς... :grouphug: :bounce-glasses: :crazy:

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
30
Πόντοι
66
μα τι επαθες σημερα  :think:
με τρομαζεις...τι επαθα;
Δηλαδη τύπε, κάποιος που μπαινει εδω για να πει οτι τον ληστεψαν το προηγουμενο βραδυ, δεν εχει κατα τη γνωμη σου σώας τας φρενας? :rolleyes:
σταματα ρε αχαχααχαχαχαα
Ρε αλητη πες την αλήθεια. Εσυ το άνοιξες για να δει αντιδρασεις?
:2funny: :2funny:
οχι μα τον θεο.....
Η εμάς τους ειδικούς... :grouphug: :bounce-glasses: :crazy:
:2funny:

Phineas.Freak

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2011
Κριτικές
5
Like
19
Πόντοι
1
ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΕΓΑΛΕ!

Η οποιαδήποτε από μέρους αναφορά στο συγκεκριμένο ή αντίστοιχο περιστατικό ισοδυναμεί με παραδοχή ενοχής!
Το μόνο που θα κάνεις είναι τον Αλέκο... Βρες να έχεις έτοιμο έναν πολύ πολύ καλό λόγο** για τον οποίο βρισκόσουνα στην περιοχή και μην αναφερθείς ούτε κατά διάνοια στο περιστατικό!
Στις οποιεσδήποτε αναφορές σε μπουρδέλα, πουτάνες και οτιδήποτε άλλο κράτησε την στάση που πάντα κρατούσες. Προσοχή μην τσιμπήσεις και εμπλακείς σε συζήτηση. Αν για κάποιο λόγο σου γίνουν προσβλητικοί τότε αντεπιτίθεσαι σκληρά με την λογική του "δεν σου επιτρέπω. Ποιός τα λέει αυτά". Αν είσαι τυχερός τότε κάποιος θα σου τν δώσει στεγνά...ότι δηλαδή αυτή είναι που βγάζει τη βρώμα...και τότε έχεις κάθε δικαίωμα να την ξεφιλίσεις. Κιαυτό φίλε επειδή το ότι σε είδε στην περιοχή δεν σημαίνει ότι είσαι μπουρδελάκιας.

Υπάρχει βέβαια και η πιό straight αντιμετώπιση...: "ΝΑΙ ΡΕ ....ΓΑΜΑΩ ΠΟΥΤΑΝΕΣ... ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΦΥΛΟ ΜΟΥ!!!!! ΤΟ ΙΔΙΟ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΣΟΥ?"  :rockon: :rockon: :rockon:

** πολύ καλός λόγος δεν είναι βέβαια ότι δουλεύει η γιαγια μου σε ένα μαγαζί εδω πιό κάτω ούτε ότι ξαδέλφη μου έχει δικιά της επιχείρηση στην περιοχή!!  :2funny: :2funny:   Επίσης, το "είχα μια δουλειά στον παραπάνω δρόμο δεν πιάνει!"  :jerking:

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Αν εχεις κολλητους .... ναι
αν δεν εχεις ομως και πνιγγεσαι..... τοτε αναγκαστικα θες να μιλησεις καπου....
και η ανωνυμια βοηθαει σε πολλα οταν θες να θεσεις εναν προβληματισμο...
Φυσικα ολες οι απαντησεις που θα λαβεις εξαρτουνται απο το τι εχεις απεναντι σου ως συνομιλητες....

Απο την αλλη το να το κανεις γαργαρα το καθε τι, ειναι θεμα ψυχικης δυναμης, που προερχεται απο τις ενναλλακτικες που μπορει να εχεις απο το περιββαλον σου.....

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
30
Πόντοι
66
Καλα παει το θεμα...μεσημερι και το παρακολουθουν 100 μαλακες :2funny:Ανοιξε το ρε φιλε το βραδυ να στηθουμε με τα ουισκακια μας 300 ατομα να τα γαμησουμε ολα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom