neos123
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 12
- Πόντοι
- 66
γτ οχι τυπε,τοσο σοβαρα ατομα παρακολουθουν το σαιτελα ρε, ειναι δυνατον;κανει εγγραφη και το πρωτο ποστ ειναι αυτο;
γτ οχι τυπε,τοσο σοβαρα ατομα παρακολουθουν το σαιτελα ρε, ειναι δυνατον;κανει εγγραφη και το πρωτο ποστ ειναι αυτο;
πιπέριΑμε.... αυτο που το βαζεις ? (μην πεις ...)![]()
Έχω σοβαρό πρόβλημα.
Μια συνάδελφος που με μισεί, με είδε στη Φυλής! Έστριβα, πεζός, στο σημείο εκείνο που είναι το πάρκινγκ για να κατέβω προς την Αχαρνών. Εκεινή ανέβαινε με το αμάξι της προς την Πατησίων. Την είδα με είδε κι αυτή και δυστυχώς από την έκπληξη κράτησα το βλέμμα μου εκεί και έτσι σιγουρεύτηκε ότι ήμουν εγώ!
Από τότε, και επειδή με είχε στη μπούκα από παλιά, με έχει ξεφτιλίσει σε όλο το τμήμα και πολύ φοβάμαι ότι σύντομα θα με συζητάει όλη η εταιρεία. Γυρνάει στα φωτοτυπικά, στο κουζινάκι και όπου αλλού βλέπει κόσμο εύκαιρο και με λέει ξετσίπωτο, περιθωριακό και αλήτη. Οι γυναίκες έχουν αρχίσει να με αποφεύγουν και μερικοί άντρες ψιλοφλώροι έχουν αρχίσει να χαχανίζουν πίσω από την πλάτη μου. Ακόμα και η προισταμένη που με συμπαθούσε, μου κάνει πλέον παρατηρήσεις σε οξύ τόνο.
Τι να κάνω για να ξεφύγω από αυτή τη δύσκολη κατάσταση;
μα καλα καποιος που εχει σωας τα φρενας και εχει καποιο προβλημα ας πουμε θα μπει να το κανει ποστ εδω;και τι περιμενει δηλαδη να ακουσει και να του πουνε;σε τετοιες περιπτωσεις το κανεις γαργαρα η το συζητας με τους κολλητουςδεν το προσεξα αυτο.....
εχεις δικιο ....
τεσπα θα μπορουσε να το εβαζε καποιος ολιγον παλιος ....
Η μπορει να εκανε κλωνο για να θεσει εναν προβληματισμο .....
Ολα παιζουν γιαυτο και λεω μια στις χιλιες
Τριποντο και φαουλ στην παραταση.... ενω το σκορ ειναι 2 ποντους υπερ στους αντιπαλλους !!!!!!!Αν το πω εγω μετράει?
![]()
![]()
![]()
αυτο που το βαζεις;Και μην πεις στο στομα μου....γτ οχι τυπε,τοσο σοβαρα ατομα παρακολουθουν το σαιτ![]()
Ρε αλητη πες την αλήθεια. Εσυ το άνοιξες για να δει αντιδρασεις?μα καλα καποιος που εχει σωας τα φρενας και εχει καποιο προβλημα ας πουμε θα μπει να το κανει ποστ εδω;και τι περιμενει δηλαδη να ακουσει και να του πουνε;σε τετοιες περιπτωσεις το κανεις γαργαρα η το συζητας με τους κολλητους
Δηλαδη τύπε, κάποιος που μπαινει εδω για να πει οτι τον ληστεψαν το προηγουμενο βραδυ, δεν εχει κατα τη γνωμη σου σώας τας φρενας?μα καλα καποιος που εχει σωας τα φρενας και εχει καποιο προβλημα ας πουμε θα μπει να το κανει ποστ εδω;και τι περιμενει δηλαδη να ακουσει και να του πουνε;σε τετοιες περιπτωσεις το κανεις γαργαρα η το συζητας με τους κολλητους
μα καλα καποιος που εχει σωας τα φρενας και εχει καποιο προβλημα ας πουμε θα μπει να το κανει ποστ εδω;και τι περιμενει δηλαδη να ακουσει και να του πουνε;σε τετοιες περιπτωσεις το κανεις γαργαρα η το συζητας με τους κολλητους
Απολυτοαρσενικίζεις τύπε.γτ οχι τυπε,τοσο σοβαρα ατομα παρακολουθουν το σαιτ![]()
Παιζει τετοιο σενάριο τυπε?Δηλαδη τύπε, κάποιος που μπαινει εδω για να πει οτι τον ληστεψαν το προηγουμενο βραδυ, δεν εχει κατα τη γνωμη σου σώας τας φρενας?![]()
Δεν ησουν χθες εδω?Παιζει τετοιο σενάριο τυπε?
![]()
με τρομαζεις...τι επαθα;μα τι επαθες σημερα![]()
σταματα ρε αχαχααχαχαχααΔηλαδη τύπε, κάποιος που μπαινει εδω για να πει οτι τον ληστεψαν το προηγουμενο βραδυ, δεν εχει κατα τη γνωμη σου σώας τας φρενας?![]()
οχι μα τον θεο.....Ρε αλητη πες την αλήθεια. Εσυ το άνοιξες για να δει αντιδρασεις?
![]()
![]()
Η εμάς τους ειδικούς...![]()
![]()
![]()
Αν εχεις κολλητους .... ναιμα καλα καποιος που εχει σωας τα φρενας και εχει καποιο προβλημα ας πουμε θα μπει να το κανει ποστ εδω;και τι περιμενει δηλαδη να ακουσει και να του πουνε;σε τετοιες περιπτωσεις το κανεις γαργαρα η το συζητας με τους κολλητους
ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑα τωρα κατάλαβα.Δεν ησουν χθες εδω?
λες ε?Απολυτοαρσενικίζεις τύπε.
Καλα παει το θεμα...μεσημερι και το παρακολουθουν 100 μαλακεςΑνοιξε το ρε φιλε το βραδυ να στηθουμε με τα ουισκακια μας 300 ατομα να τα γαμησουμε ολα