Νέα

Chat room/Έχεις pm/Spam/Άρλεκιν thread

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 549K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 52 άτομα (0 μέλη και 52 επισκέπτες)

Να μπει κανονικό τσατ στο σάιτ ;

• Ο jimy.m. να ποστάρει μετά τα μεσάνυχτα

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο baros να πει καλή κουβέντα και να την εννοεί

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο dimmits να έρθει Αθήνα και να πάει Αγκυρας

Ψήφοι: 10 7,9%
  • Ο the saint να μη ζητήσει κώλο από εκδιδόμενη

Ψήφοι: 21 16,5%
  • Ο Αθηναίος να πουλήσει τη μάσκα

Ψήφοι: 8 6,3%
  • Ο iuakoya να συναντήσει τον jimy.m.

Ψήφοι: 15 11,8%
  • Ο Tassos Karipidis να πάρει πιπίνι

Ψήφοι: 17 13,4%
  • Ο βάτραχος να επιστρέψει

Ψήφοι: 27 21,3%
  • Ολοι να καταλήξουμε στο υπόγειο

Ψήφοι: 36 28,3%
  • Τίποτα από τα παραπάνω

Ψήφοι: 35 27,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    127

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.259
Πόντοι
8.535
Έχω σοβαρό πρόβλημα.
Μια συνάδελφος που με μισεί, με είδε στη Φυλής! Έστριβα, πεζός, στο σημείο εκείνο που είναι το πάρκινγκ για να κατέβω προς την Αχαρνών. Εκεινή ανέβαινε με το αμάξι της προς την Πατησίων. Την είδα με είδε κι αυτή και δυστυχώς από την έκπληξη κράτησα το βλέμμα μου εκεί και έτσι σιγουρεύτηκε ότι ήμουν εγώ!
Από τότε, και επειδή με είχε στη μπούκα από παλιά, με έχει ξεφτιλίσει σε όλο το τμήμα και πολύ φοβάμαι ότι σύντομα θα με συζητάει όλη η εταιρεία. Γυρνάει στα φωτοτυπικά, στο κουζινάκι και όπου αλλού βλέπει κόσμο εύκαιρο και με λέει ξετσίπωτο, περιθωριακό και αλήτη. Οι γυναίκες έχουν αρχίσει να με αποφεύγουν και μερικοί άντρες ψιλοφλώροι έχουν αρχίσει να χαχανίζουν πίσω από την πλάτη μου. Ακόμα και η προισταμένη που με συμπαθούσε, μου κάνει πλέον παρατηρήσεις σε οξύ τόνο.
Τι να κάνω για να ξεφύγω από αυτή τη δύσκολη κατάσταση;
μια ειναι η απαντηση τυπε...

DON GIOVANNI

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2011
Like
6
Πόντοι
16
Έχω σοβαρό πρόβλημα.
Μια συνάδελφος που με μισεί, με είδε στη Φυλής! Έστριβα, πεζός, στο σημείο εκείνο που είναι το πάρκινγκ για να κατέβω προς την Αχαρνών. Εκεινή ανέβαινε με το αμάξι της προς την Πατησίων. Την είδα με είδε κι αυτή και δυστυχώς από την έκπληξη κράτησα το βλέμμα μου εκεί και έτσι σιγουρεύτηκε ότι ήμουν εγώ!
Από τότε, και επειδή με είχε στη μπούκα από παλιά, με έχει ξεφτιλίσει σε όλο το τμήμα και πολύ φοβάμαι ότι σύντομα θα με συζητάει όλη η εταιρεία. Γυρνάει στα φωτοτυπικά, στο κουζινάκι και όπου αλλού βλέπει κόσμο εύκαιρο και με λέει ξετσίπωτο, περιθωριακό και αλήτη. Οι γυναίκες έχουν αρχίσει να με αποφεύγουν και μερικοί άντρες ψιλοφλώροι έχουν αρχίσει να χαχανίζουν πίσω από την πλάτη μου. Ακόμα και η προισταμένη που με συμπαθούσε, μου κάνει πλέον παρατηρήσεις σε οξύ τόνο.
Πρέπει να της πείς ότι" εγώ πάω μόνο στα καλά μαγαζά εκεί που συχνάζεις καί συ μωρή !"

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
30
Πόντοι
66
Να μας πει ο καυλιαρης που ειναι η εταιρεια που δουλευει να ερθουμε να της πουμε 2 λογακια της καριολας

terminator

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
152
Πόντοι
1
ενας αιωνιος φοβος ετυχε σε σενα τυπε :headbang: :headbang:

Βγαλε εσυ φημη οτι αυτη εφευγε απο την δευτερη δουλεια της σε ενα απο τα σπιτακια της Φυλης :rockon: :rockon: :rockon:

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Έχω σοβαρό πρόβλημα.
Γραφτην στα παπακια σου και κανε οσο καλυτερα μπορεις την δουλεια σου.
Ο κοσμος μονο να σχολιαζει την καμπουρα του αλλου ξερει, χωρις να βλεπει την δικια του....
Ασε τους αλλους να λενε οτι θελουν ..... μπενακης βγαινακης, η μπαινοβγενοπουλος

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
30
Πόντοι
66
Γραφτην στα παπακια σου και κανε οσο καλυτερα μπορεις την δουλεια σου.
Ο κοσμος μονο να σχολιαζει την καμπουρα του αλλου ξερει, χωρις να βλεπει την δικια του....
Ασε τους αλλους να λενε οτι θελουν ..... μπενακης βγαινακης, η μπαινοβγενοπουλος
ειναι κουτσομποληδες και κατινες δικε μου,μιλαμε για παλιοκοινωνια

pantremenos(1)

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Like
12
Πόντοι
66
32 μέλη και 26 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
οι μισοι ειναι απο την εταιρεια του ατυχους νεου
:2funny: :2funny:

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
32 μέλη και 26 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
οι μισοι ειναι απο την εταιρεια του ατυχους νεου
:2funny: :2funny:
Μεσα σε αυτους ειναι και η λεγαμενη....
Θελει να τον παιξει μαν του μαν και τον εχει σε ασφυκτικο πρεσινγκ !!!!!!

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.296
Πόντοι
8.006
Έχω σοβαρό πρόβλημα.
Αναρωτιεμαι αν διαβαζεις αυτα που γραφεις.
Επειδη περπατουσες Φυλης προς Αχαρνων, εβγαλε βρωμα οτι ησουν σε μπουρδελο?
Μονο μπουρδελα εχει εκει?
Δηλαδη αν σε εβλεπε να περπατας Δροσοπούλου, Σπύρου Πάτση, Βριλησσου, Κωνστατνινουπόλεως, Κασσανδρας, παλι το ιδιο συμπερασμα θα εβγαζε?
Σοβαρολογεις?

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.259
Πόντοι
8.535
θα σε καλεσει κ η προΐσταμενη τυπε κ θα σου πει εν ολιγης...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom