kosnik26
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2009
- Like
- 20
- Πόντοι
- 366
και τι μουνάρα γυναίκατι καλλιτεχνης...τι ηθος.....![]()
![]()
![]()
![]()

και τι μουνάρα γυναίκατι καλλιτεχνης...τι ηθος.....![]()
![]()
![]()
![]()
Ναι,μου στειλε pm,όταν μπήκα μεσημεράκι το βρήκα.Αρα εχασα!
Εξακριβωμενο μικρε?
αγαπητο παπαδακι μου ο παπα-αβραμης εχει κλωνους που ουτε τους φανταζεται καν το απονηρευτο μυαλο σου......Εχει φτιάξει ήδη.![]()
τρώει απ'τα έτοιμα που λένεαγαπητο παπαδακι μου ο παπα-αβραμης εχει κλωνους που ουτε τους φανταζεται καν το απονηρευτο μυαλο σου......δεν φτιαχνει.....παιρνει ετοιμους
![]()
με ολα τα καλα παιδια εχεις παρτιδες βλεπωΝαι,μου στειλε pm,όταν μπήκα μεσημεράκι το βρήκα.
Οπότε ο κλώνος φτιάχτηκε ή χθες ή σήμερα....δεν είδα.
Ελπίζω να μην στοιχημάτισες πολλά.![]()
Αυτόν πάντως τώρα τον έφτιαξε είπε,αν κ είχε καβάτζα όπως λες.αγαπητο παπαδακι μου ο παπα-αβραμης εχει κλωνους που ουτε τους φανταζεται καν το απονηρευτο μυαλο σου......δεν φτιαχνει.....παιρνει ετοιμους
![]()
οι σεξουαλικες μου προτιμησεις τεκνο μου δεν θα επρεπε να σε αφορουν....εγω ειμαι γερων πια για να σε πηδηξω αξιοπρεπως και δυνατα οπως σου πρεπει και σου αρεσειπηγασιε παππου, τον παιρνεις που και που ε?![]()
Να μαντέψω nickname?Αυτόν πάντως τώρα τον έφτιαξε είπε,αν κ είχε καβάτζα όπως λες.![]()
Όχι ρε συ ντάξει λίγο μαλάκας είναι ο περιπτεράς αλλά κατά τα άλλα νέο παιδί,έχει ακόμα μέχρι την ώρα της κρίσης....οι σεξουαλικες μου προτιμησεις τεκνο μου δεν θα επρεπε να σε αφορουν....εγω ειμαι γερων πια για να σε πηδηξω αξιοπρεπως και δυνατα οπως σου πρεπει και σου αρεσει......εκεινο που θα επρεπε να σε απασχολει ειναι η σωτηρια της ψυχης σου
Ναι,μου στειλε pm,όταν μπήκα μεσημεράκι το βρήκα.
Οπότε ο κλώνος φτιάχτηκε ή χθες ή σήμερα....δεν είδα.
Ελπίζω να μην στοιχημάτισες πολλά.![]()
Και δε μαντεύεις,τζάμπα είναι.Να μαντέψω nickname?
εισαι γερος πουστης δηλαδηοι σεξουαλικες μου προτιμησεις τεκνο μου δεν θα επρεπε να σε αφορουν....εγω ειμαι γερων πια για να σε πηδηξω αξιοπρεπως και δυνατα οπως σου πρεπει και σου αρεσει......εκεινο που θα επρεπε να σε απασχολει ειναι η σωτηρια της ψυχης σου
δε σε χάλασεΠωωω....Ως μιχαιλ ειχε στειλει σε μενα οταν το πρωτοεφτιαξε....Ελεος....![]()
Όχι ρε συ ντάξει λίγο μαλάκας είναι ο περιπτεράς αλλά κατά τα άλλα νέο παιδί,έχει ακόμα μέχρι την ώρα της κρίσης....
ειδες που εισαι μικρος και μαλακοκαβλης?Και δε μαντεύεις,τζάμπα είναι.
Αν το βρεις θα σου πάρω δώρο μπριγιάν![]()
,ποσο ειναι ρε αυτος γιατι εχω σκαλωσει![]()
χεστηέλα δεν το εννοούσα![]()
34-36...κάπου εκεί,δεν θυμάμαι κ γω ακριβώς,δεν αρχειοθετώ.ποσο ειναι ρε αυτος γιατι εχω σκαλωσει![]()