memos@n
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Φεβ 2011
- Like
- 22
- Πόντοι
- 366
στην εποχη των κλωνων ακομη καποιοι πιστευουν στο ξεμπαναρισμα....Καλησπέρα Kellaky 104.Εσύ δεν είσαι που σε μπανάρανε και άνοιξε ένας θρεντ να σε ξεμπανάρουνε?
στην εποχη των κλωνων ακομη καποιοι πιστευουν στο ξεμπαναρισμα....Καλησπέρα Kellaky 104.Εσύ δεν είσαι που σε μπανάρανε και άνοιξε ένας θρεντ να σε ξεμπανάρουνε?
ο σκίνερ είμαι ρε φίλεαμα σε γαμησω ρε πηγασιε![]()
οχι και ενας τεκνο μου....ο ισιδερατος ο τιμημενος ο κλωνος του εμποραΚαλησπέρα Kellaky 104.Εσύ δεν είσαι που σε μπανάρανε και άνοιξε ένας θρεντ να σε ξεμπανάρουνε?
Μηπως θυμασαι το αποτελεσμα της ψηφοφοριας για τη συλλογη υπογραφων τότε?Καλησπέρα Kellaky 104.Εσύ δεν είσαι που σε μπανάρανε και άνοιξε ένας θρεντ να σε ξεμπανάρουνε?
γιατικελλακυ 104? εισαι 104 χρονων ή την εχεις 104 ποντους?![]()
ρε μαλακα πιστολια εσυ εισαιοχι και ενας τεκνο μου....ο ισιδερατος ο τιμημενος ο κλωνος του εμπορα![]()
στο ξεματιασμα παντως πιστευει και η εκκλησια μας αδερφε......στην εποχη των κλωνων ακομη καποιοι πιστευουν στο ξεμπαναρισμα....
οχι και ενας τεκνο μου....ο ισιδερατος ο τιμημενος ο κλωνος του εμπορα![]()
στα αρχίδια μαςδεν με δεχοταν αλλιως![]()
Μέμο, ο Αβραμης επανηλθε απο προχθες?στην εποχη των κλωνων ακομη καποιοι πιστευουν στο ξεμπαναρισμα....
έλα δεν το εννοούσαδεν με δεχοταν αλλιως![]()
Καλησπέρα Kellaky 104.Εσύ δεν είσαι που σε μπανάρανε και άνοιξε ένας θρεντ να σε ξεμπανάρουνε?
ο μεμος γαμαει πολυο μεμας εχει ηρεμησει
εκανε σεξ με τον νωντα![]()
αγαπητη ιεροδουλη κελυ εδω στο σαιτ μας μπορεις να βρεις μια αγκαλια καταφυγιο να λες τις αμαρτιες σου και να την παιρνειςδεν με δεχοταν αλλιως![]()
Όχι μωρό μου,δεν θυμάμαι!Εδώ με το ζόρι θυμάμαι τον κωδικό μου για να συνδεθώΜηπως θυμασαι το αποτελεσμα της ψηφοφοριας για τη συλλογη υπογραφων τότε?
έλα δεν το εννοούσα![]()
ο μεμος γαμαει πολυδε γαμαει λιγο σαν το νωντα
![]()
πληγη αυτοι οι γκεουλες αδελφε ημων....μα επιτελους τι βρισκουν η μια στην αλλη οι αδελφες;απορω.....ο μεμας εχει ηρεμησει
εκανε σεξ με τον νωντα![]()