pz89
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 14
- Like
- 22
- Πόντοι
- 376
κλάααααααααααααααααααααααψεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε στράκιtelika εισαι μαλακας απο κουνια![]()
κλάααααααααααααααααααααααψεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε στράκιtelika εισαι μαλακας απο κουνια![]()
Νομίζω ναι προσφάτως,στα χαρτιά γιατί στην πράξη....Θυμισε μου, το Κομμουνιστικο Κομμα Τουρκιας ειναι νομιμο?
σωστος ;)ΕΠΑ ηθελε να γραψει.
Προβοκατορικο ηταν το ερωτημα μου.
Και καλα "Ενωμενες Πολιτειες Αμερικης". Δημοτικιστης κιετς.
Καλά.Mε ανθρώπους που καίνε την Ελληνική σημαία pz89 και το καυχώνται (εστω και σαν ειρωνεία) δεν εχω να κάνω κανενός είδους διάλογο.
Απλά ο Θεός ας τους φωτίσει και να τους συγχωρέσει, εγω δεν μπορώ, οπότε θα σε παρακαλούσα να μην με παραθέσεις ξανά.
ε βεβαια εσυ δεν μπορεις μωρη τιμημενη ......τι εισαι εσυ ;θεος;εσυ εισαι κατι ανωτερο.....Mε ανθρώπους που καίνε την Ελληνική σημαία pz89 και το καυχώνται (εστω και σαν ειρωνεία) δεν εχω να κάνω κανενός είδους διάλογο.
Απλά ο Θεός ας τους φωτίσει και να τους συγχωρέσει, εγω δεν μπορώ, οπότε θα σε παρακαλούσα να μην με παραθέσεις ξανά.
οταν λεω εισαι μαλακας απο κουνια κατι ξερωΝομίζω ναι προσφάτως,στα χαρτιά γιατί στην πράξη....
Ωστόσο ποιος το γαμάει το Κομμουνιστικό Κόμμα Τουρκίας,το βασικό της οθωμανικής κουλτούρας είναι η υποταγή των γυναικών.
Αν κ πρόσφατα αρχίσαν κ εκεί τις φεμινιστικές μαλακίες...ένα Ιράν κ μια Σαουδική Αραβία έμειναν....![]()
gl θα με συγχωρέσεις ω υπερτατό ον;;;ε βεβαια εσυ δεν μπορεις μωρη τιμημενη ......τι εισαι εσυ ;θεος;εσυ εισαι κατι ανωτερο.....![]()
σε λιγο που θα μπει ο ποντιφηξ πηγασιος ζητα την ευλογια του και θα την παρεις κι εσυ μικρη κομμουνιστρια......gl θα με συγχωρέσεις ω υπερτατό ον;;;
Μπας κ πάω στον παράδεισο κ γω.....![]()
gl θα με συγχωρέσεις ω υπερτατό ον;;;
Μπας κ πάω στον παράδεισο κ γω.....![]()
ρε μλκ που ειναι η μυρτουλα να με καυλωση παλι :'(σε λιγο που θα μπει ο ποντιφηξ πηγασιος ζητα την ευλογια του και θα την παρεις κι εσυ μικρη κομμουνιστρια......![]()
Γι'αυτό γράφω ''ότι άρχισαν τις φεμινιστικές μαλακίες'' κ κει...οταν λεω εισαι μαλακας απο κουνια κατι ξερω
η τουρκια χωριζετε σε εξευρωπαισμενη τουρκια βλεπε κωσταντινουπολη
και γυφτοτουρκια βλεπε τα βαθη της τουρκιας
τι διαφορα εχει ρε βλακα η κωνσταντινουπολη με ολη την υπολοιπη ευρωπη,καμια,ξεκωλα ντυμενες οι τουρκαλες εκει διασκεδαση το ιδιο επαγγελματικα το ιδιο για να δεις υποταγη της γυναικας πρεπει να πας βαθια στη τουρκια που ζουν ακομα με μαντηλες κλπ αλλα και αυτοι σιγα σιγα μπαινουν στη νεα εποχη και αφηνουν τα πρωτογονα αισθηματα τους πισω![]()
πολυ σωστος και τιποτα αλλοΗ σημαία δεν είναι απλώς «τεμάχιον υφάσματος», όπως αναφέρει κάποια παλιά εγκυκλοπαίδεια.
Η σημαία είναι σήμερα ένα σύμβολο που εκφράζει κάποιο λαό που ζει σ' ένα κρατικό σύνολο. Είναι ένα σύμβολο που ενσαρκώνει ένα σωρό συναισθήματα και που εμφανίζεται από τα πεδία των μαχών, τις διοικητικές και στρατιωτικές υπηρεσίες μέχρι τα γήπεδα, τις διπλωματικές αποστολές κτλ.
Η σημαία στη σημερινή εποχή που ζούμε αποτελεί ένα καθαρά κρατικό σύμβολο, το οποίο εκπροσωπεί την οντότητα του Κράτους μέσα κι έξω απ’ αυτό.
ταρτουφακο μουπολυ σωστος και τιποτα αλλο
το ισπανικο ποσο παει?ταρτουφακο μου![]()
θα μπει κι αυτη να βρισει πουτανα την βιλμα.....μαλλον ο καμμενος και καημενος ο νεος τιμημενος ελεω γλ ειναι....ρε μλκ που ειναι η μυρτουλα να με καυλωση παλι :'(
Ανατρίχιασα..ένιωσα ένα ρίγος.....ένα δέος.... :S
για σενα τσαμπα 2 πει σειφ των 50το ισπανικο ποσο παει?![]()
δε καταλαβα πραμα.μαλλον ο καμμενος και καημενος ο νεος τιμημενος ελεω γλ ειναι....![]()
![]()