baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 14.178
- Πόντοι
- 6.035
πες πες θα το πιστεψει η ψωναραε τριψου και εσυ λιγο στον γλιτσα
δεν θα παθει τιποτα ο εγωισμος σου![]()

πες πες θα το πιστεψει η ψωναραε τριψου και εσυ λιγο στον γλιτσα
δεν θα παθει τιποτα ο εγωισμος σου![]()
πες πες θα το πιστεψει η ψωναρα![]()
![]()
![]()
ρε μλκ δε μπορω βρωμαει τυριλαρε ο γλιτσας ειναι κονε λεμε
εδω εκανε τιμημενο τον λαστφορλαιφ
ακου νικ λαστφορλαιφ τιμημενος, καλυτερα να το ειχε ως νωντας, θα ταιριαζε πολυ..
αλλα... ειναι μεγαλο μεσον ο γλιτσας,, ενα δωρακι στειλτου και εγεινε![]()
Μεγάλο στόμα στην εξουσία,προσβολή εθνικού συμβόλου αντίστοιχα.Γνωριζει κανενας γιατι μπαναριστηκαν η Αμανιτα και ο Αβραμης?
εσυ γιατι δενε χεις μπαναρηστη ακομα τοτεΜεγάλο στόμα στην εξουσία,προσβολή εθνικού συμβόλου αντίστοιχα.
Κι εσυ τοτε γιατι εισαι ακομη εδω???Μεγάλο στόμα στην εξουσία,προσβολή εθνικού συμβόλου αντίστοιχα.
εσυ γιατι δενε χεις μπαναρηστη ακομα τοτε![]()
Ρε αει στον διάολο.Κι εσυ τοτε γιατι εισαι ακομη εδω???
φιλικη συμβουλη πεταξε τον κουμουνισμο απο πανω σου,η μαλακια του κουμουνισμου ειναι απεραντη,βγαλε αυτες τις ιδεες και θα εισαι μια χαρα παιδι θα δεις τη διαφορα απο μονος σουΡε αει στον διάολο.![]()
![]()
![]()
Γιατι ρε τυπε, εσυ νομιζεις οτι δεν τον εχει πεταξει ηδη?φιλικη συμβουλη πεταξε τον κουμουνισμο απο πανω σου,η μαλακια του κουμουνισμου ειναι απεραντη,βγαλε αυτες τις ιδεες και θα εισαι μια χαρα παιδι θα δεις τη διαφορα απο μονος σου![]()
Μμμμμ NEVER!!!!φιλικη συμβουλη πεταξε τον κουμουνισμο απο πανω σου,η μαλακια του κουμουνισμου ειναι απεραντη,βγαλε αυτες τις ιδεες και θα εισαι μια χαρα παιδι θα δεις τη διαφορα απο μονος σου![]()
Aαα όλα κ όλα,αν το ΚΚΕ κάνειΓιατι ρε τυπε, εσυ νομιζεις οτι δεν τον εχει πεταξει ηδη?
Εεε αν είναι έτσι να αξίζει τον κόπο.αναφορα στο παπαζολακι τωρα![]()
μλκ μη με προκαλεις θα το κανωΕεε αν είναι έτσι να αξίζει τον κόπο.
Να σε δω ρε μαλάκα να γράφεις στην αναφορά: ''προσβολή εθνικού συμόλου'' κ τι στον κόσμο.![]()
Aσε ρε τυπε, θα του την κανω εγω.μλκ μη με προκαλεις θα το κανωσοβαρεψου
αλλα ασε θα αφησω να κανει αυτη τη δουλεια ο διομηδης μη φανω εγω ο ρουφιανος![]()
Έλα να σε δω να σε χαρώ.Aσε ρε τυπε, θα του την κανω εγω.![]()
εχεις το ελευθεραςAσε ρε τυπε, θα του την κανω εγω.![]()