neos123
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 12
- Πόντοι
- 66
μπες μια φαισ![]()
![]()
![]()
Καλα εισαι κωλοπαιδαρας μεγαλος.....![]()
![]()
Στειλε κανα πμ να δω ποια θα σου στειλω κ σενα....![]()
![]()
![]()
μπες μια φαισ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Διο εισαι εδω;;![]()
Ποσταρε καμια φωτογραφια να καβλωσουμε,μας ζαλισε το ρυθμακι
: rolleyes: ...χάρηκε ο Τζό? ή .........Οπως δουλευα κ τον Τζο???Η μηπως εστειλα καποια αλλη στη θεση μου????![]()
![]()
Ρε πιστολερο χαλαρωσε λιγο....![]()
![]()
![]()
Οκ θα τ απουμε μεχρι τοτε....
Ελα κ συ....ΠΟυ????![]()
: rolleyes: ...χάρηκε ο Τζό? ή .........![]()
ναι ρε μαν......φοβερα ατομα τι να σου πω;καλα ρε μαν.....απο ολα τα φοβερα αυτα βρηκες να θυμηθεις;εκτος το οτι το ενδιαφερον του σαιτ ειναι το αγοραιο σεξ, και η << παρεα>> στα εισαγωγικα... διοτη το 60-70 της εκατο εδω μεσα ειναι κλικες, να το ξερετε ;)
εκτος απο αυτο, το υπερβολικο καβλαντισμα στα φορουμ, η υπεραναληση της πολιτικης στα αλλα θρεντ..
δεν ειναι,,,, χασημο χρονου????
εχουμε περασει ατελειωτες ωρες συζητωντας, εχω γνωρισει φοβερα ατομα, [size=40pt]ταφταρ,κελλυ..[/size]
o καθε ενας εχει τον ρολο του, εσυ ασπουμε ησουν παντα υποστηρικτης μου για να γινω τιμημενοςναι ρε μαν......φοβερα ατομα τι να σου πω;καλα ρε μαν.....απο ολα τα φοβερα αυτα βρηκες να θυμηθεις;![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
>ναι ρε μαν......φοβερα ατομα τι να σου πω;καλα ρε μαν.....απο ολα τα φοβερα αυτα βρηκες να θυμηθεις;![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Οποία τιμή που μας ομιλειτε την ημετέρα μετριότητα,εξαρτάται, την πίτσα Τζό ! ....είμαι πολύ δύσκολος!![]()
![]()
![]()
Αίντε βρε διό, τί στο καλό.... πληρώνουμε?![]()
...Πήρε εμπρός επιτέλους!!
Κοιταξε μαν......φοβερο ατομο ειναι πχ ο δεληολανης
Μλκς εισαι ρε μαν;....κόψτε αυτό το <ρε μαν> ,χάθηκε το <μαλάκας > ,θα χάσουμε την ταυτότητά μας ως έθνος!!!![]()
![]()
![]()
![]()