Velvy_2
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
ξυπνα. εχει κολλησει πανω σου σα βρωμικο τατουαζ μιγαδας πορνης στο algiers του μισισιπη
Ούτε ο Μikeius τέτοια υπερπροσπάθεια για ψαγμένη παρομοίωση.
ξυπνα. εχει κολλησει πανω σου σα βρωμικο τατουαζ μιγαδας πορνης στο algiers του μισισιπη
Αν κανονιστει συναντηση θα ερθω ,αλλα μου ειναι εντελως αδιαφορο αν ερθεις ή αν δεν ερθειςΕσυ λεω αν ερθεις...ΕΓω θα παω.....![]()
θα εχετε και προσωπικη ασφαλεια.εμενα.
Eτσι ρε τύπε.και σκεψου τα βγαζω ον δε σποτ. φιαχτε ρε μαλακες ενα θρεντ να τα βλεπω να τα θυμαμαι γιατι τα ξεχναω την επομενη στιγμη.
Αν κανονιστει συναντηση θα ερθω ,αλλα μου ειναι εντελως αδιαφορο αν ερθεις ή αν δεν ερθεις![]()
Εδω κωλονετε να δειξετε φωτογραφιες στη συναντηση θα ερθετε;Ε μην περιμενεις να μαστε πολλοι...2-3 ατομα μαλλον.....Οι αλλοι κατι φοβουνται κ δεν εμφανιζονται δημοσια....![]()
για ποτε λες να κατεβεις?Ε μην περιμενεις να μαστε πολλοι...2-3 ατομα μαλλον.....Οι αλλοι κατι φοβουνται κ δεν εμφανιζονται δημοσια....![]()
Ούτε ο Μikeius τέτοια υπερπροσπάθεια για ψαγμένη παρομοίωση.![]()
Εδω κωλονετε να δειξετε φωτογραφιες στη συναντηση θα ερθετε;![]()
ρε μλκες γτ κοτευετε?νταξει μπορει να εισται ασχημοι
αλλα νταξει
μονο τον λαιφ κοβω να ερχετε![]()
για ποτε λες να κατεβεις?
προγραμματισε και ενα απογευμα για μας :-*
Καλα αντε τωρα στη τρυπα σου,ξερεις οπως χονουν οι στρουθοκαμηλοι το κεφαλι τους για να κρυφτουν ;)Εγω ειμαι δηλωμενη.....ΦΩτο δεν δειχνω μονο σε συναντησεις παω.....
Εσυ εισαι χεστης ομως......Μονο απο δω τα λες....![]()
λες να με πειραζει?Ε το πολυ πολυ θα ερθει κι ενας φιλος μαζι...Ξερει για το σαιτ...Σε πειραζει????
Καλα αντε τωρα στη τρυπα σου,ξερεις οπως χονουν οι στρουθοκαμηλοι το κεφαλι τους για να κρυφτουν ;)![]()
Ρε Μανωλη, δες το κι αλλιως.καταλαβα εγω το ξυλο θα φαω μονο.![]()
![]()
Καλα απο το να λες συνεχεια το οτι εισαι ριαλ θα το πιστεψεις και συ σε λιγοΑυτα εσεις οι πληκτρολογιομαγκες τα κανετε....![]()
![]()
Εμεις οι ριαλ ανθρωποι προτιμαμε να τα λεμε κι απο κοντα.....Δεν χεζομαστε.....![]()
Ρε Μανωλη, δες το κι αλλιως.
Αν τις φας, θα ερθουν ολα τα γκομενακια να σε χαιδολογανε.
καταλαβα εγω το ξυλο θα φαω μονο.![]()
![]()
λες να με πειραζει?![]()
εμενα με ξερουν σαν το τελευταιο μπουρδελιαρη του πανεπιστημιου
φιλη δεν παιζει ε? :-*
Καλα απο το να λες συνεχεια το οτι εισαι ριαλ θα το πιστεψεις και συ σε λιγο![]()
![]()
![]()