εννοειται.Μολις ποσταρισε ο Γρηγορης, εσκασες μυτη ε?
στον υπερερωτα δεν θα κανω κερκιδα;
εννοειται.Μολις ποσταρισε ο Γρηγορης, εσκασες μυτη ε?
Με γνωστο (μου) θα κανω σε λιγο.....
ΚΟυτσομποληδες ολοι....
Μηπως θελετε φωτο και κριτικη μετα?????![]()
![]()
![]()
Ενδιαφέρον θρεντ μα το τουτάτη. Από εκεί που ξεκίνησε σα πρόκληση/προσκληση προς τα "μπάζα" του φόρουμ, έγινε λίγο θρεντ ποιος γουστάρει ποιαν και ποιος τα έχει με ποιαν και τα σχετικά και κατέλληξε να είναι ιατρικό θρεντ......
Υ.Γ Να υποθέσω πως οι άντρες του σάιτ παραμένουν 2μετροι, μπρατσομένοι, με απολλώνια ομορφια, με πέος μίνιμουν 25εκ, που ρίχνουν τις γυναίκες με έναν βλέμμα (και απλά έχουν τις πουτάνες σα χόμπι, πως κάνεις συλλογή γραμματοσήμων ένα πράγμα)με πολλά λεφτά, αμάξια κτλπ και πως η παγκόσμια ιατρική κοινώτητα έχει πάρει το DNA τους και το φυλάει, σε περίπτωση που χρειαστεί στο μέλλον..... Και δε βγάζουν φωτό τους, όχι γιατί δεν έχουν τ αρχίδια και είναι μόνο λόγια και φούμαρα και εκεί που πρέπει ολίγον τι κότες, απλά το κάνουν για τις γυναίκες του φόρουμ, γιατί αν δουν φωτό τους τότε θα έχουν πολλαπλούς οργασμους (οι γυναίκες) και τα υγρά θα τρέχουν ποτάμια! Είναι και ανθρωπιστές συν τις άλλης!!!
Υ.Γ2 Άντε και καλές γιορτές
P.S Την αλλη φορα ειχα μια παρανυχιδα και ειχε γεμισει πυον... και ενας φαρμακοποιος μου ειπε
πως ηθελε χειρουργο... παω σε εναν χειρουργο... λεει πρεπει να το ανοιξουμε η επισκεψη ειναι 50 ευρω
χαχαχαχα γελαγα ρε...δε τα δινω σε καμια πουτανα του κανω? σηκωνομαι φευγω ερχομαι σπιτι... παιρνω ενα μαχαιρι
του δινω αστραπιαια μια ελαφρυα στην κορυφη σπαει η φουσκαλα και το καθαρισα μονος μου.
Γιατι σε εκνευριζει?έτερον εκάτερον Γρηγόρη. Αυτοοί που κράζουν τις γκόμενες μπορεί να είναι μαλακομπάζα η απλά αργόσχολοι που σπάνε πλάκα.
Εμένα αυτό που με εκνευρίζει απίστευτα είναι η προσπάθεια ορισμένω νικς "που τα έχουν καλά με τον εαυτό τους" να αποδείξουν σε όλους μας το πόσο μαλάκας είναι πχ ο Λάκης η πόσο καθυστερημένος είναι ο άλλος που έχει φάει κόλλημα με τη μουνίτσα , λες και δεν είναι πέραν του οφθαλμοφανές και αναλώνονται σε αντιπαραθέσεις του κώλου , αλλά κατα τ'αλλα "δεν μας νοιάζει η γνώμη σας μαλάκες".![]()
![]()
![]()
ελα ρε μπολντη με το πυον γαμωωωωωωωωωωωω
Τον εκτιμησες ως ατρόμητο ε?Μεγάλε πήγαινε σε μαγαζί με ιατρικά/οδοντιατρικά.
Μια λαβή νυχτεριού Πακιστάν κάνει 0,90€
και οι λάμες κάπου 0,50€ - 1,50€
και τις έχεις και για ώρα ανάγκης
αν μπει κανά Αλβανό νύχτα να σου πει τα κάλαντα
και είναι αξύριστο του ρίχνεις κι ένα ξύρισμα ...
[size=12pt] δεν είναι πέραν του οφθαλμοφανές [/size]
έτερον εκάτερον Γρηγόρη. Αυτοοί που κράζουν τις γκόμενες μπορεί να είναι μαλακομπάζα η απλά αργόσχολοι που σπάνε πλάκα.
Εμένα αυτό που με εκνευρίζει απίστευτα είναι η προσπάθεια ορισμένω νικς "που τα έχουν καλά με τον εαυτό τους" να αποδείξουν σε όλους μας το πόσο μαλάκας είναι πχ ο Λάκης η πόσο καθυστερημένος είναι ο άλλος που έχει φάει κόλλημα με τη μουνίτσα , λες και δεν είναι πέραν του οφθαλμοφανές και αναλώνονται σε αντιπαραθέσεις του κώλου , αλλά κατα τ'αλλα "δεν μας νοιάζει η γνώμη σας μαλάκες".![]()
![]()
![]()
Τυπε λακη αν ηταν το φορουμ μονο για αντρες δεν θα σε συμφερε ρε.δεν θα εμπαινες ουτε εσυ.Πιστεύω ακράδαντα ότι σε φόρουμ όπως αυτό
θα έπρεπε μέλη να είναι μόνο άνδρες.
Ωστόσο για χάρη εμπορικότητος και επισκεψιμότητας
αυτό -δυστυχως- δεν συμβαίνει.
Έτσι , υπάρχουν και γυναίκες μέλη,
οι οποίες ταιριάζουν τόσο
όσο η οποιαδήποτε γυναίκα μη πουτάνα ή υπηρεσία
σε σαλόνι ρδέλου ...
ΤΟ ΕΝΟΧΛΗΤΙΚΟ , ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟ ΚΑΙ ΗΛΙΘΙΟ
(όσο και γελοίο , για όσους έχουν αίσθηση του γελοίου)
είναι ότι τολμούν πολλές
και κριτικάρουν άλλες γυναίκες (ως προς την εμφανισή τους)
celebrities, cg , εκδιδόμενες κτλ
των οποίων δημοσιεύονται φωτογραφίες !!!!!!!!
Και μιλάνε εκ του ασφαλούς
όσες κρύβονται πίσω από τα πληκτρολόγια
και βάζουν για avatar φωτογραφίες από επώνυμες , μοντέλες κτλ κτλ κτλ ...
ΠΟΤΕ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΚΡΙΤΙΚΗ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΧΡΗΣΤΟΥ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΑΛΛΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΣΤΑ ΣΟΒΑΡΑ ;;;;;;;
Κατά τη γνώμη μου
[size=13pt]ΜΟΝΟ ΑΝ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΧΡΗΣΤΗΣ
ΑΝΕΒΑΖΕ ΔΙΚΗ ΤΗΣ ΦΩΤΟ
ΜΕ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΝΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΕΙ
ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΤΗΣ 100%
π.χ. ΜΕ ΠΡΟΣΦΑΤΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ή ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΣΤΟ ΧΕΡΙ
(και φωτό μεγάλης ανάλυσης , οπότε κοψίματα φαίνονται εύκολα)
ΚΑΙ ΧΑΡΤΑΚΙ ΠΟΥ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ
"ΟΝΟΜΑ ΧΡΗΣΤΡΙΑΣ - FOR BOU.COM"[/size]
Διαφορετικά
οποιαδήποτε κρίση
γυναίκας χρήστη
για την εμφάνιση άλλης γυναίκας
μπορεί να προκαλέσει μόνο γέλιο
ή οίκτο ...
πολυ πραμα τυπισσα μου... εβγαζα κρεμα πρασινη ;)
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑ
Μεγάλε πήγαινε σε μαγαζί με ιατρικά/οδοντιατρικά.
Μια λαβή νυχτεριού Πακιστάν κάνει 0,90€
και οι λάμες κάπου 0,50€ - 1,50€
και τις έχεις και για ώρα ανάγκης
αν μπει κανά Αλβανό νύχτα να σου πει τα κάλαντα
και είναι αξύριστο του ρίχνεις κι ένα ξύρισμα ...
Τυπε λακη αν ηταν το φορουμ μονο για αντρες δεν θα σε συμφερε ρε.δεν θα εμπαινες ουτε εσυ.
Τον εκτιμησες ως ατρόμητο ε?
Όχι οι άντρες είμαστε κακάσχημοι, χοντροί και καράφλες
με μικρή τσουτσού.
Κάτι μεταξύ Ανέστη Βλάχου
http://[URL unfurl="true"]www.betshark.gr/thumb_FprodBig.php?file=MTMxNzQzMzExOF8wLmpwZWc=[/img[/URL]]
jean renault
[img]http://gonzo22.files.wordpress.com/2008/07/jean-reno.jpg
και Steve Buschemi
http://[URL unfurl="true"]www.nbc.com/who-do-you-think-you-are/images/s2/bios/steve.jpg[/img[/URL]]
Αλλά ωστόσο γαμάμε μουνάρες
γιατί είμαστε μάγκες.
[/quote]
Εγώ πάντως έχω το ίδιο ύψος με τον Ντάνι (ένας είναι ο Ντάνι) έχω τα μαλλιά του Λεξ, και θα ήθελα να ήμουν ωραίος σα τον Κουασιμόδο. Και οι μόνες μουνάρες που γαμάω είναι τα καλ γκιρλς (και όχι κι όλα γιατί έχω κάνει και τα κασκαντεριλικια μου ;D ) Τώρα για τους άλλους δε μπορώ να μιλήσω
[QUOTE="Amanita, post: 3385314"]
έτερον εκάτερον Γρηγόρη. Αυτοοί που κράζουν τις γκόμενες μπορεί να είναι μαλακομπάζα η απλά αργόσχολοι που σπάνε πλάκα.
Εμένα αυτό που με εκνευρίζει απίστευτα είναι η προσπάθεια ορισμένω νικς "που τα έχουν καλά με τον εαυτό τους" να αποδείξουν σε όλους μας το πόσο μαλάκας είναι πχ ο Λάκης η πόσο καθυστερημένος είναι ο άλλος που έχει φάει κόλλημα με τη μουνίτσα , λες και δεν είναι πέραν του οφθαλμοφανές και αναλώνονται σε αντιπαραθέσεις του κώλου , αλλά κατα τ'αλλα "δεν μας νοιάζει η γνώμη σας μαλάκες". :jerking: :jerking: :jerking:
[/quote]
Απ ότι έχω καταλάβει ένας μπορεί να έχει μαλώσει με έναν άλλον σε ένα θρεντ να το κρατάει μανιάτικο και να τον "κυνηγάει" απλά και μόνο για να του την πει. Παιδιαρίσματα που δε τα κάναμε ούτε στο νήπιο
[QUOTE="silva!, post: 3385312"]
εννοειται.
στον υπερερωτα δεν θα κανω κερκιδα;
[/quote]
:-* :-* :-* :-* :-* :-* :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:
ναι λακη επειδη ειπα αυτην την ατακα,με περιμενουν ολες με ανοιχτα τα ποδια.Πςςςςςςςςς
λες να γαμήσεις με αυτή την ατάκα
και να κόψεις τις πηχτές ;;;;;;;
Τυχερούλη ....
Γιατι σε εκνευριζει?
Γρηγορη οταν λες Λεξ,ελπιζω να μην εννωεις τον Λεξ Λουθορ τυπε.Τι δεν είναι έτσι;
Εγώ πάντως έχω το ίδιο ύψος με τον Ντάνι (ένας είναι ο Ντάνι) έχω τα μαλλιά του Λεξ, και θα ήθελα να ήμουν ωραίος σα τον Κουασιμόδο. Και οι μόνες μουνάρες που γαμάω είναι τα καλ γκιρλς (και όχι κι όλα γιατί έχω κάνει και τα κασκαντεριλικια μου) Τώρα για τους άλλους δε μπορώ να μιλήσω
Απ ότι έχω καταλάβει ένας μπορεί να έχει μαλώσει με έναν άλλον σε ένα θρεντ να το κρατάει μανιάτικο και να τον "κυνηγάει" απλά και μόνο για να του την πει. Παιδιαρίσματα που δε τα κάναμε ούτε στο νήπιο
:-* :-* :-* :-* :-* :-*![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ΠΟΤΕ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΚΡΙΤΙΚΗ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΧΡΗΣΤΟΥ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΑΛΛΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΣΤΑ ΣΟΒΑΡΑ ;;;;;;;
Κατά τη γνώμη μου
[size=13pt]ΜΟΝΟ ΑΝ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΧΡΗΣΤΗΣ
ΑΝΕΒΑΖΕ ΔΙΚΗ ΤΗΣ ΦΩΤΟ
ΜΕ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΝΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΕΙ
ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΤΗΣ 100%
π.χ. ΜΕ ΠΡΟΣΦΑΤΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ή ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΣΤΟ ΧΕΡΙ
(και φωτό μεγάλης ανάλυσης , οπότε κοψίματα φαίνονται εύκολα)
ΚΑΙ ΧΑΡΤΑΚΙ ΠΟΥ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ
"ΟΝΟΜΑ ΧΡΗΣΤΡΙΑΣ - FOR BOU.COM"[/size]
Διαφορετικά
οποιαδήποτε κρίση
γυναίκας χρήστη
για την εμφάνιση άλλης γυναίκας
μπορεί να προκαλέσει μόνο γέλιο
ή οίκτο ...
μεγαλα λογια δεν λεω... αλλα θα ειναι καπως βαρυ
να μπεις μεσα στο σπιτι μου ακαλεστος
ανεργος ειμαι....
στομαχικος εχω γινει....
δεν εχω να φοβηθω κατι αλλο απο την ζωη μου!!!!!
Μονο ο καρκινος μενει!!! Επομενως αμα κουνηθει κανα κεφαλι
μπορει και να το σπασωαμα θολωσω