Νέα

Chat room/Έχεις pm/Spam/Άρλεκιν thread

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 549K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 39 άτομα (0 μέλη και 39 επισκέπτες)

Να μπει κανονικό τσατ στο σάιτ ;

• Ο jimy.m. να ποστάρει μετά τα μεσάνυχτα

Ψήφοι: 11 8,6%
  • Ο baros να πει καλή κουβέντα και να την εννοεί

Ψήφοι: 11 8,6%
  • Ο dimmits να έρθει Αθήνα και να πάει Αγκυρας

Ψήφοι: 10 7,8%
  • Ο the saint να μη ζητήσει κώλο από εκδιδόμενη

Ψήφοι: 21 16,4%
  • Ο Αθηναίος να πουλήσει τη μάσκα

Ψήφοι: 8 6,3%
  • Ο iuakoya να συναντήσει τον jimy.m.

Ψήφοι: 15 11,7%
  • Ο Tassos Karipidis να πάρει πιπίνι

Ψήφοι: 18 14,1%
  • Ο βάτραχος να επιστρέψει

Ψήφοι: 27 21,1%
  • Ολοι να καταλήξουμε στο υπόγειο

Ψήφοι: 36 28,1%
  • Τίποτα από τα παραπάνω

Ψήφοι: 35 27,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    128

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
τυπε κοψε τις ελλεηνιδες. θελουν γερο στομαχι.

μα δεν εχω πολλα σουρτα φερτα με δαυτες... μονο κανα καμακι
για να περασουμε καλα... Ολα γερο στομαχι θελουν τυπε
αστο και θα φτιαξει μονο του.... εδω ο αλλος νικησε ολοκληρη ηπατητιδα
με βραστα μονο για 1.5 χρονο... εβγαλε αντισωματα και μετα την πατησε τελειως....

νταξει αν παλι ειναι να πεθανεις θα πεθανεις... στο πουτσο μου.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.297
Πόντοι
8.006
Απο βδομαδα θα παω σε εναν γιατρο της ομοιοπαθητικης τυπε.

Θα δουμε και εκει... Αρκετα με τα χημικα τα οποια απλα δεν διορθωνουν το προβλημα

οι γιατροι σας κοροιδευουν.
H μανα μου κανει ομοιοπαθητικη χρονια, και ειναι πολυ ευχαριστημενη.
Αν ακολουθεις τις οδηγιες πιστά, θα δεις βελτιωση.
Κι εγω το κοροιδευα στην αρχη, αλλά τωρα εχω μεταβαλει άποψη.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.297
Πόντοι
8.006
μα δεν εχω πολλα σουρτα φερτα με δαυτες... μονο κανα καμακι
για να περασουμε καλα... Ολα γερο στομαχι θελουν τυπε
αστο και θα φτιαξει μονο του.... εδω ο αλλος νικησε ολοκληρη ηπατητιδα
με βραστα μονο για 1.5 χρονο... εβγαλε αντισωματα και μετα την πατησε τελειως....

νταξει αν παλι ειναι να πεθανεις θα πεθανεις... στο πουτσο μου.
Εδω άλλοι κοιμίζουν τον καρκίνο με διατροφή τυπε.

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66
Το καλοκαιρι ειπε θα ανεβει...Αν βολευει θα σου πω να 'σαι καπου εκει κοντα να παρακολουθεις.....    :sunglasses:

ΕΤσι σε θελω...ΑΓριο.....     :sunglasses:
μωρη κουτσομπολα φερε και ολες τις φιλες  σου θα τις κανονισω :fuck2:να ζηλεψεις :kissass2:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
γιατι τι εχει η μανα σου?

ρε μαλακες εγω σε γιατρους δεν παω...

δεν ειμαι χεστης... στις αρρωστιες...

το στομαχι το ειχα απο τα 21 μου τωρα ειμαι 25...

απλα αναγκαστηκα καποια στιγμη να παω γιατρο διοτι ειχα φτασει

στο σημειο να μην μπορω να φαω καθολου... αλλιως δεν θα πηγαινα καν.

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Ενδιαφέρον θρεντ μα το τουτάτη. Από εκεί που ξεκίνησε σα πρόκληση/προσκληση προς τα "μπάζα" του φόρουμ, έγινε λίγο θρεντ ποιος γουστάρει ποιαν και ποιος τα έχει με ποιαν και τα σχετικά και κατέλληξε να είναι ιατρικό θρεντ......

Υ.Γ Να υποθέσω πως οι άντρες του σάιτ παραμένουν 2μετροι, μπρατσομένοι, με απολλώνια ομορφια, με πέος μίνιμουν 25εκ, που ρίχνουν τις γυναίκες με έναν βλέμμα (και απλά έχουν τις πουτάνες σα χόμπι, πως κάνεις συλλογή γραμματοσήμων ένα πράγμα)με πολλά λεφτά, αμάξια κτλπ και πως η παγκόσμια ιατρική κοινώτητα έχει πάρει το DNA τους και το φυλάει, σε περίπτωση που χρειαστεί στο μέλλον..... Και δε βγάζουν φωτό τους, όχι γιατί δεν έχουν τ αρχίδια και είναι μόνο λόγια και φούμαρα και εκεί που πρέπει ολίγον τι κότες, απλά το κάνουν για τις γυναίκες του φόρουμ, γιατί αν δουν φωτό τους τότε θα έχουν πολλαπλούς οργασμους (οι γυναίκες) και τα υγρά θα τρέχουν ποτάμια! Είναι και ανθρωπιστές συν τις άλλης!!!

Υ.Γ2 Άντε και καλές γιορτές

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
Παρε κ ενα αεροβολο να γελασουμε ρε χεχεχεχεε..... :grin:
οχι ρε,ποναει...

αλλα τωρα που το ξανασκεφτομαι δεν γαμεις,ας ποναει! :grin: :grin:
μην χασεις εσυ :birdman:κανονισε να σε δω :birdman:χαστουκια
ναι ναι μην αγριευεις πολυ και παθεις τιποτα. :sunglasses:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.297
Πόντοι
8.006
γιατι τι εχει η μανα σου?

ρε μαλακες εγω σε γιατρους δεν παω...

δεν ειμαι χεστης... στις αρρωστιες...

το στομαχι το ειχα απο τα 21 μου τωρα ειμαι 25...

απλα αναγκαστηκα καποια στιγμη να παω γιατρο διοτι ειχα φτασει

στο σημειο να μην μπορω να φαω καθολου... αλλιως δεν θα πηγαινα καν.
Δεν εχει στομαχι η μανα μου, αλλά δεν εχει σημασια.
Σημασια εχει οτι δεν χανεις τιποτα να δοκιμασεις.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.297
Πόντοι
8.006
Ενδιαφέρον θρεντ μα το τουτάτη. Από εκεί που ξεκίνησε σα πρόκληση/προσκληση προς τα "μπάζα" του φόρουμ, έγινε λίγο θρεντ ποιος γουστάρει ποιαν και ποιος τα έχει με ποιαν και τα σχετικά και κατέλληξε να είναι ιατρικό θρεντ......

Υ.Γ Να υποθέσω πως οι άντρες του σάιτ παραμένουν 2μετροι, μπρατσομένοι, με απολλώνια ομορφια, με πέος μίνιμουν 25εκ, που ρίχνουν τις γυναίκες με έναν βλέμμα (και απλά έχουν τις πουτάνες σα χόμπι, πως κάνεις συλλογή γραμματοσήμων ένα πράγμα)με πολλά λεφτά, αμάξια κτλπ και πως η παγκόσμια ιατρική κοινώτητα έχει πάρει το DNA τους και το φυλάει, σε περίπτωση που χρειαστεί στο μέλλον..... Και δε βγάζουν φωτό τους, όχι γιατί δεν έχουν τ αρχίδια και είναι μόνο λόγια και φούμαρα και εκεί που πρέπει ολίγον τι κότες, απλά το κάνουν για τις γυναίκες του φόρουμ, γιατί αν δουν φωτό τους τότε θα έχουν πολλαπλούς οργασμους (οι γυναίκες) και τα υγρά θα τρέχουν ποτάμια! Είναι και ανθρωπιστές συν τις άλλης!!!

Καλα χριστουγεννα Γρηγορακη.

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166

:2funny:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Εδω άλλοι κοιμίζουν τον καρκίνο με διατροφή τυπε.

ναι ρε... μεσα μαζι σου.... ο καλυτερος γιατρος του εαυτου σου εισαι εσυ.

Και οταν αποφασισει ο απο πανω εχεις φυγει με την μια... οι ανθρωποι και τα γιατρουδακια

ειναι ανθρωπακια. Σιγα μην σε σωσουν αυτοι.  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

P.S Την αλλη φορα ειχα μια παρανυχιδα και ειχε γεμισει πυον... και ενας φαρμακοποιος μου ειπε
πως ηθελε χειρουργο... παω σε εναν χειρουργο... λεει πρεπει να το ανοιξουμε η επισκεψη ειναι 50 ευρω
χαχαχαχα γελαγα ρε...δε τα δινω σε καμια πουτανα του κανω? σηκωνομαι φευγω ερχομαι σπιτι... παιρνω ενα μαχαιρι
του δινω αστραπιαια μια ελαφρυα στην κορυφη σπαει η φουσκαλα και το καθαρισα μονος μου.

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
P.S Την αλλη φορα ειχα μια παρανυχιδα και ειχε γεμισει πυον... και ενας φαρμακοποιος μου ειπε
πως ηθελε χειρουργο... παω σε εναν χειρουργο... λεει πρεπει να το ανοιξουμε η επισκεψη ειναι 50 ευρω
χαχαχαχα γελαγα ρε...δε τα δινω σε καμια πουτανα του κανω? σηκωνομαι φευγω ερχομαι σπιτι... παιρνω ενα μαχαιρι
του δινω αστραπιαια μια ελαφρυα στην κορυφη σπαει η φουσκαλα και το καθαρισα μονος μου.
ελα ρε μπολντη με το πυον γαμωωωωωωωωωωωω

Επισκέπτης
Υ.Γ Να υποθέσω πως οι άντρες του σάιτ παραμένουν 2μετροι, μπρατσομένοι, με απολλώνια ομορφια, με πέος μίνιμουν 25εκ, που ρίχνουν τις γυναίκες με έναν βλέμμα (και απλά έχουν τις πουτάνες σα χόμπι, πως κάνεις συλλογή γραμματοσήμων ένα πράγμα)με πολλά λεφτά, αμάξια κτλπ και πως η παγκόσμια ιατρική κοινώτητα έχει πάρει το DNA τους και το φυλάει, σε περίπτωση που χρειαστεί στο μέλλον.....

Όχι οι άντρες είμαστε κακάσχημοι, χοντροί και καράφλες
με μικρή τσουτσού.

Κάτι μεταξύ Ανέστη Βλάχου
http://[URL unfurl="true"]www.betshark.gr/thumb_FprodBig.php?file=MTMxNzQzMzExOF8wLmpwZWc=[/img[/URL]]

jean renault
[img]http://gonzo22.files.wordpress.com/2008/07/jean-reno.jpg

και Steve Buschemi
http://[URL unfurl="true"]www.nbc.com/who-do-you-think-you-are/images/s2/bios/steve.jpg[/img[/URL]]

Αλλά ωστόσο γαμάμε μουνάρες
γιατί είμαστε μάγκες.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom