Rythm
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιουλ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 166
Και σε σενα συμβαινει αυτο???? Σε μενα ερχονται μαζι με το κρεβατι ετοιμεs.....
ΝΟμιζω το παρακανες ρε συ....
ΝΟμιζω το παρακανες ρε συ....
ΕτσιΚαι σε σενα συμβαινει αυτο???? Σε μενα ερχονται μαζι με το κρεβατι ετοιμεs.....
Καλα μην φανταστειs κανονικο κρεβατι....Αυτο του μασαζ...
αν γυρισεις και εχω ορεξη θα σε παω τιθορα ρεμε περιμένουν, έφυγα θα γυρίσω και θα σε γαμήσω
τα παντα ολα γαμαω θα ερθεις τιθορα τον φοβαμε οτι ειναι εμπορας οργανωντο γαμησες το θεμα
και γω σ'αγαπω μωρη πουστρανομιζω εισαι λιγο μαλακα τυπε ... και την απωθεις
καλησπερα αλλα που ακριβως λες οτι εχει ποσταριστει το συγκεκριμενο???Λάκη το απογευμα ποσταριστηκε ο κώλος της χρήστριας MissButterfly με γραμμενο στα κωλομαγουλα με μαρκαδορο το bou.com.
Περιμενω να αποφανθεις.
Στο θρεντ "Ιωαννα Πηλίχου".
ε λοιπον, κωλιλα εχω φαει, ποδαριλα ναι, μασχαλιλα ποτε,
stam90
αβολα τα πούστικα για τους
κοιτα τα πρωτα δυο ειναι φυσιολογικα γιατι εισαι ανθρωπος..Ποιο ειναι το χειροτερο απο τα τρια?
Που είχαμε μείνει με τις σαμπάνιες
Α!!! ναι θυμήθηκα
εγω τίς βάζω να μου στρώνουν κατευθείαν χαμέΓια τουs.........ψηλουs θελειs να πειs..........
κοιτα τα πρωτα δυο ειναι φυσιολογικα γιατι εισαι ανθρωπος..
αλλα η μυρωδια στην μασχαλη για την γυναικα ειναι αντιαισθητικο
εγω τίς βάζω να μου στρώνουν κατευθείαν χαμέ
δεν είμαι σε ηλικία για να αντέχω τα ακροβατικά
γι'αυτο μιλαμε με πμ ρε βλακα με τον σταματη δεν ειχαμε κανονισει τοτε που δεν ηρθε και εβλεπα στημενο συνεχεια εναν στη γωνια φωκαιας και αχαρνων,εν το μεταξυ οποτε τον πλησιαζα μιλαγε στο κινητο μολαμε τρελη φαση αφου δεν τον εκαναν να χεστη τον αμοιρο τοτε και τελικα δεν ηταν ο σταμ καθως τον ειδα την επομενη βδομαδα οταν το αποφασισε ο μικροςΡε φιλαρακι εχω μια απορια,εδω στο σπαμοθρεντ πες πως κανονιζουμε κατι.Που ξερουμε οτι δεν θα ερθουν ατομα που ειναι επισκεπτες εδω και παριστανουν εμας στη συναντηση
σου ειχα πει τι θα φοραω γιαυτο με καταλαβεςγι'αυτο μιλαμε με πμ ρε βλακα με τον σταματη δεν ειχαμε κανονισει τοτε που δεν ηρθε και εβλεπα στημενο συνεχεια εναν στη γωνια φωκαιας και αχαρνων,εν το μεταξυ οποτε τον πλησιαζα μιλαγε στο κινητο μολαμε τρελη φαση αφου δεν τον εκαναν να χεστη τον αμοιρο τοτε και τελικα δεν ηταν ο σταμ καθως τον ειδα την επομενη βδομαδα οταν το αποφασισε ο μικρος