TAFTAAR
Μέγας
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 202
- Πόντοι
- 4.525
και εγωΚαλα να περασεις φιλε Μπορει να περασω απο Τιθορα ;)
και εγωΚαλα να περασεις φιλε Μπορει να περασω απο Τιθορα ;)
Ρε φιλαρακι εχω μια απορια,εδω στο σπαμοθρεντ πες πως κανονιζουμε κατι.Που ξερουμε οτι δεν θα ερθουν ατομα που ειναι επισκεπτες εδω και παριστανουν εμας στη συναντησηκαι εγω
Για την Θήβα χρειάζεται passport;Σκοποs ειναι.....να μην χρειαζομαστε διαβατηριο
δεν ξερω για τους αλλουςΡε φιλαρακι εχω μια απορια,εδω στο σπαμοθρεντ πες πως κανονιζουμε κατι.Που ξερουμε οτι δεν θα ερθουν ατομα που ειναι επισκεπτες εδω και παριστανουν εμας στη συναντηση
Για την Θήβα χρειάζεται passport;
Aπο πότε
τότε θα έχουμε 2 πιστόλιες 3 λαιφ 4 βαρους..........Ρε φιλαρακι εχω μια απορια,εδω στο σπαμοθρεντ πες πως κανονιζουμε κατι.Που ξερουμε οτι δεν θα ερθουν ατομα που ειναι επισκεπτες εδω και παριστανουν εμας στη συναντηση
:o :o :oδεν ξερω για τους αλλους
αλλα....
[size=50pt]Ο TAFTAAR ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΚΛΩΝΟΣ ΤΟΥ ΓΟΥΛΦΑΚΗ[/size]
Ρε φιλαρακι εχω μια απορια,εδω στο σπαμοθρεντ πες πως κανονιζουμε κατι.Που ξερουμε οτι δεν θα ερθουν ατομα που ειναι επισκεπτες εδω και παριστανουν εμας στη συναντηση
τότε θα έχουμε 2 πιστόλιες 3 λαιφ 4 βαρους..........
Ειναι μια αποψη .Παντως αν δειτε γυναικες να σκιζουν τα ρουχα τους θα περναω εγω απο τη περιοχηΥπερβολικο το βρισκω....
Ατομο που ειναι σκετα επισκεπτηs δεν τολμαει να κανει εμφανιση
Θα φανερωθει αμεσωs ρε
Μην το γελας καθολου
Θα ανταλλαξουμε μυστικους κωδικους μεσο πμ
Καλα ρε,σαν γουλφακις ησουν γαβρος,πως εγινες ΑΕΚτζης ;
ελα ειπαμε ειμαι μονδικοςΚαλα ρε,σαν γουλφακις ησουν γαβρος,πως ργινες ΑΕΚτζης ;
Του ΜουγκοΕιστε αθλιοι.....
http://[URL unfurl="true"]www.agelioforos.gr/files/Militsi%20Georgia/CIA.jpg.crop_display.jpg[/img[/URL]]
Μην το γελας καθολου
Θα ανταλλαξουμε μυστικους κωδικους μεσο πμ
Και σε σενα συμβαινει αυτο???? Σε μενα ερχονται μαζι με το κρεβατι ετοιμεs.....Ειναι μια αποψη .Παντως αν δειτε γυναικες να σκιζουν τα ρουχα τους θα περναω εγω απο τη περιοχη