baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.286
- Πόντοι
- 5.097
χρονια πολλα ρε και μ'ενα κοριτσακι του χρονουΒρηκα.....ΑΡγοτερα ομως.....Εσυ????Θα περασεις το βραδυ σου γραφοντα ςκακιες για τον εναν κ τον αλλον????
χρονια πολλα ρε και μ'ενα κοριτσακι του χρονουΒρηκα.....ΑΡγοτερα ομως.....Εσυ????Θα περασεις το βραδυ σου γραφοντα ςκακιες για τον εναν κ τον αλλον????
Ναι, ειμαι ενας δυστυχισμενος καταθλιπτικός χωρίς φίλους, που θα περασει εδω το βραδυ του, ικετεύοντας για λιγη προσοχη. Με καταλαβαν κλαψ λυγμ.
βασικά ένα σκέτο "δικηγόρος" θα αρκούσε
31 χρονων ακομα απο τη μανα σου τα περιμενεις;;
γιατι ρε μαν κλεισαμε ρανβτεβου και δεν ηρθα ολο δικαιολογιες εισαι ε θα σε γαμησω ρε
απλώς είμαι λίγο καχύποπτοςοχι ρε μαν..... πως σου περασε τετοια σκεψη απο το μυαλο;
οντως31 χρονων ακομα απο τη μανα σου τα περιμενεις;;
31 χρονων ακομα απο τη μανα σου τα περιμενεις;;
χρονια πολλα ρε και μ'ενα κοριτσακι του χρονου
Γυναικα για σπιτιΤην εχει στριμωξει λεs στην κουζινα και φτιαχνει κουραμπιεδεs, ενω η Ρυθμ
βλεπει την Βουγιουκλακη???
καλα...απο την νεα χρονια θα αφηνω υπονοουμενα οτι ειμαι μονδελο της μυστικοπαθους βικτοριας.
οντως
αγαπη οταν θα παντρευτουμε δεν νομιζω να μην μου μαγειρευεις :o,θα γινει σκανδαλο
Την εχει στριμωξει λεs στην κουζινα και φτιαχνει κουραμπιεδεs, ενω η Ρυθμ
βλεπει την Βουγιουκλακη???
Γυναικα για σπιτι
Μαν να σου στειλω μασατζου για δωρο;;
απλώς είμαι λίγο καχύποπτος
οκ μαν νο προμπλεμ..... να ξερεις ο βαρος στελνει σε ολους πμ οτι εισαι κοτουλα ...εγω για το καλο σου το λεω .....να τον προσεχεις.....οχι οτι ειμαι σπιουνος εγω και κουσκουσιαρης..... απλα φροντισε για τα περαιτερω ξερεις εσυ
Εφιάλτης σου εχει γίνει αυτό το ζήτημα, σύνελθε θα πέσεις στα χάπιαωρες ωρες απορω ρε τυπε.......ποσα εδωσες για να σε κανουν τιμημενο;
πανω απο 3 χιλιαρικα;
Ε τοτε να πουμε στον νεο123 να παρει κι εναν τζελεμεντε, αλλοιωs
θα πεινασουν
το στηθος δε μου εκανε ποτε αισθηση.προτημω τα ποδια.Ετσι ετσι....Σβησε και την εν λογω φραση
Βαλε κι ενα ζευγαρι στηθια , να ζοριζονται μεσα στο ντεκολτε και νταξει....ολα θα παρουν τον δρομο τουs
οκ ας πω την ιδιωτικη μας συζητηση
Άλλη μια που με χρησιμοποιεί στο ξεκαρφωτο στα ποσταρισματα της.Εσυ πιθηκακι οσο καθεσαι εδω μεσα χειροτερευεις.....
Δες τον αλεξ καιχ ρησιμοποιησε τον σαν παραδειγμα προς αποφυγη....Δεν αξιζεις τετοια τυχη.....
αφου ειναι γνωστο οτι με ποθεις αγαπη
ΕΓω τα γονιδια του θελω μονο, οχι τον ιδιο...Ξεκολλατε....