loukritia!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 366
σε σιγονταρω. ;)τι ξυνεσαι ρε γιδι. τραβαω προσοχη
σε σιγονταρω. ;)τι ξυνεσαι ρε γιδι. τραβαω προσοχη
Ετοιμαζουμε το αυριανο λουκουλειο γευμα....καριολιτσα
ε είσαι πολύ μεγάλος μλκς τελικά ;)να αποκαταστησω τι και γιατι μηπως σε γκαστρωσα και θελεις αποκατασταση το ξεκωλιασμα της χρονιας σου εκανα κοτα
Εχουμε ψυχη ομωςΕιμαστε διαδικτυο-εθισμενοι
....και αφραγκοι
μμμμμμμμμμ επιτελους λιγο βαρβατιλαεσύ πούστη σκάσε ;)
τυπε αυτο ειναι σοβαρο....καλυτερα να σε ελεγε πουσταρα του κερατα......με είπε κότα αλλά του έδειξα εγώ ;)
Ακομη δεν βρηκες κανέναν να κολατσίσεις εσυ?
δεν πιστεύω να με ειρωνεύεσαιτυπε αυτο ειναι σοβαρο....καλυτερα να σε ελεγε πουσταρα του κερατα......
Εχουμε ψυχη ομως
και καβλες..
ε καλα νεο ειναι αυτο σιγακαλυτερα να σε ελεγε πουσταρα του κερατα......
Κρύψου μωρή λουλού, γιατί θα σε γαμήσω και θα πονάαααααααααααααααααας άσχημα κουραμπιέε καπου θα την βαλουμε μαν....
ειναι που εβγαλε ο βαρος το βρακι του μανμμμμμμμμμμ επιτελους λιγο βαρβατιλα
Ναι, ειμαι ενας δυστυχισμενος καταθλιπτικός χωρίς φίλους, που θα περασει εδω το βραδυ του, ικετεύοντας για λιγη προσοχη. Με καταλαβαν κλαψ λυγμ.Βρηκα.....ΑΡγοτερα ομως.....Εσυ????Θα περασεις το βραδυ σου γραφοντα ςκακιες για τον εναν κ τον αλλον????
31 χρονων ακομα απο τη μανα σου τα περιμενεις;;Καλα να ναι η μανουλα μου.....
γιατι ρε μαν κλεισαμε ρανβτεβου και δεν ηρθα ολο δικαιολογιες εισαιε είσαι πολύ μεγάλος μλκς τελικά ;)
ε θα σε γαμησω ρεειναι που εβγαλε ο βαρος το βρακι του μαν
malakia exeis dikio... :-
ωρες ωρες απορω ρε τυπε.......ποσα εδωσες για να σε κανουν τιμημενο;Κρύψου μωρή λουλού, γιατί θα σε γαμήσω και θα πονάαααααααααααααααααας άσχημα κουραμπιέ
βασικά ένα σκέτο "δικηγόρος" θα αρκούσεΝαι, ειμαι ενας δυστυχισμενος καταθλιπτικός χωρίς φίλους, που θα περασει εδω το βραδυ του, ικετεύοντας για λιγη προσοχη. Με καταλαβαν κλαψ λυγμ.
οχι ρε μαν..... πως σου περασε τετοια σκεψη απο το μυαλο;δεν πιστεύω να με ειρωνεύεσαι
καλα...απο την νεα χρονια θα αφηνω υπονοουμενα οτι ειμαι μονδελο της μυστικοπαθους βικτοριας.Ασε που.....το εχειs κανει και εικονισμα στο αβαταρ σου
""Δεν ειμαι μπαζο αλλα....""
Ρε ποσο θα ζω να σαs ξελασπωνω???