memos@n
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Φεβ 2011
- Like
- 22
- Πόντοι
- 366
γειά σου Μιχάληχερετεεεε
νομιζω τον ξεκωλιασα μαν
ο γλιτσας δεν τρωει τις γκομενες τουΒαρε τελικα τι κρεας θα παρεις για τη Κυριακη;
Γλιτσακο τι κρεας προτεινεις για τα Χριστουγεννα;
τα χριστουγεννα παντα τρωω καρμποναραΒαρε τελικα τι κρεας θα παρεις για τη Κυριακη;
Γλιτσακο τι κρεας προτεινεις για τα Χριστουγεννα;
υποψηφιότητα-φαβορί για το καλύτερο ξεκώλιασμα έτους 2011 στο σπαμοθρέντνομιζω τον ξεκωλιασα μαν
τα χριστουγεννα παντα τρωω καρμποναρα
μορφητα χριστουγεννα παντα τρωω καρμποναρα
ελα φιλε..... αρκετα .....σε ειδαμε μας ειδες, μας χαιρετησες, αντε φευγα τωρα ......στρακια ουτε γαμαμε εδω ουτε τα θελουμε στο τσατο γλιτσας δεν τρωει τις γκομενες του
αιμα σε πηγα αρρωστακι.... το απολυτως καλυτερο ξεκολιασμα στο σπαμοθρεντ ολων των εποχωνελα φιλε..... αρκετα .....σε ειδαμε μας ειδες, μας χαιρετησες, αντε φευγα τωρα ......στρακια ουτε γαμαμε εδω ουτε τα θελουμε στο τσατ
και το πασχα το τιμω παραδοσιακα με γιγαντες.....
Γιγαντες ειχα σημερα,με μπριζολα Μαρουλι με πηγανκαι το πασχα το τιμω παραδοσιακα με γιγαντες.....
καλά το έγραψα εγω.Πάει να γαμήσει την αμολάει πέφτουν κάτω οι γκόμενες απο το μεθάνιο και αυτός νομίζει οτι πέφτουν στο πάτωμα απο την ομορφάδα τουκαι το πασχα το τιμω παραδοσιακα με γιγαντες.....
πολυ πρωτεινη μαν.....για βοδιμπιλντερ πας;[size=30pt]Γιγαντες ειχα σημερα,με μπριζολα [/size] Μαρουλι με πηγαν
για πού ρε μανκοσμα εισαι για μια τσαρκα τα δυο μας δε μου απαντησες μαν
Βασικα εχω κανει κοιλιτσα 5 μηνων εγκυος...πολυ πρωτεινη μαν.....για βοδιμπιλντερ πας;
παμε σολωνος να παρουμε ματι το μωρο και μετα θα γαμησουμε στη φυληςγια πού ρε μαν
μαλακα να το προσεξεις και τα κιλα της εγκυμοσυνης δε φευγουν ευκολαΒασικα εχω κανει κοιλιτσα 5 μηνων εγκυος...