kosnik26
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2009
- Like
- 20
- Πόντοι
- 366
έχει κι ένα κλαμπάκι οριεντάλ από δίπλα *PΕ ανι ρε μαν,ειναι γνωστο συις γυρο περιοχες,παλια ηταν απο τα καλα ροκαδικα.Αυτο και το Κιμπουμπου
έχει κι ένα κλαμπάκι οριεντάλ από δίπλα *PΕ ανι ρε μαν,ειναι γνωστο συις γυρο περιοχες,παλια ηταν απο τα καλα ροκαδικα.Αυτο και το Κιμπουμπου
Μολις εφαγα δυο τοστακια,με τυρι του τοστ,παριζακι,λαχανο και αβγονα ψήσω δυο τοστάκια κι έφυγα
τα πιασαμε τα λεφτα μαςκοσμα και σταματη μαν?
Εγινεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεγια τι με περασες ρε μεγαλε για κανενα εφοπλιστη
σε αφηνω να αναλαβεις εσυ τον λαιφ και κλεισαμε λεπτομερειες με πμ εφοσον παρω απαντησεις και απο τους αλλους δυο
βασικα λεω να κανω δωρο στον εαυτο μου φετοςΕγινεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
ρε μασουρέμπορα πάρε μου τότε αυτό το κοντό
τι τυρι ειναι αυτο μαν;Μολις εφαγα δυο τοστακια,με [size=30pt]τυρι του τοστ[/size],παριζακι,λαχανο και αβγο
γαμιστερό μαν εγώ θα την βγάλω με σκέτο τυρί, βαριέμαι ακόμα και να βράσω αβγόΜολις εφαγα δυο τοστακια,με τυρι του τοστ,παριζακι,λαχανο και αβγο
ε του τοσττι τυρι ειναι αυτο μαν;
Εκλεισε και το Νταρμα Καγιαέχει κι ένα κλαμπάκι οριεντάλ από δίπλα *P
Ε του τοσττι τυρι ειναι αυτο μαν;
ΝωντοκαλωςηρθεςΝωντοσπερα
Στο searching κοιτα τι βρήκα ρε συ; τί σκέφτονται οι μαλάκες ρεεεεεεεεεβασικα λεω να κανω δωρο στον εαυτο μου φετος
εχω βαλει στο ματι μια μελαχροινη απο σολωνος
φάσκεις και αντιφάσκεις μαν
bottom? εσυ?
Φάσκεις και αντιφάσκεις...
για στειλτε πμ για τη προοδο σας αντε μη γαμησω δεν θα επιτρεψω να γινει μπουγατσοσυναντηση πριν απο τη τσατοθρεντ συναντηση σκεφτομαι να προσκαλεσω και τον αντισθενη πιστευω θα μας τιμησει αφου μας θεωρει σοβαρα και αξιολογο μελη του σαιτΕκλεισε και το Νταρμα Καγια
Αντε μλκς κανονιστε..
μολνακια εχει εκειΒαρε,παμε αυριο το πρωι Μολ,να δουμε μουνακια;
Χαμος θα γινεται..
ειναι τυρι δλδ ή κασερι μαν;γαμιστερό μαν εγώ θα την βγάλω με σκέτο τυρί, βαριέμαι ακόμα και να βράσω αβγό
ε του τοστ
με γάμησεςειναι τυρι δλδ ή κασερι μαν;
αντε κανε κονε με τον κοσμα εγω μια χρονια ειχα παει για δουλεια μωλ παραμονη χριστουγεννων και φροντισα να το μαλακισω λιγο πινωντας το καφεδακι μουΒαρε,παμε αυριο το πρωι Μολ,να δουμε μουνακια;
Χαμος θα γινεται..
πιστευω θα μας τιμησει αφου μας θεωρει σοβαρα και αξιολογο μελη του σαιτ
το κασερι δεν ειναι τυρι δλδ?ειναι τυρι δλδ ή κασερι μαν;