kosnik26
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2009
- Like
- 20
- Πόντοι
- 366
έχει κι ένα κλαμπάκι οριεντάλ από δίπλα *PΕ ανι ρε μαν,ειναι γνωστο συις γυρο περιοχες,παλια ηταν απο τα καλα ροκαδικα.Αυτο και το Κιμπουμπου![]()
έχει κι ένα κλαμπάκι οριεντάλ από δίπλα *PΕ ανι ρε μαν,ειναι γνωστο συις γυρο περιοχες,παλια ηταν απο τα καλα ροκαδικα.Αυτο και το Κιμπουμπου![]()
Μολις εφαγα δυο τοστακια,με τυρι του τοστ,παριζακι,λαχανο και αβγονα ψήσω δυο τοστάκια κι έφυγα![]()
τα πιασαμε τα λεφτα μαςκοσμα και σταματη μαν?![]()
Εγινεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεγια τι με περασες ρε μεγαλε για κανενα εφοπλιστη
σε αφηνω να αναλαβεις εσυ τον λαιφ και κλεισαμελεπτομερειες με πμ εφοσον παρω απαντησεις και απο τους αλλους δυο
![]()
βασικα λεω να κανω δωρο στον εαυτο μου φετοςΕγινεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
ρε μασουρέμποραπάρε μου τότε αυτό το κοντό
![]()
![]()
![]()
τι τυρι ειναι αυτο μαν;Μολις εφαγα δυο τοστακια,με [size=30pt]τυρι του τοστ[/size],παριζακι,λαχανο και αβγο![]()
γαμιστερό μανΜολις εφαγα δυο τοστακια,με τυρι του τοστ,παριζακι,λαχανο και αβγο![]()
ε του τοσττι τυρι ειναι αυτο μαν;![]()
![]()
Εκλεισε και το Νταρμα Καγιαέχει κι ένα κλαμπάκι οριεντάλ από δίπλα *P
Ε του τοσττι τυρι ειναι αυτο μαν;![]()
![]()
ΝωντοκαλωςηρθεςΝωντοσπερα![]()
Στο searching κοιτα τι βρήκα ρε συ; τί σκέφτονται οι μαλάκες ρεεεεεεεεεβασικα λεω να κανω δωρο στον εαυτο μου φετος
εχω βαλει στο ματι μια μελαχροινη απο σολωνος![]()
φάσκεις και αντιφάσκεις μαν![]()
bottom? εσυ?
Φάσκεις και αντιφάσκεις...
για στειλτε πμ για τη προοδο σαςΕκλεισε και το Νταρμα Καγια
Αντε μλκς κανονιστε..![]()
μολνακια εχει εκειΒαρε,παμε αυριο το πρωι Μολ,να δουμε μουνακια;
Χαμος θα γινεται..![]()
ειναι τυρι δλδ ή κασερι μαν;γαμιστερό μανεγώ θα την βγάλω με σκέτο τυρί, βαριέμαι ακόμα και να βράσω αβγό
ε του τοστ![]()
με γάμησεςειναι τυρι δλδ ή κασερι μαν;![]()
αντε κανε κονε με τον κοσμαΒαρε,παμε αυριο το πρωι Μολ,να δουμε μουνακια;
Χαμος θα γινεται..![]()
πιστευω θα μας τιμησει αφου μας θεωρει σοβαρα και αξιολογο μελη του σαιτ![]()
![]()
![]()
![]()
το κασερι δεν ειναι τυρι δλδ?ειναι τυρι δλδ ή κασερι μαν;![]()