Νέα

Chat room/Έχεις pm/Spam/Άρλεκιν thread

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 549K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 49 άτομα (0 μέλη και 49 επισκέπτες)

Να μπει κανονικό τσατ στο σάιτ ;

• Ο jimy.m. να ποστάρει μετά τα μεσάνυχτα

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο baros να πει καλή κουβέντα και να την εννοεί

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο dimmits να έρθει Αθήνα και να πάει Αγκυρας

Ψήφοι: 10 7,9%
  • Ο the saint να μη ζητήσει κώλο από εκδιδόμενη

Ψήφοι: 21 16,5%
  • Ο Αθηναίος να πουλήσει τη μάσκα

Ψήφοι: 8 6,3%
  • Ο iuakoya να συναντήσει τον jimy.m.

Ψήφοι: 15 11,8%
  • Ο Tassos Karipidis να πάρει πιπίνι

Ψήφοι: 17 13,4%
  • Ο βάτραχος να επιστρέψει

Ψήφοι: 27 21,3%
  • Ολοι να καταλήξουμε στο υπόγειο

Ψήφοι: 36 28,3%
  • Τίποτα από τα παραπάνω

Ψήφοι: 35 27,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    127

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.919
Πόντοι
6.035
Σιγουρα ειδες τη Μαρια και οχι αλλη;ενταξει δεν ειναι καμια μουναρα αλλα ειναι καλη.Μεγαλο στηθος,κωλαρα λιγο μεγαλυτερη .
οντως κωλαρα λιγο ακομα και θα ακουμπουσε πατωμα :birdman:τωρα για κυτταριτιδα να μη μιλησω :birdman:
ειναι φλωρος ρε,μην ασχολεισαι...
σορρυ ρε δεν ηξερα οτι για να μην ειμαι φλωρος θα πρεπει να γαμαω οτι να ναι :zfuck:

pistolero

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2009
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
396
οντως κωλαρα λιγο ακομα και θα ακουμπουσε πατωμα :birdman:τωρα για κυτταριτιδα να μη μιλησω :birdman:σορρυ ρε δεν ηξερα οτι για να μην ειμαι φλωρος θα πρεπει να γαμαω οτι να ναι :zfuck:
Μαλλον θα ειδες μια χοντρη με 5αρι στηθος που δουλευει και αλκιβιαδου  :sunglasses:

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.919
Πόντοι
6.035
Μαλλον θα ειδες μια χοντρη με 5αρι στηθος που δουλευει και αλκιβιαδου  :sunglasses:
εισαι μαλακας απογευμα στο μεγαλου αλεξανδρου ξανθια η μαρια ειπε η τσατσα οντως βυζαρα δε λεω αλλα ο κωλος πολυ χαλια ρε και αρκετα σπασμενη στο προσωπο :birdman:

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
εισαι μαλακας απογευμα στο μεγαλου αλεξανδρου ξανθια η μαρια ειπε η τσατσα οντως βυζαρα δε λεω αλλα ο κωλος πολυ χαλια ρε και αρκετα σπασμενη στο προσωπο :birdman:
ελα μπαρε μας ζαλισες φιλε...πες οτι εισαι αδερφη να τελειωνουμε :birdman:τι το φερνεις απεξω απεξω :birdman:

pistolero

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2009
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
396
Ενταξει ρε μλκ,δεν ειναι πιτσρικα ,40ρα ειναι αμα γουσταρεις τετοιες γυναικες ειναι οκ,αν εισαι για πιπινια μην μπεις ουτε στο σαλονι.Η γοητεια σε αυτες τις γυναικες ειναι το ελαφρος πεσμενο στηθος,η πλαδαροτητα αλλα συνηθως τα δινουν ολα.Ηθελε με το ζορι να μου κανει ισπανικη και γλυψαρχιδι επειδη μοσχομυριζα  :grin: Για 10 ευρω μαν  :sunglasses:

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.919
Πόντοι
6.035
ελα μπαρε μας ζαλισες φιλε...πες οτι εισαι αδερφη να τελειωνουμε :birdman:τι το φερνεις απεξω απεξω :birdman:
αγοραρεεεεεεεεεεεεεεεε :birdman:
μπα...αλλα ειπε απο αλκιβιαδου...
γιατι ρε μαλακα συμφαιρει γαμας πρωι μεσημερι βραδυ και δινεις 30
ενω στα περιξ γαμας μονο μεσημερι και δινεις 20 και με τα αλλα δεκα παιρνεις σουβλακια :birdman:

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.919
Πόντοι
6.035
Ενταξει ρε μλκ,δεν ειναι πιτσρικα ,40ρα ειναι αμα γουσταρεις τετοιες γυναικες ειναι οκ,αν εισαι για πιπινια μην μπεις ουτε στο σαλονι.Η γοητεια σε αυτες τις γυναικες ειναι το ελαφρος πεσμενο στηθος,η πλαδαροτητα αλλα συνηθως τα δινουν ολα.Ηθελε με το ζορι να μου κανει ισπανικα και γλυψαρχιδι επειδη μοσχομυριζα  :grin: Για 10 ευρω μαν  :sunglasses:
καλα ρε μαλακα και δεν εκατσες :huh:εγω τα κυνηγαω κατι τετοια το καλυτερο και μακρας διαρκεις γλυψαρχιδι μου το εχει κανει η βικυ απο φυλης 71 πανω επισης και η αννα πλεον κανει πινελωμα μπαλων :rockon:

pistolero

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2009
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
396
καλα ρε μαλακα και δεν εκατσες :huh:εγω τα κυνηγαω κατι τετοια το καλυτερο και μακρας διαρκεις γλυψαρχιδι μου το εχει κανει η βικυ απο φυλης 71 πανω επισης και η αννα πλεον κανει πινελωμα μπαλων :rockon:
Βολευτηκα με τη πιπα,το εξαφανιζει ολο στο στομα της ,εγω ειχα καβλωσει με τα μεγαλα μουνοχειλα  :rockon:

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.919
Πόντοι
6.035
οντως ειναι αδερφη   :)
αυτο ειναι ερωτηση η καταφαση :birdman:
Βολευτηκα με τη πιπα,το εξαφανιζει ολο στο στομα της ,εγω ειχα καβλωσει με τα μεγαλα μουνοχειλα  :rockon:
για πιπα λεει ρε μαν στη πιπα δεν εχω θεμα βολευομαι με ολες :grin:

pistolero

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2009
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
396
αυτο ειναι ερωτηση η καταφαση :birdman:για πιπα λεει ρε μαν στη πιπα δεν εχω θεμα βολευομαι με ολες :grin:
Θα σου πω σκηνικο.Πριν μπω Μ.αλεξανδρου,πηγα να ξαναδω ενα ξανθο πιπινι που δουλευει στη Λεωνιδου κατω .Ετσι οπως περιμενα βγαινει ενας τυπος απο το δωματιο και μας κανει νοημα φυγετε(οτι ειναι ξεπετα)και την εκανα ,ενω ειναι καλο καβλακι για 10  :sunglasses:

Rythm

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Ρε μπαρε αλλαξε αβαταρ....    :birdman:

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.919
Πόντοι
6.035
Ρε μπαρε αλλαξε αβαταρ....    :birdman:
γιατι τι εχω ματια μου  :rolleyes:
Θα σου πω σκηνικο.Πριν μπω Μ.αλεξανδρου,πηγα να ξαναδω ενα ξανθο πιπινι που δουλευει στη Λεωνιδου κατω .Ετσι οπως περιμενα βγαινει ενας τυπος απο το δωματιο και μας κανει νοημα φυγετε(οτι ειναι ξεπετα)και την εκανα ,ενω ειναι καλο καβλακι για 10  :sunglasses:
την εχω παρει :sunglasses:ενα κοντοπουτανο καυλιαρικο με μια καυλωτικη κοιλιτσα :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom