pistolero
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 0
- Πόντοι
- 396
τα @@ μου θα παρειΖητησε Νωντοδωρο απο τον σαντα Νωντα,πυτζαμες εμπριμε![]()
Ο Σταματης θα σου πει
Ποιος ειναι αυτος ρε;![]()
ντομπρι![]()
Αν Νωντομετανοησει μεχρι το τελος της Νωντοχρονιας ισωςτα @@ μου θα παρειπρωτον γιατι δεν ηταν καλο παιδι την προηγουμενη χρονια και δευτερον γιατι δεν εχει νωντοτζακι
![]()
ρε μουνι εμενα δε με χαιρεταςGeia sou pistolia
Geia soy Taftaar
( δε καταλαβαινω τι γλωσσα μιλας ... πες στο στα Καντεζικα)
![]()
![]()
![]()
τα ξεχασαμε τα guten τωρα ε ?![]()
ρε μλκ ακόμα δεν μου έχεις απαντήσει σε αυτό που σε ρώτησα προχθέςρε μουνι εμενα δε με χαιρεταςδλδ πρεπει να κερασει καποιος πιτσα για να του πεις ενα γεια
[move]![]()
![]()
[/move]
ισως φιλε ειναι πολλες οι ενδειξεις αλλα οχι ασποδειξεις καθως δε μιλανε καθαρα καθως θα μπορουσανρε μλκ ακόμα δεν μου έχεις απαντήσει σε αυτό που σε ρώτησα προχθές![]()
Σημερα εριξα ενα στη μιλφαρα![]()
τη Νωντισες τυπε?Σημερα εριξα ενα στη μιλφαρα![]()
ρε μανισως φιλε ειναι πολλες οι ενδειξεις αλλα οχι ασποδειξεις καθως δε μιλανε καθαρα καθως θα μπορουσαν
επισης αν δε κανω λαθος το πρωτο ανευ αριθμου εχει παθει την ιδια ζημια αλλα σε γενικες γραμμες πιστευω εχεις δικιο καθοτι υπαρχει μια σχετικη συμπαθεια μεταξι των πρωταγωνιστων,ελπιζω να σε καλυψα διχως να εχω δωσει στοχους στους περιεργους εδω μεσα![]()
Μαρια απο Μ.Αλεξανδρου,νομιζα οτι ειχε αδεια χθες αλλα ειχε ρεποτη Νωντισες τυπε?![]()
ρε μαν εγω καθως πηγαινα αποφασισμενος για τη μαρια οταν την ειδα αλλη μια φορα το εβαλα στα ποδιαΜαρια απο Μ.Αλεξανδρου,νομιζα οτι ειχε αδεια χθες αλλα ειχε ρεπο
3 φορα και καλυτερη καθε φορα![]()
Σιγουρα ειδες τη Μαρια και οχι αλλη;ενταξει δεν ειναι καμια μουναρα αλλα ειναι καλη.Μεγαλο στηθος,κωλαρα λιγο μεγαλυτερη .ρε μαν εγω καθως πηγαινα αποφασισμενος για τη μαρια οταν την ειδα αλλη μια φορα το εβαλα στα ποδια![]()
ειναι φλωρος ρε,μην ασχολεισαι...Σιγουρα ειδες τη Μαρια και οχι αλλη;ενταξει δεν ειναι καμια μουναρα αλλα ειναι καλη.Μεγαλο στηθος,κωλαρα λιγο μεγαλυτερη .
ρε μουνι εμενα δε με χαιρεταςδλδ πρεπει να κερασει καποιος πιτσα για να του πεις ενα γεια
[move]![]()
![]()
[/move]
TZO!!!!!!!!!!!!!!
Μαν οσο μου επαιρνεειναι φλωρος ρε,μην ασχολεισαι...