memos@n
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Φεβ 2011
- Like
- 22
- Πόντοι
- 366
αφου τον φας?Εγώ θα ανάβω το φως!!!!![]()
![]()
![]()
αφου τον φας?Εγώ θα ανάβω το φως!!!!![]()
![]()
![]()
Θα ησουν ενδιαφερον χαρακτηρας για εργο του Oσκαρ Ουαιλντ.Γιατί ρε,δε μου το χεις;;;![]()
Άστα να πάνε,απαίδευτοι....Τελικα πολλοί αγνοούν βασικες πληροφοριες!!
Δεν παίζει,εσύ κοίτα μην το φας εκεί στο περίπτερο.αφου τον φας?![]()
Δεν περίμενα ποτέ ότι θα ταυτιστείς με τον φασιστοπεριπτερά.Θα ησουν ενδιαφερον χαρακτηρας για εργο του Oσκαρ Ουαιλντ.
Το εργο θα θα σου πηγαινε γαντι θα ηταν η λυσσασμενη γατα.![]()
τιποτα λαστρακο.... μαλακιες του μεμου.. :-*τζουνιορ τι θελεις απο μενα?![]()
σταματακη αλλου τις μαλαγανιες ;) πες στο Νωντα τι ονειρευεσαι να σου κανει οταν σε ξεγυμνωσει και ασε τις υπεκφυγεςτιποτα λαστρακο.... μαλακιες του μεμου.. :-*
λες και λεει τιποτα σοβαρο ποτε...![]()
σκασε ....... ηλιθια........Προσκυνώ.![]()
![]()
![]()
Όλους gay θα μας βγάλεις εσύ;;;σταματακη αλλου τις μαλαγανιες ;) πες στο Νωντα τι ονειρευεσαι να σου κανει οταν σε ξεγυμνωσει και ασε τις υπεκφυγες![]()
Ένα φιλάκι ήτανε,θεατρικό.σκασε ....... ηλιθια........![]()
αυτη ειναι ατακα μουσκασε ....... ηλιθια........![]()
ο σταματης δεν ειναι γκαιουλας σαν εσενα ρε πισωγλεντηΌλους gay θα μας βγάλεις εσύ;;;Ένα φιλάκι ήτανε,θεατρικό.
![]()
Κάτι μου λέει ότι δεν έπρεπε να το πωο σταματης δεν ειναι γκαιουλας σαν εσενα ρε πισωγλεντηαπλα εχει απωθημενο με το Νωντα
![]()
σιγα μη περιμεναμε να μας το πεις για να το μαθουμεΚάτι μου λέει ότι δεν έπρεπε να το πωτώρα είναι αργά
την έκατσα
![]()
χχμμμμ δεν ξερω κατι φημες εχω ακουσει για στραπ ον.ο σταματης δεν ειναι γκαιουλας σαν εσενα ρε πισωγλεντηαπλα εχει απωθημενο με το Νωντα
![]()
Πάντως παρεξηγείς πράγματα κ καταστάσεις να ξέρεις.σιγα μη περιμεναμε να μας το πεις για να το μαθουμε![]()
παλιαχχμμμμ δεν ξερω κατι φημες εχω ακουσει για στραπ ον.![]()
![]()
ναι ναι.....δεν ειναι αυτο που φανταζομαιΠάντως παρεξηγείς πράγματα κ καταστάσεις να ξέρεις.![]()
Φυσικά κ δεν είναι,αφού στο λέω.ναι ναι.....δεν ειναι αυτο που φανταζομαι![]()