pistolero
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 0
- Πόντοι
- 396
Κοιμαμαι γυμνοςτι φορας στον υπνο πιστο;
Πιτζαμα ψηλη...εσυ;
Κοιμαμαι γυμνοςτι φορας στον υπνο πιστο;
Μια χαρά είναι....χαχαχαχχαχα
Εβαλα αθλιο avatar. Δεν πειραζει θα το κρατησω.
το θεατρο το ξερει οτι ασχολεισαι μαζι του?Ζόρικο γκομενάκι,δεν μου κάτσε.
Μαλάκα άσε,ασχολούμαι με το θεάτρο κ είχαμε κάτι φιλιά στο στόμα τελευταία,όταν έχει μούσια ο άλλος είναι χάλια.![]()
Οι αποδειξεις αρχιζουν και συσσωρευονται. Ισως ειναι πια καιρος να βγεις απο την ντουλαπα?Ζόρικο γκομενάκι,δεν μου κάτσε.
Μαλάκα άσε,ασχολούμαι με το θεάτρο κ είχαμε κάτι φιλιά στο στόμα τελευταία,όταν έχει μούσια ο άλλος είναι χάλια.![]()
Δεν ήταν το έργο τέτοιο ρε,απλά έπρεπε να μάθουμε κ σε αυτό να λειτουργούμε.το θεατρο το ξερει οτι ασχολεισαι μαζι του?
τοσα και τοσα εργα, σε γκαιηκο βρηκες να παιξεις εσυ?συμπτωση?
![]()
Στο θεάτρο δεν υπάρχουν φύλα,μόνο ρόλοι(έτσι μας είπανε να λέμε).Οι αποδειξεις αρχιζουν και συσσωρευονται. Ισως ειναι πια καιρος να βγεις απο την ντουλαπα?![]()
το θεατρο ειναι του ΠΠου?Δεν ήταν το έργο τέτοιο ρε,απλά έπρεπε να μάθουμε κ σε αυτό να λειτουργούμε.Στο θεάτρο δεν υπάρχουν φύλα,μόνο ρόλοι(έτσι μας είπανε να λέμε).
![]()
Τσου.το θεατρο ειναι του ΠΠου?![]()
Αντε με το καλο να σε γαμησουν για χαρη της τεχνης τοτε.Δεν ήταν το έργο τέτοιο ρε,απλά έπρεπε να μάθουμε κ σε αυτό να λειτουργούμε.Στο θεάτρο δεν υπάρχουν φύλα,μόνο ρόλοι(έτσι μας είπανε να λέμε).
![]()
Εγώ θα πάω μπροστά με το ταλέντο μου,όχι με το κορμί μου.Αντε με το καλο να σε γαμησουν για χαρη της τεχνης τοτε.
η πρωτη σου παρασταση θα ειναι το κλουβι με τις τρελλεςΕγώ θα πάω μπροστά με το ταλέντο μου,όχι με το κορμί μου.![]()
η πρωτη σου παρασταση θα ειναι το κλουβι με τις τρελλεςου μωρη ξεφωνημενη
![]()
Απο την ταινια Melancholia τυπε.μαριουλη ωραιο αβαταρ :-*θυμισε μου απο ποιο βιντεοκλιπ ειναι κι εχω σκαλωσει...
Οντως ασχολεισαι με το θεατρο?Ηθοποιός σημαίνεις φως ρε.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
οταν των τρως δε θα εχει φως ρε![]()
Γιατί ρε,δε μου το χεις;;;Οντως ασχολεισαι με το θεατρο?![]()
Εγώ θα ανάβω το φως!!!!![]()
![]()
οταν των τρως δε θα εχει φως ρε![]()
Νωντα ο σταματακης ονειρευεται να πας ενα πρωί και να του βγαλεις τις πυτζαμες
Γιατί ρε,δε μου το χεις;;;