TAFTAAR
Μέγας
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 202
- Πόντοι
- 4.525
εισαι μικρος ακομα θα μαθειςΒγαζουν γουστα σαν τη Σιλβα
εισαι μικρος ακομα θα μαθειςΒγαζουν γουστα σαν τη Σιλβα
ιεροσυλια και μονο που ρωτησες! >Βγαζουν γουστα σαν τη Σιλβα
Για πες...πώς φαντασιώνεσαι το σκοτεινό αντικείμενο του πόθου σου;;;Βγαζουν γουστα σαν τη Σιλβα
Καβλα μου σοβαρα,δεν μπορω να κοιμηθω ,εχω παθει ζημια με τη παρτι σουιεροσυλια και μονο που ρωτησες! >
εισαι μικρος ακομα θα μαθεις
Να το προσέξεις φίλε,πολλοί τρελάθηκαν με μία φαντασίωση.Καβλα μου σοβαρα,δεν μπορω να κοιμηθω ,εχω παθει ζημια με τη παρτι σου
σε βλεπω και στον υπνο μου μαναρι μου
να μην τρως βαρια το βραδυ.Καβλα μου σοβαρα,δεν μπορω να κοιμηθω ,εχω παθει ζημια με τη παρτι σου
Μαν εχω αρρωστηση απο σιλβα(καβλα)Να το προσέξεις φίλε,πολλοί τρελάθηκαν με μία φαντασίωση.
Αμα θες την μοιραζομαστε τη σιλβα,τετοιο μωρο δεν ειναι να το γευεται εναςμολις τον πετυχω θα του κανω ιδιαιτερα μαθηματα
και εγω μελαχρινουλης ειμαι
μολις τον πετυχω θα του κανω ιδιαιτερα μαθηματα
και εγω μελαχρινουλης ειμαι
Με ανησυχείς αδελφέ :-Καβλα μου σοβαρα,δεν μπορω να κοιμηθω ,εχω παθει ζημια με τη παρτι σου
Ούτε να την είχες δει ρε έτσι δεν θα κανες...Μαν εχω αρρωστηση απο σιλβα(καβλα) Αμα θες την μοιραζομαστε τη σιλβα,τετοιο μωρο δεν ειναι να το γευεται ενας
Ειναι απο τα λιγα μωρα που μολις το ειδα εμεινα μαλακαςΓια πες...πώς φαντασιώνεσαι το σκοτεινό αντικείμενο του πόθου σου;;;
θεϊκό,αλλά δεν έχω δει πολλά πράγματα.....Ειναι απο τα λιγα μωρα που μολις το ειδα εμεινα μαλακας
Εσυ πως φανταζεσαι το μωρο;
Μαν εχω αρρωστηση απο σιλβα(καβλα) Αμα θες την μοιραζομαστε τη σιλβα,τετοιο μωρο δεν ειναι να το γευεται ενας
Φατσουλα και γλυκια και εκφυλη...κορμακι με πολλα καλουδια πανω τουθεϊκό,αλλά δεν έχω δει πολλά πράγματα.....
Εσύ έχεις δει περισσότερα;;;
Για στείλε pm ρε αδερφέ... ;)Φατσουλα και γλυκια και εκφυλη...κορμακι με πολλα καλουδια πανω του
οκ αλλα πρωτα αποφασισε τι πρωτιμας για αρχη
να σε στραπωνιασει η σιλβα?
η να σε περιλαβω εγω?
Με την σιλβα δεν κανω σεξ κανω ερωτα
με το στραπον τι κανεις σεξ η ερωτα?
Με την σιλβα δεν κανω σεξ κανω ερωτα
μαγουλακια :-* :-*πιστολερε με ανησυχεις.. μαλλον καποια αλλη ειδες,δεν εξηγειται αλλιως..