kosnik26
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2009
- Like
- 20
- Πόντοι
- 366
πριν εντεκα ωρες....
Μουναρα μου εσυ :-* καβλα σταζεις απο χιλιομετρα :-*ναι,αυτο ακριβως,μας τσακωσες γαμωτοοοοοοοοοοοο..
εγω εδω πανω,εκεινος εκει κατω τρελλο γαμησι λεμε!![]()
ετσι!Μουναρα μου εσυ :-* καβλα σταζεις απο χιλιομετρα :-*
ντροπη σου και εγω ελεγα θα θαυμαζες το μεγεθος μου
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
κοιτα
οταν εισαι διπλα στην φιλης
ξεχνας την λεξη καμακι
του στηνω/κανω παιχνιδι
ειναι πιο ευκολο να σκασεις το 20ρικο
απο το να ριψοκυνδινεψεις να σπασεις τα μουτρα σου
οποτε ο καθενας πιστευει οτι θελει
Εδω καβλοσες τον Μιχαλακι στη Κορινθο,λες να μη καβλονες εμενα στην Αθηνα; :-*ετσι!
εεεεεεεεεεεεετσι!
υγ:φτανουν οι φερομονες μου μεχρι εκει; μπραααααβο.. :o
μα ναι τι μαλακιες ερωτησεις κανω κι εγω ωρες ωρες ρε παιδι μου!Εδω καβλοσες τον Μιχαλακι στη Κορινθο,λες να μη καβλονες εμενα στην Αθηνα; :-*
Σου σηκώθηκε,καύλωσες τρελά;;;Εδω καβλοσες τον Μιχαλακι στη Κορινθο,λες να μη καβλονες εμενα στην Αθηνα; :-*
Ειναι πολυ μωρο το σιλβακι τυπε,εσταξα στο βρακακι μου για παρτι τηςΣου σηκώθηκε,καύλωσες τρελά;;;
![]()
![]()
![]()
όχι και γκάμυ μπέαρ ρε μαν το παράκανες τώρα![]()
:SΕιναι πολυ μωρο το σιλβακι τυπε,εσταξα στο βρακακι μου για παρτι της![]()
Καλα ρε καβλα,βρακακι ειπα,δεν ειπα κιλοτα.Τα αγορακια βρακακι φορανε ρε καβλα
Την παίζεις για πάρτυ της,κάνεις κρύο ντουζ τα βράδια,μέχρι που φτάνεις;;;;Ειναι πολυ μωρο το σιλβακι τυπε,εσταξα στο βρακακι μου για παρτι της![]()
εισαι τοσο μωρο σε ολα;Καλα ρε καβλα,βρακακι ειπα,δεν ειπα κιλοτα.Τα αγορακια βρακακι φορανε ρε καβλα![]()
Τυπε με το σιλβακι,την εχω κανει αθλημα και παω για το πρωταθλημαΤην παίζεις για πάρτυ της,κάνεις κρύο ντουζ τα βράδια,μέχρι που φτάνεις;;;;
Εξομολογήσου τα όλα στον παπαζόλ....![]()
![]()
Μωρε και νεογνο γινομαι για παρτι σου,παω και στο νηπιο βαζω και σαλιαρα καβλαεισαι τοσο μωρο σε ολα;![]()
Κάποιο σεξουαλικό όνειρο όπως π.χ. να σε δένει;;;Τυπε με το σιλβακι,την εχω κανει αθλημα και παω για το πρωταθλημα
Αφου οταν χυνω για παρτι της,τρεμουν τα ποδια απο τη καβλα![]()
Εδω καβλοσες τον Μιχαλακι στη Κορινθο,λες να μη καβλονες εμενα στην Αθηνα; :-*