kosnik26
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2009
- Like
- 20
- Πόντοι
- 366
πριν εντεκα ωρες....
Μουναρα μου εσυ :-* καβλα σταζεις απο χιλιομετρα :-*ναι,αυτο ακριβως,μας τσακωσες γαμωτοοοοοοοοοοοο..
εγω εδω πανω,εκεινος εκει κατω τρελλο γαμησι λεμε!
ετσι!Μουναρα μου εσυ :-* καβλα σταζεις απο χιλιομετρα :-*
ντροπη σου και εγω ελεγα θα θαυμαζες το μεγεθος μου
κοιτα
οταν εισαι διπλα στην φιλης
ξεχνας την λεξη καμακι
του στηνω/κανω παιχνιδι
ειναι πιο ευκολο να σκασεις το 20ρικο
απο το να ριψοκυνδινεψεις να σπασεις τα μουτρα σου
οποτε ο καθενας πιστευει οτι θελει
Εδω καβλοσες τον Μιχαλακι στη Κορινθο,λες να μη καβλονες εμενα στην Αθηνα; :-*ετσι!
εεεεεεεεεεεεετσι!
υγ:φτανουν οι φερομονες μου μεχρι εκει; μπραααααβο.. :o
μα ναι τι μαλακιες ερωτησεις κανω κι εγω ωρες ωρες ρε παιδι μου!Εδω καβλοσες τον Μιχαλακι στη Κορινθο,λες να μη καβλονες εμενα στην Αθηνα; :-*
Σου σηκώθηκε,καύλωσες τρελά;;;Εδω καβλοσες τον Μιχαλακι στη Κορινθο,λες να μη καβλονες εμενα στην Αθηνα; :-*
Ειναι πολυ μωρο το σιλβακι τυπε,εσταξα στο βρακακι μου για παρτι τηςΣου σηκώθηκε,καύλωσες τρελά;;;
όχι και γκάμυ μπέαρ ρε μαν το παράκανες τώρα
:SΕιναι πολυ μωρο το σιλβακι τυπε,εσταξα στο βρακακι μου για παρτι της
Καλα ρε καβλα,βρακακι ειπα,δεν ειπα κιλοτα.Τα αγορακια βρακακι φορανε ρε καβλα
Την παίζεις για πάρτυ της,κάνεις κρύο ντουζ τα βράδια,μέχρι που φτάνεις;;;;Ειναι πολυ μωρο το σιλβακι τυπε,εσταξα στο βρακακι μου για παρτι της
εισαι τοσο μωρο σε ολα;Καλα ρε καβλα,βρακακι ειπα,δεν ειπα κιλοτα.Τα αγορακια βρακακι φορανε ρε καβλα
Τυπε με το σιλβακι,την εχω κανει αθλημα και παω για το πρωταθλημαΤην παίζεις για πάρτυ της,κάνεις κρύο ντουζ τα βράδια,μέχρι που φτάνεις;;;;
Εξομολογήσου τα όλα στον παπαζόλ....
Μωρε και νεογνο γινομαι για παρτι σου,παω και στο νηπιο βαζω και σαλιαρα καβλαεισαι τοσο μωρο σε ολα;
Κάποιο σεξουαλικό όνειρο όπως π.χ. να σε δένει;;;Τυπε με το σιλβακι,την εχω κανει αθλημα και παω για το πρωταθλημα
Αφου οταν χυνω για παρτι της,τρεμουν τα ποδια απο τη καβλα
Εδω καβλοσες τον Μιχαλακι στη Κορινθο,λες να μη καβλονες εμενα στην Αθηνα; :-*