gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 505
- Πόντοι
- 4.906
εχεις τιποτα για ξεπουλημα;Σε ειδος μπορω να πληρωσω γιατι απο τα αλλα μας τελειωσαν????![]()
εχεις τιποτα για ξεπουλημα;Σε ειδος μπορω να πληρωσω γιατι απο τα αλλα μας τελειωσαν????![]()
Φιλε το σαλιγκαρακι ειναι δυναμητι τρωτε ρε κανιβαλοι![]()
![]()
![]()
ρυθμακι να πλυθω τοτε..![]()
Ε ..καμποσοΝα σου πω την αληθεια,ουτε το γκωλινκον με τρελενει.Εγω ειμαι της παραδοσης και του γλυψηματος στο γατακι
![]()
τιποτε δε τελειωσε λιαν προσεχως που θα σε βγαλω στο κλαριΣε ειδος μπορω να πληρωσω γιατι απο τα αλλα μας τελειωσαν????![]()
Ειναι μπερδεμενη καταστασιs.....εχουμε κανει εισαγωγη με γκουρμε μεχρι να σερβιριστει ο πατσαs και λιγο μετα τα σαλιγκαρια πανω στη χωνεψη πεφτει σεξ...........τι τρωτε ρε κανιβαλοι![]()
![]()
![]()
Σε ποιο κλαρί;;;τιποτε δε τελειωσε λιαν προσεχως που θα σε βγαλω στο κλαρι
θα εχεις φραγκα![]()
![]()
![]()
ρυθμακι να πλυθω τοτε..![]()
Πλυσου πλυσου χαχαχαχαχαχα......
Α ρε παραδοσιακε πιστολερο.....![]()
τιποτε δε τελειωσε λιαν προσεχως που θα σε βγαλω στο κλαρι
θα εχεις φραγκα![]()
![]()
![]()
Το πράσινο είναι το καλύτερο ...Σαπουνι ουδετερο γιατι βγαζω κοκκινιλεs
Το αλλο που το πας.Που μπαινω σε ενα μπουρδελο και βγαινει η κοπελα με το σουβλακι στο χεριΕιναι μπερδεμενη καταστασιs.....εχουμε κανει εισαγωγη με γκουρμε μεχρι να σερβιριστει ο πατσαs και λιγο μετα τα σαλιγκαρια πανω στη χωνεψη πεφτει σεξ...........
Ποτε θα παμε στην τουαλετα δεν ξερω![]()
![]()
συγνωμη δηλαδη αν σου γλυψει καποιος το γατακι λες μου κανε παραδοσιακο; χαχαχαχαχααχχχχχαχαχαχα γαματο! χααχαχαχαχαχαχαχαχ πιστολερο νεα ορολογια εβγαλες λεμε
κύριος για γαμήσι στην σειρά παρακαλώ.Σαπουνι ουδετερο γιατι βγαζω κοκκινιλεs
Ετοιμαζεις πελατολογιο δηλαδη????Πως το βλεπεις θα κονομησουμε τιποτα?????
καντυνυχτα τζοακι :-* :-* :-*καληνυχτα παιδιακια :-*
καληνυχτα παιδιακια :-*
Μα δεν με επιασε η Ερι..Το εχουμε ξαναπει πρωτα τελειωνουμε τη γυναικα και μετα γευομαστε το καρπο της επιτυχιας ;)Οχι ρε εγω γλειφομουνι το λεω απλα μ'αρεσε οπως το εθεσε ο πιστολερο....![]()
![]()
![]()
![]()
και τα κομοδίνα τα πηδάνε μην ανησυχείς,απλά λιγότερο.αμα δε μας βγεις κομοδινο ...![]()
τι τρωτε ρε κανιβαλοιΦιλε το σαλιγκαρακι ειναι δυναμη![]()