life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 92
- Πόντοι
- 2.357
Δεν πρεπει να το παιρνειs βαριαΜπα δεν νομιζωαν και χασμουριεμαι τελευταια
![]()
Εγω εχω συνηθισει τιs τσαντιεs αν και τωρα τελευταια δεν βαρανε γμτ
Δεν πρεπει να το παιρνειs βαριαΜπα δεν νομιζωαν και χασμουριεμαι τελευταια
![]()
ρε παπαρα τεταρτη ξημερωνει αποφασιστε παρασκευη παμε αμνεζια η θα σας γραψω στα παπαρια μου και εγω στο φιναλερε μουνι![]()
μου επιτρεπεις να την πεσω ολιγον στον πιστολερος; δεν θελω να νοιωθει οτι τον απομονωσαμε αποψε..
Που ειναι ο Τζο γμτ....
Τζοοοοοοοοοοοοοοο.....Να που θα παμε για καφε την αλλη φορα ρε....Στης Εριναλ.....![]()
![]()
![]()
φατε και οι δυο σπο μια τουλουμπα και αυτη μελι εχεικαι κυριως το σχημα που σας αρεσει
![]()
Που ειναι ο Τζο γμτ....
Τζοοοοοοοοοοοοοοο.....Να που θα παμε για καφε την αλλη φορα ρε....Στης Εριναλ.....![]()
![]()
![]()
Πρεπει να με ανεβασειςμου επιτρεπεις να την πεσω ολιγον στον πιστολερος; δεν θελω να νοιωθει οτι τον απομονωσαμε αποψε..
α ρε μωρα να φτιαξω τοτε και κανα πιατο γκουρμε (αλλα ο τζο θα το πλερωσει ) χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαααχαχ
α ρε μωρα να φτιαξω τοτε και κανα πιατο γκουρμε (αλλα ο τζο θα το πλερωσει ) χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαααχαχ
Πρεπει να με ανεβασεις![]()
θα φάμε,θα πιούμε,να γαμήσουμε παίζει;;;α ρε μωρα να φτιαξω τοτε και κανα πιατο γκουρμε (αλλα ο τζο θα το πλερωσει ) χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαααχαχ
Να σου πω την αληθεια δεν φτιαχνομαι με σεξοκουβεντα,σαιμπερσεξ κτλθες να στον σηκωσω καλυτερα; μου ναι πιο ευκολο![]()
Γκουρμε.......Ινδικο θαναι
Φτιαξε καμμια φαβα, κανα σπληναντερο , αυτα τα Ινδικα εχουν καρυ μεσα
Με τι φτιάχνεσαι πιστολια μου :-* :-* :-* :-*Να σου πω την αληθεια δεν φτιαχνομαι με σεξοκουβεντα,σαιμπερσεξ κτλ![]()
τι να γαμησεις ρε ερμε;την γυναικα μου;θα φάμε,θα πιούμε,να γαμήσουμε παίζει;;;![]()
θα φάμε,θα πιούμε,να γαμήσουμε παίζει;;;
Nα κλείσει καλά η βραδιά,καταλαβαίνεις....![]()