Νέα

Chat Domination – Ένα Είδος Εκπαίδευσης Απο Απόσταση !

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα male_tsouli
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 0
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

male_tsouli

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2010
Μηνύματα
731
Κριτικές
6
Like
26
Πόντοι
6
Πηγή :  Άρθρα BDSM : /p/bdsm_30.html

Chat Domination – Ένα Είδος Εκπαίδευσης Απο Απόσταση !
/2012/04/chat-domination.html




Οι τρόποι που μια Δυναμική Κυριαρχική Γυναίκα μπορεί να υποτάξει έναν άντρα , έχουν ώς μόνο περιορισμό την φαντασία της . Είναι κυριολεκτικά αναρίθμητοι και φυσικά με τεράστια ποικιλία .
Στο παρελθόν , έχουμε επίσης αναφέρει ότι η τεράστια εξάπλωση του διαδικτύου , έχει ωφελήσει και τον κόσμου του BDSM με δεδομένο ότι ξεκινώντας απο την ανάπτυξη των ιστοχώρων που ασχολούνται με παραγωγές ταινιών και υλικού s/m περιεχομένου , καταλήγουμε στην δημιουργία διαδικτυακών κοινοτήτων με χιλιάδες δραστήρια μέλη που μπορούν με αυτό τον τρόπο να γνωρίζονται , να έρχονται σε επαφή και να εξασκούν τις kinky δραστηριότητές τους .



Σε ανύποπτο χρόνο , ενώ ακόμα το διαδίκτυο εξαπλωνόταν και επ΄ ουδενί δεν υπήρχε τέτοια ανάπτυξη όπως σήμερα , δημιουργήθηκε ένας ιστοχώρος , το Humliatrix.com το οποίο προσέφερε ένα διαφορετικό είδος Γυναικείας Κυριαρχίας έναντι αδύναμων αντρών.
Συγκεκριμένα , δημιουργήθηκε το concept του on line εξευτελισμού μιας και απο όλα τα φετίχ είναι το μόνο που μπορεί να δώσει μια Αφέντρα σε έναν Υποτακτικό , χωρίς να υπάρχει μεταξύ τους φυσική επαφή .
Δημιουργήθηκαν έτσι χιλιάδες sites με webcams , ηχητικά αρχεία και δεκάδες τρόπους εξευτελισμού υποτακτικών πελατών σε Αφέντρες που μπορούν να δούν μόνο απο την οθόνη του Η/Υ τους .



Υπάρχει όμως και μια εκδοχή online υποταγής που δεν χρειάζεται ούτε κάν την εικόνα της Αφέντρας στο προσκήνιο .
Είναι η κυριαρχία μέσω chat , κατά την οποία , ένας υποτακτικός και μια Αφέντρα έχουν ένα session μέσω διαδικτυακού διαλόγου . Είναι πολύ όμορφη διαδικασία όπου λειτουργεί περισσοτερο εγκεφαλικά στο μυαλό και των δύο .
Είναι η πεμπτουσία της Κυριαρχίας μιας και παίζουν οι «προσωπικότητες» και οι «χαρακτήρες» στο παιχνίδι , χωρίς τους περιορισμούς που έχει μια πραγματική επαφή λόγω συγκεκριμένων κοινωνικών κανόνων και διακριτών ρόλων .
Η έλλειψη οπτικής επαφής ( πχ webcam) καθώς και η ανωνυμία , επιτρέπει στην πραγματική «σκοτεινή» πλευρά τόσο μιας Αφέντρας όσο και ενός υποτακτικού να βγεί στην επιφάνεια με όλη της την ισχύ .
Απο εμπειρία , μπορώ να σας βεβαιώσω ότι η απόλυτη εγκεφαλική κυριαρχία είναι πραγματικά μια εμπειρία που πρέπει να δοκιμάσετε .

Διαβάστε Επίσης Σχετικά Άρθρα
Humiliating Release – Εξευτελιστική Εκτόνωση
/2012/03/forced-ejaculation.html
Αποκαλύπτωντας τις Kinky Φαντασιώσεις
/2012/03/kinky.html
Extreme Humiliation - Ακραία Δίψα Για Εξευτελισμό
/2012/01/extreme-humiliation.html
Mastubatrix – Μια Ειδική Κατηγορία Αφέντρας
/2012/01/masturbatrix.html
Αυτό Που Θέλουν Οι Κυριαρχικές Γυναίκες
/2011/12/blog-post.html
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom