axaxouxas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Απρ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 8
- Πόντοι
- 366
μια στα @@ θες να του δωσεις να μην σηκωθει γ 5μερες....
Αουτς, αυτο πονεσε ..... :S
μια στα @@ θες να του δωσεις να μην σηκωθει γ 5μερες....
Τι θα εκανες δηλαδη ?
Θα ξεμαλιαζες την αλλη, η θα εμπαινες αναμεσα να γινει τριολε ωστε να πεισεις το αγορι οτι εισαι καλυτερη ?![]()
![]()
![]()
με τον φοβο θα εισαι...Είναι που δεν ξέρω τι ακριβώς ξέρεις.![]()
ας προσεχατε...(θα αρχισω να παιρνω το μερος της βιλμας χαχαχα)Αουτς, αυτο πονεσε ..... :S
Πιστευω οτι το καλυτερο θα ηταν να κανεις διαγωνισμο με την αντιζηλο στο κρεβατιΕίπα ότι δεν ξέρω τι θα έκανα , δεν μ έχει τύχει τέτοιο σκηνικό![]()
απλα σκεφτομαι οτι αν εχουμε την βια τοσο "απλη"γ πραγματα τοσο "μικρα"...
σε κατι πραγματικα κακο πως θα αντιδρασουμε; :S
Πιστευω οτι το καλυτερο θα ηταν να κανεις διαγωνισμο με την αντιζηλο στο κρεβατι
Και οποια ειναι καλυτερη .....![]()
..θα της κάρφωνε έτσι όμορφα -όμορφα ,το δωδεκάποντο τακουνι στο κρανίοΕίπα ότι δεν ξέρω τι θα έκανα , δεν μ έχει τύχει τέτοιο σκηνικό![]()
προφανως κ δε μου φαινεται ξενη.Χελοου ... η βια είναι υπαρκτή κ είναι ανάμεσα μας , μη σου φαίνεται τόοοσο ξένη πια![]()
Πολλα σπλατερ βλεπεις εσυ.......θα της κάρφωνε έτσι όμορφα -όμορφα ,το δωδεκάποντο τακουνι στο κρανίο![]()
Πολλα σπλατερ βλεπεις εσυ.....
προφανως κ δε μου φαινεται ξενη.
τοση ωρα ασκω λεκτικη βια στον ζολη.
απλα με τρομαζει ακριβως αυτο.οτι ειναι τοσο υπαρκτη και αναμεσα μας.
..θα της κάρφωνε έτσι όμορφα -όμορφα ,το δωδεκάποντο τακουνι στο κρανίο![]()
Βγαλε την γοβα και καντου με το τακουνι το αμαξι καινουριο, δεν μετραει για βιαΧελοου ... η βια είναι υπαρκτή κ είναι ανάμεσα μας , μη σου φαίνεται τόοοσο ξένη πια![]()
..θα της κάρφωνε έτσι όμορφα -όμορφα ,το δωδεκάποντο τακουνι στο κρανίο![]()
Βγαλε την γοβα και καντου με το τακουνι το αμαξι καινουριο, δεν μετραει για βια![]()
να κατσει πισω τουΠιστευω οτι το καλυτερο θα ηταν να κανεις διαγωνισμο με την αντιζηλο στο κρεβατι
Και οποια ειναι καλυτερη .....![]()
Βγαλε την γοβα και καντου με το τακουνι το αμαξι καινουριο, δεν μετραει για βια
Τωρα το ειδα, διακρινω μια ταυτιση αποψεων :o
Στο μεταξυ ηελα να γραψω απο πανω, να του το καρφωσει στο ματι μετα αλλα λεω δεν ειναι ψυχακηδες οι τυποι, θα μου την πουνε...
Προφανως εκανα λαθος![]()
Εχει πολλες χρησεις, ουτε και εγω δεν τις ηξερα, μπορεις να παρεις διαφορες ιδεες διαβαζοντας τις κριτικες του saroumanΕίναι καλό αξεσουάρ για εκδίκηση η γόβα θα τηνε προτιμήσω![]()
Εχει πολλες χρησεις, ουτε και εγω δεν τις ηξερα, μπορεις να παρεις διαφορες ιδεες διαβαζοντας τις κριτικες του sarouman