NICK TRIVE
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 53
- Like
- 9.316
- Πόντοι
- 25.786
τριγύρωΝικ που εισαι να το συζητησουμε το θεμα
τριγύρωΝικ που εισαι να το συζητησουμε το θεμα
αναποδα με τα λές (για να χρησιμοποιήσω και το ιδίωμά σου )Οχι και θα σε εξηγησω, με την κοπελα σου θα κανεις διαφορα προκαταρτικα θα υπαρξει ενας ας πουμε ερωτισμος που θα σε γκαυλωσει πιο γρηγορα και οταν ερθει η ερωτικη πραξη θα τελειωσεις γρηγορα. Σε μια συνευρεση με μια επαγγελματιας φανταζομαι δεν θα υπαρχει αυτο το πραγμα δλδ μιλαμε για μια συνευρεση κρυα και ετσι φυσιολογικα νομιζω θα αργησεις να τελειωσεις σε σχεση με την κανονικη συνευρεση.
Δεν επιμενω γιατι δεν εχω εμπειρια με επαγγελματια για να σε πω σιγουρα απλα φανταζομαι οτι θα ειναι καπως ετσι.Εσυ προφανος μιλας για την γυναικα και οχι την κοπελα, στην γυναικα φυσιολογικο εαν συζεις μαζι της καποια χρονια να εχει αλλαξει γενικα η εικονα της τοτε σιγουρα θα εχει ανεβει η διαρκεια στο σεξ μαζι της. Δεν ειναι τι ιδιο να βλεπεις ενα στητο βυζακι και ενα πεσμενο η ενα στρογγυλο κωλαρακι με ενα φαρδυ και χαλαρω.αναποδα με τα λές (για να χρησιμοποιήσω και το ιδίωμά σου )
πόσο χρόνο σπαταλάς με την κοπέλα σου και πόσο με μια πουτάνα (γενικότερο χρόνο) ?
σίγουρα 100πλάσιο στην πρώτη περίπτωση, ακόμα και αν η κοπέλα σου είναι καναδυό ραντεβού και μια παράτριψη...(που σίγουρα θα σ'απασχολήσει
πολύ περισσότερο χρόνο απ'αυτό, και θα το επιδιώξεις να σ'απασχολήσει περισσότερο...)
αλλά μάλλον δεν έχει εμπειρία απο μετάξι , που πρέπει να καυλώσεις ακαριαία να χύσεις στο 5λεπτο υπο αντίξοες συνθήκες με τους πάκηδες απέξω και να εξαφανιστείς
Δεν επιμενω γιατι δεν εχω εμπειρια με επαγγελματια για να σε πω σιγουρα απλα φανταζομαι οτι θα ειναι καπως ετσι.Εσυ προφανος μιλας για την γυναικα και οχι την κοπελα, στην γυναικα φυσιολογικο εαν συζεις μαζι της καποια χρονια να εχει αλλαξει γενικα η εικονα της τοτε σιγουρα θα εχει ανεβει η διαρκεια στο σεξ μαζι της. Δεν ειναι τι ιδιο να βλεπεις ενα στητο βυζακι και ενα πεσμενο η ενα στρογγυλο κωλαρακι με ενα φαρδυ και χαλαρω.
Δεν επιμενω γιατι δεν εχω εμπειρια με επαγγελματια για να σε πω σιγουρα απλα φανταζομαι οτι θα ειναι καπως ετσι.Εσυ προφανος μιλας για την γυναικα και οχι την κοπελα, στην γυναικα φυσιολογικο εαν συζεις μαζι της καποια χρονια να εχει αλλαξει γενικα η εικονα της τοτε σιγουρα θα εχει ανεβει η διαρκεια στο σεξ μαζι της. Δεν ειναι τι ιδιο να βλεπεις ενα στητο βυζακι και ενα πεσμενο η ενα στρογγυλο κωλαρακι με ενα φαρδυ και χαλαρω.
Περνανε τετοιες σκεψεις και εικονες απο το μυαλο σου εκτος απο την μπαουγκαρα?
Είναι τόσο σημαντικό πια το πόσο γρήγορα τελειώνει κάποιος; Μια γυναίκα που ξέρει να σε καβλώνει και γενικότερα η όλη φάση δεν είναι βιαστική, θα το απολαύσει και παραπάνω.
Η διάρκεια της ερωτικής πράξης επηρεάζεται από πολλούς παράγοντες, μπορεί να είναι απο 1 δευτερόλεπτο έως ώρες, οι παράγοντες που το επηρεάζουν συνήθως είναι: α)σωματική κατάσταση β)ψυχική κατάσταση γ)σύντροφος δ) χρόνος που έχει περάσει από την προηγούμενη ερωτική πράξη ε)απρόβλεπτοι παράγοντες.Για την σωστή επεξήγηση όλων των παραπάνω χρειάζονται ώρες πολλές και δεκάδες σελίδες, επίσης αλαζει και η ανάγκη του κάθε ατόμου το πόσο θέλει να διαρκέσει η σεξουαλική πράξη. Με πόρνες γενικός ο χρόνος περιορίζεται από την άτυπη σύμβαση που έχει ορισθεί εξαρχής, π.χ σε μπουρδέλο λογικό να πρέπει να τελειώσεις το πολύ μέσα σε ένα δεκάλεπτο όποτε η επαγγελματιας έχει της γνώσεις και το εφαρμόζει. Με ενα call-girl τα πράγματα είναι λίγο καλύτερα καθώς το stess του χρόνου είναι μικρότερο και παίζει ρόλο και η χημεία που αναπτύσσεται ανάμεσα στα κορμιά. Με τις συζύγους επι ετών το σεχ αλλάζει και τείνει στην μακροχρόνια συνύπαρξη τους να γίνεται χωρίς προκαταρκτικα και σε σύντομο χρόνο (έχω να βάλω πλυντήριο) . Εκεί που είναι το παιχνίδι είναι στα φρέσκα γκομενακια , την χημεία που αναπτύσσεται,την σεξουαλική υπερδιέγερση που σου προκαλούν, η τεστοστερόνη που εγκρίνει το σώμα .Εκεί το παιχνίδι παίζεται και μπορούν να μετρηθούν οι πραγματικές επιδόσεις του κάθε αρσενικού. Συμβουλή επειδή όπως και να το κάνουμε τα πάντα ξεκινούν από τον εγκέφαλο προσπαθούμε να του δίνουμε θετικά ερεθίσματα, συμβάλει ο χώρος η καθαριότητα ο χρόνος που έχουμε στην διάθεση μας και η καύλα που μας βγάζει το γκομενακι. Καλά Χριστούγεννα και καλά γαμήσια.
Μελετημένος ή ... έμπειρος?Η διάρκεια της ερωτικής πράξης επηρεάζεται από πολλούς παράγοντες, μπορεί να είναι απο 1 δευτερόλεπτο έως ώρες, οι παράγοντες που το επηρεάζουν συνήθως είναι: α)σωματική κατάσταση β)ψυχική κατάσταση γ)σύντροφος δ) χρόνος που έχει περάσει από την προηγούμενη ερωτική πράξη ε)απρόβλεπτοι παράγοντες.Για την σωστή επεξήγηση όλων των παραπάνω χρειάζονται ώρες πολλές και δεκάδες σελίδες, επίσης αλαζει και η ανάγκη του κάθε ατόμου το πόσο θέλει να διαρκέσει η σεξουαλική πράξη. Με πόρνες γενικός ο χρόνος περιορίζεται από την άτυπη σύμβαση που έχει ορισθεί εξαρχής, π.χ σε μπουρδέλο λογικό να πρέπει να τελειώσεις το πολύ μέσα σε ένα δεκάλεπτο όποτε η επαγγελματιας έχει της γνώσεις και το εφαρμόζει. Με ενα call-girl τα πράγματα είναι λίγο καλύτερα καθώς το stess του χρόνου είναι μικρότερο και παίζει ρόλο και η χημεία που αναπτύσσεται ανάμεσα στα κορμιά. Με τις συζύγους επι ετών το σεχ αλλάζει και τείνει στην μακροχρόνια συνύπαρξη τους να γίνεται χωρίς προκαταρκτικα και σε σύντομο χρόνο (έχω να βάλω πλυντήριο) . Εκεί που είναι το παιχνίδι είναι στα φρέσκα γκομενακια , την χημεία που αναπτύσσεται,την σεξουαλική υπερδιέγερση που σου προκαλούν, η τεστοστερόνη που εγκρίνει το σώμα .Εκεί το παιχνίδι παίζεται και μπορούν να μετρηθούν οι πραγματικές επιδόσεις του κάθε αρσενικού. Συμβουλή επειδή όπως και να το κάνουμε τα πάντα ξεκινούν από τον εγκέφαλο προσπαθούμε να του δίνουμε θετικά ερεθίσματα, συμβάλει ο χώρος η καθαριότητα ο χρόνος που έχουμε στην διάθεση μας και η καύλα που μας βγάζει το γκομενακι. Καλά Χριστούγεννα και καλά γαμήσια.
κανε τυπε θα εκδοσουμε την εγκυκλοπαιδεια παπυρος χυσουςφαντάσου και να κάνω και ανάλυση καθώς και να αναφέρω τρόπους έλεγχου της σεξουαλικής διέγερσης και εξπερματισης !!!!
μαλλον και τα δυο,επιστημη διχως πρακτικη εξασκηση?Μελετημένος ή ... έμπειρος?
εύκολα, σκέψου την γκόμενα στην τουαλέτα να χέζει, την απομυθοποιησες αμέσως και γλυτώνεις τον φόβο και τον τρόμο της πρόωρης εξπερματισης και του ρεζιλιου να τελειώσεις πριν τελειώσει.αν έχω γαμήσει κάποια πάνω από 5-6 φορές (καλά για μήνες την βλέπω σαν γιαγιά μου ) παίζει και να μην μου κάνει καν κούκου αν δεν έχω διάθεση.. πόσο μάλλον να χύσω και γρήγορα
αν είναι καμιά ξανθιά στην πένα και την πρώτη φορά μπορεί να την χύσω και σε ένα λεπτό (την πρώτη φορά μόνο)
εκεί σας θέλω...
πως γαμάμε κάποια μουνάρα για πρώτη φορά και δεν την χύνουμε στο λεπτό οεο ?
Καλα εσυ το τερματισεςεύκολα, σκέψου την γκόμενα στην τουαλέτα να χέζει, την απομυθοποιησες αμέσως και γλυτώνεις τον φόβο και τον τρόμο της πρόωρης εξπερματισης και του ρεζιλιου να τελειώσεις πριν τελειώσει.
εύκολα, σκέψου την γκόμενα στην τουαλέτα να χέζει, την απομυθοποιησες αμέσως και γλυτώνεις τον φόβο και τον τρόμο της πρόωρης εξπερματισης και του ρεζιλιου να τελειώσεις πριν τελειώσει.