Λιάρης5695236
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιαν 2014
- Like
- 199
- Πόντοι
- 166
η εκδιδόμενη να δεις πόσο χαίρεται αν σε τελειώσει στα 5 λεπτά
η εκδιδόμενη να δεις πόσο χαίρεται αν σε τελειώσει στα 5 λεπτά
Ε και τι να κανω ρε Νικ να χτυπιεμαι πανω της καμια ωρα για να μου δωσει τον τιτλο του σουπερ γαμια ?η εκδιδόμενη να δεις πόσο χαίρεται αν σε τελειώσει στα 5 λεπτά
όχι ρε συ, αλλά το παιδεύεις το πράμα, αν δεις και φεύγει από τον έλεγχο αλλάζεις στάση με ενδιάμεσο γλύψιμο και πάλι από την αρχήΕ και τι να κανω ρε Νικ να χτυπιεται πανω της καμια ωρα για να μου δωσει τον τιτλο του σουπερ γαμια ?
Μεγαλωσα σε αλλα μερη Νικ που οι ανθρωποι εχουν διαφορετικες νοοτροπιες, Και αν εκει ελεγες πριν μια δεκαπενταετια οτι γλυφεις την γκομενα σου σε κοιτουσαν μυστηρια. Εκδιδομενες ουτε γλυφω ουτε φιλαω πληρωνω για να περναω εγω καλα και οχι η καθε εκδιδομενηόχι ρε συ, αλλά το παιδεύεις το πράμα, αν δεις και φεύγει από τον έλεγχο αλλάζεις στάση με ενδιάμεσο γλύψιμο και πάλι από την αρχή
ok man, ότι αρέσει στον καθέναΜεγαλωσα σε αλλα μερη Νικ που οι ανθρωποι εχουν διαφορετικες νοοτροπιες, Και αν εκει ελεγες πριν μια δεκαπενταετια οτι γλυφεις την γκομενα σου σε κοιτουσαν μυστηρια. Εκδιδομενες ουτε γλυφω ουτε φιλαω πληρωνω για να περναω εγω καλα και οχι η καθε εκδιδομενη
Πανω απο ολα αυτο μετραειok man, ότι αρέσει στο καθένα
Αν ειναι για γκομενες συμφωνω για τις εκδιδομενες εχω καποιες αντιρρησειςΧωρις γλυφομουνι δεν πας πουθενα.Η γυναικες το θελουν και το γλυψιμο τους
Χωρις γλυφομουνι δεν πας πουθενα.Η γυναικες το θελουν και το γλυψιμο τους
Οχι ετσι ειναι το σωστο.Η μιση καυλα στο σεξ ειναι η καυλα της κοπελας. Εκτος απο οταν λεμε ''I mean buisness'' και απλα της δινεις το μουνι στο χερι και δε τη ρωτας αν της αρεσειεγώ αν δεν τις γλύψω δεν καβλώνω, λες να έχω πρόβλημα?
Εισαι αρρωστος μουνακιας εσυ αν αυτο ειναι προβλημα τοτε εχεις προβλημαεγώ αν δεν τις γλύψω δεν καβλώνω, λες να έχω πρόβλημα?
Οχι ετσι ειναι το σωστο.Η μιση καυλα στο σεξ ειναι η καυλα της κοπελας. Εκτος απο οταν λεμε ''I mean buisness'' και απλα της δινεις το μουνι στο χερι και δε τη ρωτας αν της αρεσει
Εγω μιλαω για γκομενες.Τις εκδηδωμενες δε τις ενδιαφερει 99% αν θα της γλυψεις και απο μεσα τους παρακαλανε να μη το κανεις οχι επειδη δε τους αρεσεις αλλα για την δικη τους υγεια πανω απο ολα πιστευω. ΟΙ γκομενες ομως ειναι αλλη ιστορια.Αν ειναι για γκομενες συμφωνω για τις εκδιδομενες εχω καποιες αντιρρησεις
Και καλα κανεις,και μενα μαρεσει.το θέμα είναι ότι αρέσει σε μένα να γλύφω μουνάκια
καλά το πουλί τι το πέρασες μανικα της πυροσβεστικής όποτε θες την κλείνεις οποτε θες την ανοίγειςΡε Μπόκα όσο θες το κρατάς, όσο γουστάρεις, αν θες χύνεις στο 5άλεπτο, αν θες σε μια ώρα.
Δεν ειναι τηλεκοντρολ!!! οπως χαρακτηριστικα μου ειπε μια πουτανα!καλά το πουλί τι το πέρασες μανικα της πυροσβεστικής όποτε θες την κλείνεις οποτε θες την ανοίγεις
απαξ και το ανοιξεις πυροβολαει κατα ριπαςκαλά το πουλί τι το πέρασες μανικα της πυροσβεστικής όποτε θες την κλείνεις οποτε θες την ανοίγεις
Ενας φιλος με κουμπι που ειχε φαει σε ενα παρτακι βαρουσε κανα οκταωρο την γκομενα και δεν τελειωνεΕξαρταται τι εχεις κουμπωσει...
Η γκομενα περπαταγε μετα?Ενας φιλος με κουμπι που ειχε φαει σε ενα παρτακι βαρουσε κανα οκταωρο την γκομενα και δεν τελειωνε