Συναγωνιστές έλαβα στο mail μου το παρακάτω "περίεργο" μήνυμα...
Την ξέρει κάποιος;
Με απλά λόγια το πρόβλημά μου είναι οτι είμαι νυμφομανής και εδώ μέσα μπορώ να σας το παραδεχτώ άφοβα.
Τη πέφτω σε όποιο αρσενικό μου γυαλίσει ακόμα και στο γκόμενο της φίλης μου.. και έχω γίνει και αρκετές φορές ψιλορόμπα!
Έχω ένα μουνάκι που πραγματικά στάζει συνέχεια. Όποιον άντρα και αν είχα μέχρι τώρα δεν με άντεξε. Εσύ θα τα καταφέρεις?
Δυό λόγια για να γνωριστούμε άμεσα...:
1) Δεν με ενδιαφέρουν οι προικισμένοι (ʼνω των 22εκ με πονάνε και ειδικά από πίσω)
2) Θέλω απαραίτητα φώτο στο μαιλ μου κανονική όχι αποκαλυπτική
3) Δεν θέλω ξενέρωτους.. μοντέλα κ.τ.λ.π.
4) Δεν θέλω σχέση μόνο σεξ και τίποτα άλλο.
5) Αν μου κερδίσεις το ενδιαφέρον.. θα σου στείλω και γω δικές μου φώτο κ.ο.κ.
6) Μπλα μπλα με ΜΣΝ μακριά.. θέλω άμεσες γνωριμίες την ιδια μέρα κιόλας αν γίνεται.
7) Ότι γίνεται θα γίνεται μόνο στο δικό μου χώρο αφού συναντηθούμε πρώτα κάπου έξω και αν πάμε κάπου μόνο με το δικό μου αυτοκίνητο!
Την ξέρει κάποιος;
Με απλά λόγια το πρόβλημά μου είναι οτι είμαι νυμφομανής και εδώ μέσα μπορώ να σας το παραδεχτώ άφοβα.
Τη πέφτω σε όποιο αρσενικό μου γυαλίσει ακόμα και στο γκόμενο της φίλης μου.. και έχω γίνει και αρκετές φορές ψιλορόμπα!
Έχω ένα μουνάκι που πραγματικά στάζει συνέχεια. Όποιον άντρα και αν είχα μέχρι τώρα δεν με άντεξε. Εσύ θα τα καταφέρεις?
Δυό λόγια για να γνωριστούμε άμεσα...:
1) Δεν με ενδιαφέρουν οι προικισμένοι (ʼνω των 22εκ με πονάνε και ειδικά από πίσω)
2) Θέλω απαραίτητα φώτο στο μαιλ μου κανονική όχι αποκαλυπτική
3) Δεν θέλω ξενέρωτους.. μοντέλα κ.τ.λ.π.
4) Δεν θέλω σχέση μόνο σεξ και τίποτα άλλο.
5) Αν μου κερδίσεις το ενδιαφέρον.. θα σου στείλω και γω δικές μου φώτο κ.ο.κ.
6) Μπλα μπλα με ΜΣΝ μακριά.. θέλω άμεσες γνωριμίες την ιδια μέρα κιόλας αν γίνεται.
7) Ότι γίνεται θα γίνεται μόνο στο δικό μου χώρο αφού συναντηθούμε πρώτα κάπου έξω και αν πάμε κάπου μόνο με το δικό μου αυτοκίνητο!