Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 75.408
- Πόντοι
- 12.756
Μα τι λες >
αρα μπα ....
Μα τι λες >
Εγω ξυπνησα 7 παρα τεταρτο περιπου γιατι ηρθε το πουλι σημερα και χτυπουσε να μπει
Ναι ανεβηκε στη τηλεοραση και το κυνηγησε ο γατος.αλλα τον κλειδωσα του εβαλα φαγακι και νερακι σε πλαστικα πιατακια και κυκλοφορουσε μες το σπιτιΚαι του άνοιξες να μπει;
ΥΓ: Άσε τον ανώριμο Νιπλ να λέει τα δικά του.
Μα τι λες >
Ναι ανεβηκε στη τηλεοραση και το κυνηγησε ο γατος.αλλα τον κλειδωσα του εβαλα φαγακι και νερακι σε πλαστικα πιατακια και κυκλοφορουσε μες το σπιτι
Εγω ξυπνησα 7 παρα τεταρτο περιπου γιατι ηρθε το πουλι σημερα και χτυπουσε να μπει
Με ξυπνα το πουλι 7 παρα 20 ηταν αλλα πρεπει να ηταν εξω απο οταν χαραξε ,γενικα αγαπαω πολυ τα ζωα.7 ξύπνησες? εγω ειχα βαλει ξυπνητηρι στις 9 σηκώνομαι το κλεινω με κλειστά μάτια και οταν ανοιξα ξανα τα ματια μου ηταν 1 το μεσημέρι :S στις 2 κοιμηθηκα χθες
Με ξυπνα το πουλι 7 παρα 20 ηταν αλλα πρεπει να ηταν εξω απο οταν χαραξε ,γενικα αγαπαω πολυ τα ζωα.
Με ξυπνα το πουλι 7 παρα 20 ηταν αλλα πρεπει να ηταν εξω απο οταν χαραξε ,γενικα αγαπαω πολυ τα ζωα.
Με.....ραξε ,γενικα αγαπαω πολυ τα ζωα.
Tι ρατσα ειναι? απο αθηνα εισαι? θελω να πάρω εναν σκυλο τα αγαπάω πολυ τα ζώα
Καλως το βιδεμποραΑν είναι ατακτούλης ο γάτος σου υπάρχει λύση θα σου φέρω μία μέρα τον Τουλούμπα
μαρη, που εισαι εσυ?.....Καλως το βιδεμπορα
Καλως το βιδεμπορα
Γιατι ρε φιλε με ξερεις και απο παλια και τα διαδιδεις αυτα για μενα;εχει αναποδο σπιρωμα η ροδινη ... δεν κανει για τετοια ...
ασε που εχει και πολλα γραζια από την αγαμια ...
Γιατι ρε φιλε με ξερεις και απο παλια και τα διαδιδεις αυτα για μενα;