egwgiasena
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Μαρ 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
τελικα δεν ειναι κοπροσ.ετσι νομισα και εγω.τον εδωσες το κοπριτη? με εχει φαει η αγωνια
τελικα δεν ειναι κοπροσ.ετσι νομισα και εγω.τον εδωσες το κοπριτη? με εχει φαει η αγωνια
6 μηνων ειναι μεγαλσ ποια να παει σε αλο σπιτι αν το εχει αυτοσ απο μωρουπεροχος!
Μα μικρουλι ειναι!6 μηνων ειναι μεγαλσ ποια να παει σε αλο σπιτι αν το εχει αυτοσ απο μωρο
Εχω και εγω υιοθετησει ενα πουλακι τελευταια!
Παρα πολυ αρχισε να ερχεται μονο του στο μπαλκονι και μετα χτυπαει με το ραμφος του το παραθυρο το βαζω μεσα και πεταει μεσα στο σπιτι!Μεγάλο; Το προσέχεις;
Παρα πολυ αρχισε να ερχεται μονο του στο μπαλκονι και μετα χτυπαει με το ραμφος του το παραθυρο το βαζω μεσα και πεταει μεσα στο σπιτι!
Δε ξερω το κυνηγησε ο γατος μου ο ατουλης και αναγκαστηκα να τον κλειδωσω στο δωματιο!ειναι πολυ κακομαθημενος!τι πουλι ειναι;
Ο ΤΣΑΡΛΥ ειναι ενα πανεμορφο κουταβι 6 μηνων.Ειναι μεσαιου μεγεθους,καταλευκος ,πανεξυπνοις και αξιολατρευτος.Δυστυχως ειμαστε αναγκασμενοι να τον αποχωριστουμε λογω ελλειψης χωρου στο σπιτι.Αρχικα εμενε με τον πατερα μου ομως δεν υπαρχει πια αυτη η δυνατοτητα......παρακαλω πολυ αν καποιος φιλοζωος μπορει να τον παρει να το κανει!!!!Θα τον αποχωριστουμε με βαρια καρδια,ομως δεν γινεται διαφορετικα.Εχει κανει ολα του τα εμβολια,ειναι υγειεστατος και παιχνιδιαρης
εχεις χρονο για σκυλο τυπε?Tι ρατσα ειναι? απο αθηνα εισαι? θελω να πάρω εναν σκυλο τα αγαπάω πολυ τα ζώα
Παρα πολυ αρχισε να ερχεται μονο του στο μπαλκονι και μετα χτυπαει με το ραμφος του το παραθυρο το βαζω μεσα και πεταει μεσα στο σπιτι!
εχεις χρονο για σκυλο τυπε?
τις υπολοιπες μερες που θα τον αφηνεις τυπε?Nαι αμε τα Σαββατοκυριακα. Λεφτα να τον φροντιζω θα έχω οποτε κυριλε
τις υπολοιπες μερες που θα τον αφηνεις τυπε?
Εγω ξυπνησα 7 παρα τεταρτο περιπου γιατι ηρθε το πουλι σημερα και χτυπουσε να μπει
Μα τι λες >εχυσες τουλαχιστον η μπα ?