ξέρεις που μπορώ να βρώ το τηλ της?
πολύ δύσκολα βάζεις..... αν ψάξεις όμως κάτι θα βρεις..
ξέρεις που μπορώ να βρώ το τηλ της?
[size=18pt]Χαρά!!
Εγχειρισμένη!!!
Κουκλίτσα????
24 ετών ????[/size]
Μονόχι απ τα 18! Πάνω στην ενηλικίωση!!!
Δεν πρόλαβε να χαρεί λίγο ταρχίδια του ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ!!! >
[size=18pt]Χαρά!!
Εγχειρισμένη!!!
Κουκλίτσα????
24 ετών ????[/size]
Μονόχι απ τα 18! Πάνω στην ενηλικίωση!!!
Δεν πρόλαβε να χαρεί λίγο ταρχίδια του ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ!!! >
Kαί μετά μού λές ότι δέν έχεις δή τό μεταλαγμένο μουνάκι τής Μαριάννας !!!
η χαρα ή ρεα ειναι απο τις ωραιοτερες κοπελες που εχουν περασει ποτε απο την συγγρου .ειναι τιμη μας να μπορουμε να απολαμβανουμε τετοιες γυναικες που ουτε στα ονειρα μας μπορουμε να τις βρουμε.μπορει η αληθεια αυτη να ποναει καποιους αλλα ετσι ειναι πραγματικοτητα.
γιαυτο πρεπει να επικροτουμε τετοιες γυναικες τετοιους βεληνεκες και οχι να τις χλευαζουμε με τα χειροτερα λογια .
οποτε μπορω περναω απο συγγρου και ελπιζω καθε φορα που περναω να βλεπω την ρεα ή χαρα .μακαρι να υπαρχουν και αλλες τετοιες κοπελες αυτου του επιπεδου .θα ηταν τιμη μας.
μήπως να κάνατε και οι 2 σας από μια επίσκεψη σε κανένα ψυχίατρο ?Σωστός. Για το επίπεδο της Χαράς (Ρέα??) δεν υπάρχει αμφιβολία, κορμάρα, και η απόλυτη γυναικάρα... τώρα ίσως κάποιους ενοχλεί το ότι δεν ήταν πάντα ..γυναικάρα... τους καταλαβαίνω κι αυτούς, απλά πιστεύω ότι χανουν που δεν δοκιμάζουν. Και μιλάω πάντα για τύπους που γουστάρουν 100% γυναίκες, αληθινές ή fake, δεν αλλάζει κάτι... τώρα για τα άλλα γούστα ούτε ξέρω ούτε και με ενδιαφέρει, πάντως σίγουρα δεν τους κάνει η Χαρά....
ειναι σε ενα βαζακι στην κορυφη του ορους κιλιμαντζαρο
και για πεσ εντιποσισ καυλιαρι μου!!!!!Εγω την έχω πάρει.. αν έχεις αμαξι την ακουλουθεις με το αμάξι σου. Το μπουρδελάκι της είναι πίσω από τη γεφυρα της καλλιροης.
ειναι πολι δινατο εργαλιο!καλι μετατροπι!μονο που τιν βλεπισ ξεροχινισ!
και για πεσ εντιποσισ καυλιαρι μου!!!!!
κανι και ακαποτο τσιμπουκι?
θελο επιγοντοσ να χισο!!!!δεν αντεχο αλο!Δεν κρατιέσαι με τίποτα καβλιάρη. Θέλεις επιγόντως trans απόλαυση!!!
αμαν!!!σιγνομι!!!δε το προσεξα!!!πορνοτιμοριστε με πορνοκιριε!!!κε pitsiiiiiiiii
τι έχεις; 3 λέξεις στη σειρά χωρίς λάθος;;;;;;;;;;;;;;;;;;
αμαν!!!σιγνομι!!!δε το προσεξα!!!πορνοτιμοριστε με πορνοκιριε!!!