majestic69
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 4
- Like
- 277
- Πόντοι
- 36
τα αρχιδια τα γυρισεs απο μεσα?
ρε φιλε σοβαρα δεν πας να μαλακιστεις αλλου??γιατι το κανεις αυτο??
......
εσυ τη πεταγεσαι δικηγοροs τηs εισαι?Άγαπητέ ..μήν τό κουράζης
Κ Α Ι Γ Α Μ Ω Τ Ι Σ Κ Ω Λ Α Ρ Ε Σ !!!!!
http://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/index.php?action=dlattach;topic=95726.0;attach=347750;image[/img[/URL]]
:think: :think: Στα 100 να υποθέσω πως δίδεται και η πίσω τρυπόυλα??? :zfuck: :fuck1:
[/quote]βγαζει τεραστια κουραδια εχω ακουσει :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
εσυ τη πεταγεσαι δικηγοροs τηs εισαι?
Ότι πείς και τα πάντα για εσένα εν μπουρδέλεις Αδελφέ!!!Καυτέ τζόν ....... έδώ ζητάω τά φώτα σου
ξεκολατε ρε με τη χαρουλα ειμαστε καλα φιλαρακια με ξερει και την ξερω καλα ωποτε δεν τρεχει δεν ειναι κομπλεξικια σαν κι εσαsεγω ειμαι ο δικηγορος της...οποτε σου λεω οτι το χιουμορ σου δεν ειναι οτι καλυτερο και χωρις λογω...
μια κουραδα εισαιΌχι είμαι ένα άστασίαστο τεκμήριο της άρραγούς συνέχειας της έλληνικής πουτανιάς , ίκανό να καταποντίσει τόν κάθε Φαλλμεράυερ.....
δεν ξερετε απο χαβαλε καθολου ρε κουραδιαεγω δεν εχω προβλημα λεγε οτι θες αφου ειστε και φιλοι απλα αυτα που λες δειχνουν λιγο αρνητικοτητα σε τριτους προς το ατομο της χαρας...παντως ωραιος φιλος εισαι...
Τ ον είχε μεγάλο τον αρχηγό πριν τον κόψει?δεν ξερετε απο χαβαλε καθολου ρε κουραδια
den eimaste filoi oute kan ksero to atomo auto.....
Μπορεί, άλλά καί έσύ στον όριζόντιο άξονα τής άγαμίας σου,μια κουραδα εισαι
Μπορεί, άλλά καί έσύ στον όριζόντιο άξονα τής άγαμίας σου,
μόλις έπιτύχεις τό γδύσιμο της άλληθωροβύζας ,συνήθως γκριματσώνεσαι σάν να δοκίμασες ληγμένο ζωντανό γιαούρτι......