Νέα

Χαρά εγχειρισμένη κουκλίτσα 24 ετών

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bordelman
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 405K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

SEX_PYR

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2009
Like
1
Πόντοι
1
Ειναι αριστη στην πιπα! Εγγυημενο!
Αλλα την ειχα δοκιμασει πριν τα κοψει!

Και πολυ φιλικη!

Λογικα τωρα θα τις τσιμπαει τις τιμες της αλλα πιστεω πως αξιζει μια δοκιμη!

Ειναι οντως εντυπωσιακη παρουσια!
;)

makmak

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2007
Like
1.893
Πόντοι
206
Ειναι αριστη στην πιπα! Εγγυημενο!
Αλλα την ειχα δοκιμασει πριν τα κοψει!

Και πολυ φιλικη!

Λογικα τωρα θα τις τσιμπαει τις τιμες της αλλα πιστεω πως αξιζει μια δοκιμη!

Ειναι οντως εντυπωσιακη παρουσια!

100 Ευρω για 30 min Full !!!!!!

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.780
Πόντοι
1.206
Αν και δεν ειμαι φσν του ειδους πετυχα αυτη την περιπτωση που ισως με κανει να αναθεωρισω καποια πραγματα

Εχει παρει κανεις μεζε???

Εγώ που έχω εμπειρία στο "είδος" σου λέω να ΜΗΝ αναθεωρήσεις! Με την συγκεκριμένη τουλάχιστον. Αν θέλεις να αναθεωρήσεις  σου προτείνω άλλες, ευχαρίστως με π.μ.
"Παλτό" ,είναι επιεικής χαρακτηρισμός. Αισχρή, ψωνισμένη ξεπέτα θα ήταν σωστότερος (ανεπαρκής και πάλι!)

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
100 Ευρω για 30 min Full !!!!!!

50   Ευρω για 15 min Full !!!!!!
25   Ευρω για 7,5 min Full !!!!!!

Εγώ στις νέες γνωριμίες καυλώνω πολύ και χύνω τακατάκα.

:think: 12,5 Ευρω για 3,25 min Full λές να δέχεται???  :pipa2:

rocco83

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2007
Like
123
Πόντοι
6
πριν απο κανα μηνα,σε γνωστοτατο κλαμπ της παραλιακης,σκαει η εν λογω κυρια με μια φιλη της...Αυτο δεν ειναι εγχειρισμενο,θαυμα της φυσης ειναι.Μπηκε μεσα,αρχισε κατι χορους,κατι αεροπλανικα,κατι σηκωνε τα ποδια ψηλα και ΟΛΟΙ κοιταγαν και ειχαν καυλωσει στανταρ.Οτι λεω αφορα την παρουσια της και οχι το τι κρεβατι κανει ή τη συμπεριφορα εχει.

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.297
Πόντοι
8.645
Kαι μένα με καύλωνε άσχημα όταν την έβλεπα στη συγγρού αλλά όποτε σκέφτομαι ότι κάποτε τον τίναζε όταν κατουρούσε σαλιγκαρώνει το πουλί μου

ziziaek

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Kαι μένα με καύλωνε άσχημα όταν την έβλεπα στη συγγρού αλλά όποτε σκέφτομαι ότι κάποτε τον τίναζε όταν κατουρούσε σαλιγκαρώνει το πουλί μου
πρωτα φτερνιζοτανε και χεζοτανε τωρα  ολα φυσιολογικα :2funny:

tesla82

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Ιουν 2007
Κριτικές
14
Like
25
Πόντοι
1.997
μήπως έχουμε 2 μέτρα και 2 σταθμά; την άντζελα στο Φ104 την εξυμνούμε, αλλά την Χαρά τη σνομπάρουμε;

kon_ntinos

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2009
Κριτικές
1
Like
446
Πόντοι
21
ρε μαγκες...κατ'αρχην καλημέρα. έχω στείλει μνμ σε άτομα πως 8α βρω τη Χαρά αλλά τίποτα! έστειλα μνμ στην ίδια τη Χαρά μέσω του site αλλά τπτ....γι αυτό ρωτάω πάλι "δημοσίως" Πως Θα Βρω Τη Χαρά????????????????? ευχαριστώ

andyj66

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2008
Κριτικές
64
Like
2.188
Πόντοι
8.565
ρε μαγκες...κατ'αρχην καλημέρα. έχω στείλει μνμ σε άτομα πως 8α βρω τη Χαρά αλλά τίποτα! έστειλα μνμ στην ίδια τη Χαρά μέσω του site αλλά τπτ....γι αυτό ρωτάω πάλι "δημοσίως" Πως Θα Βρω Τη Χαρά????????????????? ευχαριστώ
πάντως άσχετα με το τι γράφεται εδώ μέσα η κοπέλλα (λέμε τώρα) είναι super, φοβερό κορμί!!

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
Χαρά στα σκέλια σας!!

brad-pitt

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2009
Κριτικές
5
Like
5
Πόντοι
16
ελα τσακαλακο, γραφει εδω τηλεφωνο. παρτην και συννενοησου  ;)

TheGame

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
5
Like
653
Πόντοι
96
τελευταία μου έχει κολλήσει να πάρω και εγώ την Χαρά.. αν και δεν είμαι φαν του είδους, νομίζω πως η κοπέλα είναι ξεχωριστή λόγο της εμφάνησης της που είναι - απ τις φωτό πάντα - καλύτερη από πααααααάρα πολλές αληθινές γυναίκες (ελπίζω και στο κρεβάτι να είναι το ίδιο καλή)
έχει πάρει κάποιος τελευταία να μας πεί πληροφορίες ? ?
τιμές, πρόγραμμα, αν έχει χώρο δικό της ή αν πάει σε χοτέλι κλπ...

andyj66

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2008
Κριτικές
64
Like
2.188
Πόντοι
8.565
τελευταία μου έχει κολλήσει να πάρω και εγώ την Χαρά.. αν και δεν είμαι φαν του είδους, νομίζω πως η κοπέλα είναι ξεχωριστή λόγο της εμφάνησης της που είναι - απ τις φωτό πάντα - καλύτερη από πααααααάρα πολλές αληθινές γυναίκες (ελπίζω και στο κρεβάτι να είναι το ίδιο καλή)
έχει πάρει κάποιος τελευταία να μας πεί πληροφορίες ? ?
τιμές, πρόγραμμα, αν έχει χώρο δικό της ή αν πάει σε χοτέλι κλπ...
Λοιπόν από εμφάνιση απλά δεν παίζεται. δεν ξέρω τίποτ' άλλο γιατί δεν μπορώ να την τιμήσω και να το ευχαριστηθώ γιατί κολλάω στο γνωστό θέμα..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom