Νέα

Χαρά εγχειρισμένη κουκλίτσα 24 ετών

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bordelman
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 405K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
ετσι θα χαρει και εκεινος....... και οταν θα του μιλησεις...........!!!!!

Πεινες βλεπω.............. κανουμε και προκτικο
απλα μου αρεσει να τον παιρνω κ απο τις δυο τρυπες...............

Συγνώμη που παρεμβαίνω αλλα στο πρωκτικό νομίζω  :think: έχεις δίπλωμα εμπειροτέχνη με βαθμό ντοκτορά !!! Μην ξεχνάς τα πρώτα σου ένδοξα βήματα.  :cheesy:
Εξάλου την μπρός τρυπούλα μην την ξεχαρβαλώνεις τσάμπα γιατί την χρυσοπλήρωσες, ρονταρισε τη με το μαλακό!!!! ;)

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
κοίταξε,δε ξέρω αν πήρε το πόστο της νικόλ(δεν έχω περάσει απο εκεί τελευταίως),αλλά στη ford εξω για χρόνια ήταν η νικόλ(ένα θεικό ξανθό μωρό).Περιμένουμε απο κάποιον trave-scouter να μας πεί. :grin:

COMMANDER

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2005
Like
24
Πόντοι
6
κοίταξε,δε ξέρω αν πήρε το πόστο της νικόλ(δεν έχω περάσει απο εκεί τελευταίως),αλλά στη ford εξω για χρόνια ήταν η νικόλ(ένα θεικό ξανθό μωρό).Περιμένουμε απο κάποιον trave-scouter να μας πεί. :grin:
Η Κιμ/Νικολ-οντως εντυπωσιακοτατη ξανθια-εχει σταθερο ποστο στην γωνια Συγγρου + Ιφιγενειας (ο δρομος του Κρητικου κεντρου Ζορμπας).Αν θυμαμαι καλα, μια αντιπροσωπεια εκει ειναι της DAIHATSU.Η Χαρα βγαινει στην Τραπεζα Πειραιως/Baby Gold,μετα την Παντειο, αρα ειναι στην αρχη της "διαδρομης".

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
14
Πόντοι
766
Η Κιμ/Νικολ-οντως εντυπωσιακοτατη ξανθια-εχει σταθερο ποστο στην γωνια Συγγρου + Ιφιγενειας (ο δρομος του Κρητικου κεντρου Ζορμπας).Αν θυμαμαι καλα, μια αντιπροσωπεια εκει ειναι της DAIHATSU.Η Χαρα βγαινει στην Τραπεζα Πειραιως/Baby Gold,μετα την Παντειο, αρα ειναι στην αρχη της "διαδρομης".
αυτη που εχει δωσει συνεντευξη στους "Πρωταγωνιστες"?

mikrosgr

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
71
Πόντοι
16
Η εντυπωσιακοτατη ξανθια εχει σταθερο ποστο στην γωνια Συγγρου + πινδου .  αντιπροσωπεια  ford , και συνεχως παει και χτενιζεται συην τζαμαρια της αντιπροσωπιας . . . .

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
Η εντυπωσιακοτατη ξανθια εχει σταθερο ποστο στην γωνια Συγγρου + πινδου .   αντιπροσωπεια  ford , και συνεχως παει και χτενιζεται συην τζαμαρια της αντιπροσωπιας . . . .

διορθώνω,πόντου και συγγρού,όχι πίνδου και συγγρού.

tansilvia

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
16
Oλες τα χαλια σας εχετε σκατοπουστες
σκατοπουστας ειναι αυτος που βριζει ατομα σαν εμας ενω λεει οτι δεν τον ενδιαφερουν.......κατσε σπιτι σου κοιταξου σε εναν καθρευτη κρινε τον εαυτο σου ποσο μαλακας μπορει να εισαι για να καθεσε να βριζεις κανοντας τον μαγκακο της κλανιας πισω απο ενα πληκτρολογιο και μετα σχολιασε τους υπολοιπους ....αλλα απο το ονομα που εχεις βαλει εδω ολοι καταλαβαινουμε......toni kaneloni.....η τρυπα σου μαλλον μοιαζει με την τρυπα απο το κανελονι ετσι οπως στην εχουν κανει οι τραβεστι για να εχεις τοσα αποθυμενα .....HΘΕΛΑ ΝΑ ΗΞΕΡΑ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΤΑ ΜΑΓΚΑΚΙΑ ΜΕ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΤΑ ΕΧΕΤΕ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΤΕ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΣΤΗ ΣΥΓΓΡΟΥ ΝΑ ΠΙΑΣΕΤΕ ΜΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΣ ΤΑ ΠΕΙΤΕ FACE TO FACE?????????ΕΚΕΙ ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΔΕΧΤΩ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΡΥΜΕΝΟΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΩΝΙΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΙΖΕΡΙΑ ΣΑΣ

tansilvia

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
16
Παρε φορα και ελα με τον πηγαδοκωλαρο σου τραβελοιδες.Κομπλεξικο πλασμα που αλλαξες φυλο γιατι ησουν ενα μαυρο χαλι.Θα κουβαλας το κομπλεξ σου μεχρι να πεθανεις.

Αντε κανε καμια πλαστικη ρε δεν εχεις δει πως εισαι?Ο κουασιμοδος εινια ποιο ομορφος απο σενα τραβελοιδες χαλια μουτρη

Τραβελοφονια που θες κακασχημη γιαγιουλα.Μην κανεις σαν υστερικη ρε και απο κοντα θα ρθω να στα πω μονο μην βαλεις την πουτσα σου στα σκελια και τρεξεις εαν εχεις βεβαια παλιο εγχειρησμενη μαιμου
ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΠΟΣΟ ΚΑΜΠΛΕΞΙΚΙΑ ΑΔΕΡΦΗ ΕΙΣΑΙ..ΕΓΡΑΦΗ ΧΘΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ 3 ΠΟΣΤ ΚΑΙ ΟΛΑ ΜΕ ΒΡΙΣΙΕΣ :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Όνομα: Toni_Kaneloni
Αξίωμα: Νέος
Ημερομηνία εγγραφής: χθες στις 22:23
Τελευταία σύνδεση: σήμερα στις 16:36
MSN:
YIM:
E-mail: κρυμμένο
Ιστότοπος:
Κατάσταση: Συνδεδεμένος Συνδεδεμένος

ΑΡΕ  :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2:ΠΟΥ ΣΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ

tansilvia

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
16
Γελα εσυ παλιο κραγμενη λουγκρα θα σου βαλω  10 πακετα κανελονια στον κωλο.

ΛΟΥΓΚΡΑ ΛΟΥΓΚΡΑ ΛΟΥΓΚΡΑ ΚΑΚΑΣΧΗΜΕ!!!!

Βγαλε την περουκα ρε πισωγλεντη

Εσυ σιγουρα εισαι το ποοι ασχημο τραβλι σε ολο τον κοσμο!!!!

Σκατοφατσα και χιπατζομουρης
ΜΟΛΙΣ παρεις φορα ελα με την οπισθεν συγγρου 192 εκει παρκαρω :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :piss: :piss: :piss: :piss:εγω εχω τα αρχιδια μαλακα να διχνω την ασχημια μου και το πια ειμαι εσυ καθεσε κρυμενος πισω απο τη μιζερη ζωη σου

aliki-xania !

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
16
ΚΑΛΑ ΟΙ MONDS ΔΕΝ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΑΥΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ΄?????
ΣΒΗΣΤΕ ΤΟΝ ΠΑΛΙΟΚΟΜΠΛΕΧΟΠΟΥΣΤΑ

aliki-xania !

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Καλως και τον συντεκνο αντε πιες καμια ρακι ρε τραβελοβοσκε που θα μιλησεις κιολας

Κακομοιρε .... σε κοβω τυρανησμενο τυπακο........(μπορει να σε ξεσκιζε κανενας θειος σου μικρουλης τοτε...)  κοιλαρας με πολυ τριχουλα στα αχαμνα και οχι μονο....... γυαλια..... πολλα ντονατς......φαλακρουλης σιγουρα..... και με ενα αποθημενο παντα , γιατι εσυ να εισαι σαν μαιμου και οι αλλοι καλυτεροι.........

Τι να κανεις και εσυ ..... σε καταλαβαινω

aliki-xania !

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Κακομοιρε .... σε κοβω τυρανησμενο τυπακο........(μπορει να σε ξεσκιζε κανενας θειος σου μικρουλης τοτε...)  κοιλαρας με πολυ τριχουλα στα αχαμνα και οχι μονο....... γυαλια..... πολλα ντονατς......φαλακρουλης σιγουρα..... και με ενα αποθημενο παντα , γιατι εσυ να εισαι σαν μαιμου και οι αλλοι καλυτεροι.........

Τι να κανεις και εσυ ..... σε καταλαβαινω

Α και σιγουρα βρωμοκοπας σαν μεταξυ ασβου και τραγου

aliki-xania !

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Ρε κομπλεξαρα τι να μας πεις απο την ζωη σου?

Που απο αντρας εγινες γυναικα?

Που σε γαμανε καθε μερα οι επιβητορες σου?

Που μπανεις στο σαιτ για να βρεις κανενα ηρωα να σε γαμησει?

Μιλας κιολας απο πανω ρε κουασιμοδε με την γκλιτσα?

Η διαφορα μας ταλαιπωρε ειναι οτι εγω ειμαι αυτα που λες ...... αλλα τα περνω για να γαμηθω .... αντιθετα με εσενα που πληρωνεις Μπουμπα μου για ΓΑΜΗΘΕΙΣ......( Και γαμιεσαι σιγουρα)  φιλακια Μπουμπα μου!!!

Stories

Νέο!

Stories

Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Top Bottom