NIK DANDOLO(1)
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2012
- Κριτικές
- 4
- Like
- 29
- Πόντοι
- 16
Oποιος μου φερεται σωστα του το επιστρεφω στο δεκαπλασιο....τωρα αν εσυ κυριε θελεις να ερθεις κ το αναβλεις μην ερθεις προκατειλημμενος......
Oποιος μου φερεται σωστα του το επιστρεφω στο δεκαπλασιο....τωρα αν εσυ κυριε θελεις να ερθεις κ το αναβλεις μην ερθεις προκατειλημμενος......
Μυστη μου την εχεις γαμησει την χαρα??Μου την προτεινεις να την δοκιμασω και εγω που το αναβαλω πολλα χρονια λογο της κακης συμπεριφορας της.
Μύστη μου αν και με την Χαρά έχουμε κάνει ωραίες καβλάντες δεν έτυχε ακόμα να την δοκιμάσω :S :S.Πάντως είναι στους επόμενους στόχους μου,όπως φυσικά και του κόμπρα που την έχει τεράστια ανάγκη .Χαρά όλοι οι μύστες του φόρουμ ξεροχύνουν με την πάρτη σου
Aνέβασε καμιά φωτό με τα πατουσάκια σου που το έχουμε ανάγκηOποιος μου φερεται σωστα του το επιστρεφω στο δεκαπλασιο....τωρα αν εσυ κυριε θελεις να ερθεις κ το αναβλεις μην ερθεις προκατειλημμενος......
Aνέβασε καμιά φωτό με τα πατουσάκια σου που το έχουμε ανάγκη
λεβεντης, τα λεει ολα.patousakias
τυπε,δεν μας τα ειχες πει αυτα :oτην εχω παρει εγω τυπε μου και είναι μες την καβλα και το ναζι, παντα ευδιαθετη !
τυπε,δεν μας τα ειχες πει αυτα :o
Αναλογως τι λενε απαντω φθηνα και καθολου ευγενικα....Κ.κοκοβικο....
Και γιατι δηλαδη πρεπει να στο πει εσενα τι εισαι...
Εγώ ειμαιΠοιος ειναι ο κοκοβικος
Φθηνά εννοώ στην τιμή.Αναλογως τι λενε απαντω φθηνα και καθολου ευγενικα....Κ.κοκοβικο....
Εσύ όμως δεν την έριξε την τιμή. 100 παραμένουν πολλά. Όχι ότι ενδιαφέρομαι.Η τιμη μου ειναι αναλογη της εποχης, παλαιοτερα εχω δοξαστει οσο δεν φανταζεσαι... Αλλα δεν εχω παραπονο για την εποχη που ζουμε ακριβοπληρωμενη παραμενω. Ακομα κ η πιο ακριβες βιζιτες εχουν ριξει τις τιμες .....
Γι'αυτο και έχει πέσει η δουλειαΚ επισεις ειμαι πολυ αυθαδης και οχι λιγο...